• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı derdi bıktırdı

kesinlikle lazer epilasyonu tavsiye ederim, zaten fiyatlar önceki yıllara göre çok daha makul seviyelerde kol altı 25-30 tl arası, rahatlığı paha biçilemez :))

nerdeymis bu 25-30tl ya ben yüzüme yaptirdim ama hic iyi olmadi:((

nerdeymis bu 25-30tl ya ben yüzüme yaptirdim ama hic iyi olmadi:((

istanbul maltepe de gittiğim yer,hatta ilk başladığımda fiyat 80 tl idi zamanla 50 en son 25 veya 30 dan gittim ki gittiğm güzellik salona öyle kıytırık bir yer de değil.

bıyık bölgesi için de gitmiştim belki de 10 seans ama tüyler ince olduğu için pek fayda gördüğüm söylenemez, yüz için en garanti iğneli epilasyon acısı var ama sonuca değiyor

vayy bee ne eldivenmiş arkadaş:))) ben cart curt ağdayı yapıyorum kendime bir de eldiven deneyeyim....

ayy doktor gibi:))) ventriküler taşikardiye girmeden hallederim:))

vayy bee ne eldivenmiş arkadaş:))) ben cart curt ağdayı yapıyorum kendime bir de eldiven deneyeyim....

ayy doktor gibi:))) ventriküler taşikardiye girmeden hallederim:))

doktor musunuz yoksa doktorları seyretmekten mi böyle oldunuz:1:

bu arada bende ağdayı hiç beceremem
ağda yapan kadınlara hayranım nasıl bi beceri o ya ben beceriksizin tekiyim

doktor musunuz yoksa doktorları seyretmekten mi böyle oldunuz:1:

bu arada bende ağdayı hiç beceremem
ağda yapan kadınlara hayranım nasıl bi beceri o ya ben beceriksizin tekiyim

doktorları seyretmekten böyle oldum..biraz daha izlesem doktor olamam ama ameliyat hemşiresi olabilirim...evett klem,bistüri:)))

ya benim de canım çok tatlıdır önce kuaföre gidiyordum baktım her ay para saçamam,2 liralık ağda kullanıyorlar 10 cm lik yere 20 tl alıyorlar...

dedim kızım sen bu işi becerirsin ( cimrilik güç verio :1: ), klasik çamsakızı ağda aldım baktım yapabiliyorum...alıyorum elime aynayı koyuyorum yere çömeliyorum üstüne herşey meydanda:)))

doktorları seyretmekten böyle oldum..biraz daha izlesem doktor olamam ama ameliyat hemşiresi olabilirim...evett klem,bistüri:)))

ya benim de canım çok tatlıdır önce kuaföre gidiyordum baktım her ay para saçamam,2 liralık ağda kullanıyorlar 10 cm lik yere 20 tl alıyorlar...

dedim kızım sen bu işi becerirsin ( cimrilik güç verio :1: ), klasik çamsakızı ağda aldım baktım yapabiliyorum...alıyorum elime aynayı koyuyorum yere çömeliyorum üstüne herşey meydanda:)))

ayy çok yaşa güldürdün beni hemşirelikte iyi para var diyolar devam:1::1::ssz::ssz::ssz:

keşke bende yapabilsem yooook yooook becerıksızım senı tebrık edıyorum hele bu yaz gunu yapabılıyorsan elinden her iş gelen marifetli bayanlardan olmalısın:46::46:

bende makina kullanıyorum her yerimde,mahvetti sonunda..enson agda denemeye karar verdim sir agda aldım ama beceremedim hiç almadı yani tamamen almıyo aralarında bırakıyo.makinayla 10dk alıyosam sir ağdayla 1saatte alamadım bacaklarımı.elime yüzüme bulaştırdım.makina pratik geliyo ama hem batk yapıyo hemde karartıyo..agda kullananlar nasıl yapıyosunuz??

