• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon koltuk altına lazer yaptıranlara sorular

Aslında alexandrite ile yapılan tedavilerde 6 seanstan sonra bu kadar çok ve çabuk tüy çımaması gerekiyor. Bunun bir kaç sebebi olabilir. Tedaviye ilk başladığınız zaman tüyleriniz çok kaın ve siyah olmayabilir, cilt renginiz çok koyu ise düşük doz çalışılmak zorunda olduğu için tüyler sadece incelmiştir ya da hormonal bir bozukluk yaşıyor olabilirsiniz ya da doğru uygulama yapılmamış olabilir. Bazen çok nadir olsada herşey doğru yapıldığı halde cilt ve kıllarda tam lazerlik olduğu halda da hiç sonuç vermeyebiliyor ama bu yapı olaark aileden gelen aşırı tüylü kişilerde ve belli başlı bölgelerden gelenlerde olabiliyor. Yolunuz istanbula düşerse uygun bir zamanda sizi görüp doğru bir biçimde yönlendiririm.vereliniortak

tedaviye ilk basladigimda hem cilt rengimin hem de killarimin cok sert oldugunu ki oyleydiler yani lazere uygun oldugu soylenmisti en fazla 4 dediler 4. seansa gelince 6 dediler :)) benim pek umudum yok lazerden ama cok fazla para vermedigimden bi de igneli dusundugumden napalim diyorum kader :: ))

insallah gorusuruz kim bilir bi seansta size yaptiririm :lepi: tesekkurler tekrardan cevap icin

Dr.JldBycn bende lazerde 2.seansımı yapırdım 26sında kontrole gidicem bana yaza kadar yüzde 80 azalma olur dediler ama ben yaz bitiminde çocuk planım olduğ için tam bitmese bile devam edemem hamilelik olursa yaza kadar yaptırdığım seanslar boşamı gider acaba bi cevaplarmısınız bu konuyu merak ediyorum yapan bayan zaten hamileliktede kıllarda artış olur falan dedi ama net bi açıklama yapmadı hamilelikte rahat ederim diye bu sene başladım boşa gitmesin yaa:uhm:

canım ben koltuk altıma yaptırdım lazer 4seansta tamamen bitti çokta memnunum valla düşünen herkese tavsiye ederim ben

Dr.JldBycn bende lazerde 2.seansımı yapırdım 26sında kontrole gidicem bana yaza kadar yüzde 80 azalma olur dediler ama ben yaz bitiminde çocuk planım olduğ için tam bitmese bile devam edemem hamilelik olursa yaza kadar yaptırdığım seanslar boşamı gider acaba bi cevaplarmısınız bu konuyu merak ediyorum yapan bayan zaten hamileliktede kıllarda artış olur falan dedi ama net bi açıklama yapmadı hamilelikte rahat ederim diye bu sene başladım boşa gitmesin yaa:uhm:

Hamilelik döneminize kadar düzenli ve doğru tedavi yapılırsa tüylerinizin bayağı azalması gerekir. Hamilelik döneminde de jilet uygularsanız tüyleriniz de geri dönüş olmaması gerekir.a.s.

benim lazer yaptırdıktan 15 gün sonra anca dökülüyo koltuk altı genital yaptırıyorum bide ille tüy kalıyo tamamen pürüzsüz olmuyo benimki kontrol seansından sonrada dökülmeyenler oluyo alexendırla yapılıyo bu gittiğimde derecesin braz arttırabilirmiyz diye sorcam bran önce bitsin şu kıllar

doktorcum ben göbeğime falanda yaptırmak istedim orayı ağda bantlarıyla almıştım biraz daha belirgin oldu kıllar ama yapan bayan lazer yaparsam dahada kalınlaşır orda etkili olmaz dedi kıllar ince dedi doğrumu sizce koltuk altına göre falan ince ama belli oluyo beni rahatsız ediyodu yani ama yapmadılar ağda bantlarına devam aslında hiç dokunmasam daha iyiydi ama bikere ağda sürdüm işte

bide forumda istenmeyen tüylere limon ve tuz karışımı diye söylüyorlar etki edermi uygulayanlar memnun kalmış bende bacaklarıma ve göbeğime aldıktan sonra uygulamayı düşünüyorum sizde bilgi verebilirmisiniz Dr.JldBycn malum bacak epilasyonu baya bi pahalı:))

bide forumda istenmeyen tüylere limon ve tuz karışımı diye söylüyorlar etki edermi uygulayanlar memnun kalmış bende bacaklarıma ve göbeğime aldıktan sonra uygulamayı düşünüyorum sizde bilgi verebilirmisiniz Dr.JldBycn malum bacak epilasyonu baya bi pahalı:))

Hiç duymadım dolayısı ile yorum yapamam. ama söylediiniz maddeler zaten zararlı şeyler deil. İstediinizi yapabilirsiniz fisfisfis

doktorcum ben göbeğime falanda yaptırmak istedim orayı ağda bantlarıyla almıştım biraz daha belirgin oldu kıllar ama yapan bayan lazer yaparsam dahada kalınlaşır orda etkili olmaz dedi kıllar ince dedi doğrumu sizce koltuk altına göre falan ince ama belli oluyo beni rahatsız ediyodu yani ama yapmadılar ağda bantlarına devam aslında hiç dokunmasam daha iyiydi ama bikere ağda sürdüm işte

Doğru demiştir bence. Bence yapan uzmanınızın sözünü dinlemelisiniz.

valla bendede inanıılmaz ağır bi koku oldu bu ne ya dedim çünkü bende hiç öyle bi ter kokusu olmamıştı şimdilik yok ama kış ya terlemiyorum diye heraldeCADIARZU

ama ilk seanstan sonra aşırı bi ağır koku olmuştu hatta korkmuştum hep böylemi olucak diye

valla bendede inanıılmaz ağır bi koku oldu bu ne ya dedim çünkü bende hiç öyle bi ter kokusu olmamıştı şimdilik yok ama kış ya terlemiyorum diye heraldeCADIARZU

ama ilk seanstan sonra aşırı bi ağır koku olmuştu hatta korkmuştum hep böylemi olucak diye

hadi ya gerçektenmi evt dediklerine göre çok ağır bi kokuymuş. peki yaptırdığın lazer cihazının adı neydi cnm

hadi ya gerçektenmi evt dediklerine göre çok ağır bi kokuymuş. peki yaptırdığın lazer cihazının adı neydi cnm

alexsandrite soğuk üflemeli canım evet okadar rahatsız edici ağır bi koku olmuştuki anlatamam ama şuan yok yaz gelsin terleyince görücez oluyomu yine :bbo:

aldığım bazı duyumlara göre koltukaltına lazer yapmak zararlıymış.çünkü lazer koltukaltında çok fazla bulunan ter bezlerine zarar veriyormuş ve bu da hormonları bile etkiliyormuş.
bu ne kadar doğru bilgi verir misiniz?

aldığım bazı duyumlara göre koltukaltına lazer yapmak zararlıymış.çünkü lazer koltukaltında çok fazla bulunan ter bezlerine zarar veriyormuş ve bu da hormonları bile etkiliyormuş.
bu ne kadar doğru bilgi verir misiniz?
canım kulaktan dolma bilgilere inanma, yok öyle birşey bende yaptırıyorum baştan çok endişeliydim ama çevremdeki bütün doktorlara danıştım hiçbiri olumsuz birşey söylemedi imkanın varsa yaptır dediler lazer çok büyük rahatlıkyerimseniben

Back