Koltuk altı derdi bıktırdı

bebek pudrası da rengi açıyor diye duymuştum

merhaba ben koltuk altıma amelıyat eldıvenı kullanıyorum zaten cok azaldı hemencecik bitiveriyor. kararma yapmadıgı ıçın tercih ediyorum eldıvenle yapmayı... :34:

ya sinirlenmee bazı bayanların yapısı budur ama çözümsüz değil..valla benim eşim jiletle alır koltuk altını zannedersinizki hiç çıkmamış,bebek gibi ve uzayınca da tüğ gibiler sert bile değil..valla ben bi uzatsam üçüncü köprüye temel olur:))

ben genital bölgemi ağdayla alanlardanım kendim alıyorum,canım da acımıyor...önce kuföre git alıştırsın seni...ben yılların jiletçisiyken ağdacı oldum:)))biraz sık dişini...

ay içimi rahatlattın yaa ağdayla beceremiyorum ama :( ben jiletle alıyorum ya kenarlara bile dağıldı fena halde.ağdayla nasıl yapıyosun ki yarıdmcı ol banda :(

Ben epilasyon aletini dokunduramiyorum bile sesinden korkuyorum resmen :-D
En guzeli agda `cillop` gibiyim batik falanda yok :-D

Ben epilasyon aletini dokunduramiyorum bile sesinden korkuyorum resmen :-D
En guzeli agda `cillop` gibiyim batik falanda yok :-D

epilasyon koltuk altımla samimi oldular acımıyo oyüzden :D kıskandırma yaa seninki cillop benim ki orman :D öff bide ben kurtulsam

ay içimi rahatlattın yaa ağdayla beceremiyorum ama :( ben jiletle alıyorum ya kenarlara bile dağıldı fena halde.ağdayla nasıl yapıyosun ki yarıdmcı ol banda :(

:))) valla sana nasıl yardımcı olabilirim ki:))) ilk önce kuaföre gitceksin şöyle 10 kere fln git,ama söliim ilk gidişinde kan beynine çıkabilir çok acır ama dayanılmayacak gibi değil,öyle olsa kimse aldırmazdı... sonra bi gün sen dene,üstler rahat alınır..inan biraz uğraşırsın ama yaparsın...yapamazsan da sorun değil herkesin becerebildiği birşey değil bu eksiklik hissetme... kuaföre gidersin..ama tüğlerini aşırı uzatmayacaksın...

Ben tüy dökücü krem dışında hiç birşey kullanmamıştım

Tam bir ağda özürlüsü olup , epilasyon aletlerinden tırsan biriyim :9:

Ama yıllardır koltuk altımda eldiven kullanıyorum , çok memnunum..

Ağdayı da yeni yeni öğrendim ancak bacaklarımda uygulayabiliyorum, yumuşak bölgelerden çekmeyi beceremiyorum :27:

Lazer epilasyon diyorum arkadasım imkanın varsa :)Ben cok rahatım şahsen.

ya şu eldivenle tüyler nasıl alınıyo acep?

canım eldıven tutunca bırakmıyo yapısıyor eldıvene cekınce de tak dıye gelıyor . ben eldıven sayesınde bacagımın kıllarının yarısından kurtuldum hıc cıkmıyorlar artık

:))) valla sana nasıl yardımcı olabilirim ki:))) ilk önce kuaföre gitceksin şöyle 10 kere fln git,ama söliim ilk gidişinde kan beynine çıkabilir çok acır ama dayanılmayacak gibi değil,öyle olsa kimse aldırmazdı... sonra bi gün sen dene,üstler rahat alınır..inan biraz uğraşırsın ama yaparsın...yapamazsan da sorun değil herkesin becerebildiği birşey değil bu eksiklik hissetme... kuaföre gidersin..ama tüğlerini aşırı uzatmayacaksın...

ya 1 kere kuaföre gittim düğün vardı bacaklarım ve koltuk altım için .bacaklarım bitmek bilmedi kadın bile yoruldu.popomun yanaklarını bile aldı sanki oaraları ona al diyen oldu hatta derine inmeye çalıştı orda tüyleri görünce.D bi bastım çığlığı elimi koydum elim hep ağda oldu napıyosun dedi ya ben bacaklarımı alın dedim size dedim.D bidaha cesaret edemiyorum hem kalça okadar acıdıysa özel bölgeyi düşünemiyorum :/ canım kıymetli napıyım yaaa

ya şu eldivenle tüyler nasıl alınıyo acep?

Şimcik şöyle oluyor :27:

Beyaz ameliyat eldivenlerinden alıp eline geçiriyorsun.. Eldivensiz tutamadığın kısa tüyleri bile tutuyor eldiven.. Yapıştığından çekerken zorluk çekmiyorsun..

Ancak ilk zamanlar alışık olmadığından acıyabilir.. Sonra alışırsın..

Ben genital bölgemde bile eldiven kullanır oldum..

Tavsiye ederim..

Benim de bıyık bölgemin sol tarafında hafif bi kararma vardı lazer sayesinde yok oldu.

koltukaltımda da hafiften var,hayırlısıyla doğumumu yapayım koltuk altına da başlayacağım valla..

Bende nişanlıyken lazere gitmeyi düşünmüştüm , rahat ederim diye..

Ancak zararlı olduğunu duydum..

Hemen olmasa da zamanla zararları çıkıyormuş ortaya..

Kadın hastalıklarındaki artışın sebebi bile denildi..

canım eldıven tutunca bırakmıyo yapısıyor eldıvene cekınce de tak dıye gelıyor . ben eldıven sayesınde bacagımın kıllarının yarısından kurtuldum hıc cıkmıyorlar artık

bacak kılları mı?:53: o kadar küçük tüy eldivenle tutuluyor mu? vay anasını bide azaltıyormus, ben de denicem

Back