ayy çok yaşa güldürdün beni hemşirelikte iyi para var diyolar devam:1::1::ssz::ssz::ssz:

keşke bende yapabilsem yooook yooook becerıksızım senı tebrık edıyorum hele bu yaz gunu yapabılıyorsan elinden her iş gelen marifetli bayanlardan olmalısın:46::46:

yaa yaz günü dedin de 3 gün önce almaya çalıştım açtım fırfırı ama zor oldu 10 dk da hallettiğim şey yarım saatte bitti ama bitmeden kapı çaldı ve gelen eşim,açtım öyle donsuz ve doğru banyoya...sakın gelmee die bağırdım:))) niye yaa görmediğim şey mi dedi:))) ama inan o halde görseydi görmediği şey olduğunu anlardı:)))

bu arada hemşirelikte ii para var tabi olmaz mı hele de ameliyat hemşireliğinde...ahh bee bi cerrah olsaydım ne havam olurdu...açılın cerrah gelio:))

yaa yaz günü dedin de 3 gün önce almaya çalıştım açtım fırfırı ama zor oldu 10 dk da hallettiğim şey yarım saatte bitti ama bitmeden kapı çaldı ve gelen eşim,açtım öyle donsuz ve doğru banyoya...sakın gelmee die bağırdım:))) niye yaa görmediğim şey mi dedi:))) ama inan o halde görseydi görmediği şey olduğunu anlardı:)))

bu arada hemşirelikte ii para var tabi olmaz mı hele de ameliyat hemşireliğinde...ahh bee bi cerrah olsaydım ne havam olurdu...açılın cerrah gelio:))
aynen öyle keske bende doktor falan olsaydım ...ne havalı meslekk...olaola ev hanımı oldum :S:)

bu konularıda buraya yazmaya utanıyorum ben herkes okuyor ne bileyim tanımasamda utangacım ben:1:
bende bu konuları biraz okuyayım forumdan herkes cok bilgili ben cahil kaldım nası yapılırmıs bi bakayım:9:

aynen öyle keske bende doktor falan olsaydım ...ne havalı meslekk...olaola ev hanımı oldum :S:)

jinekolog olduğumu söylesem düşünsene burdaki yığılmaları:))) tüm hamişler topicte:))) kk ya girince bile ayrı havam olur..ayy laurana gelmiş kızlar,nasılsınız doktor hanım vs...:))

jinekolog olduğumu söylesem düşünsene burdaki yığılmaları:))) tüm hamişler topicte:))) kk ya girince bile ayrı havam olur..ayy laurana gelmiş kızlar,nasılsınız doktor hanım vs...:))

doktor olmadın ama cnm agdacılıktada ıyı para var ne paralar verıyoruz

o zamanda havan olur

açılın ben ağdacıyım:9:

bu konularıda buraya yazmaya utanıyorum ben herkes okuyor ne bileyim tanımasamda utangacım ben:1:
bende bu konuları biraz okuyayım forumdan herkes cok bilgili ben cahil kaldım nası yapılırmıs bi bakayım:9:

yok canım estafirullah,utanmakta güzel şey,benim ar damarımda çatlak var galiba:)))

kendinize ağda yapabilmeniz için biraz cesaret..ama bence önce kuaföre gidin ve biraz alışın,sonra kendiniz alırsınız...

yok canım estafirullah,utanmakta güzel şey,benim ar damarımda çatlak var galiba:)))

kendinize ağda yapabilmeniz için biraz cesaret..ama bence önce kuaföre gidin ve biraz alışın,sonra kendiniz alırsınız...

kuaförede çok gittim
ıııı ıııııhhhhh olmadı mı olmuyo:ssz:
ama kas bıyık yuz iple falan affetmem 2 dk da tamam:8::8::8::8::8:

yemişim kadınlar klübündeki havayı...normal hayatta jinokilok olsan (olsam ) oooooo havam 1500..

yemişim kadınlar klübündeki havayı...normal hayatta jinokilok olsan (olsam ) oooooo havam 1500..

ah ahh hayalimdeki meslekti jinekoloji ama matematikçi oldum... var yaa bi doktor olsaydım aman yarabbi yere inemezdim havadan..belki Allah bildiği için beni doktor yapmadı:))

Back