Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sinirlenmee bazı bayanların yapısı budur ama çözümsüz değil..valla benim eşim jiletle alır koltuk altını zannedersinizki hiç çıkmamış,bebek gibi ve uzayınca da tüğ gibiler sert bile değil..valla ben bi uzatsam üçüncü köprüye temel olur:))
ben genital bölgemi ağdayla alanlardanım kendim alıyorum,canım da acımıyor...önce kuföre git alıştırsın seni...ben yılların jiletçisiyken ağdacı oldum:)))biraz sık dişini...
Ben epilasyon aletini dokunduramiyorum bile sesinden korkuyorum resmen :-D
En guzeli agda `cillop` gibiyim batik falanda yok :-D
ay içimi rahatlattın yaa ağdayla beceremiyorum ama ben jiletle alıyorum ya kenarlara bile dağıldı fena halde.ağdayla nasıl yapıyosun ki yarıdmcı ol banda
merhaba ben koltuk altıma amelıyat eldıvenı kullanıyorum zaten cok azaldı hemencecik bitiveriyor. kararma yapmadıgı ıçın tercih ediyorum eldıvenle yapmayı...
ya şu eldivenle tüyler nasıl alınıyo acep?
Lazer epilasyon diyorum arkadasım imkanın varsa :)Ben cok rahatım şahsen.
:))) valla sana nasıl yardımcı olabilirim ki:))) ilk önce kuaföre gitceksin şöyle 10 kere fln git,ama söliim ilk gidişinde kan beynine çıkabilir çok acır ama dayanılmayacak gibi değil,öyle olsa kimse aldırmazdı... sonra bi gün sen dene,üstler rahat alınır..inan biraz uğraşırsın ama yaparsın...yapamazsan da sorun değil herkesin becerebildiği birşey değil bu eksiklik hissetme... kuaföre gidersin..ama tüğlerini aşırı uzatmayacaksın...
canım eldıven tutunca bırakmıyo yapısıyor eldıvene cekınce de tak dıye gelıyor . ben eldıven sayesınde bacagımın kıllarının yarısından kurtuldum hıc cıkmıyorlar artık