Koltuk altı derdi bıktırdı

bende bundan 2 ay öncesine kadar jilet kullanıyordum rengini tenime göre kuyu olmasından acayıp rahatsız oluyordum dr gittim bana jiletle aldıgından dolaya o karalıgın oldugunu soyledi ...sadece derinin üzerindeki tügleri alıuorsun deri altındakı yani koklerinden o koyuluk dedi ...bende burdaki yorumlardan bir cesaretle eldivenle tek tek aldım .....KESKE DAHA ONCE DENESEYDİM KOYU RENGİ GEÇMEDİ AMA UZUN SÜRE TEMİZ GEZİYORUM VE AZALMA OLDU ...
KIZLAR JİLETTEN FALAN VAZGEÇİN EN İYİSİ ELDİVENLE ALMAK(tabi maddi durumu iyi olan lazarr:)

hahahahaha ayyy gece gece çok güldüm yaaa:))) koltuk altını kaldırıp resim çektiriyolar ha:))))) ay varya çok yaşayın..stresimi unutturdunuz bana...

ama benimki de öyle,değil sıfır kol,çok düşük kollu body giysem minibüste şööyle kolumu kaldırıp biyeri tutmaya utanıyorum...

ama bunun epilasyon aletinden olduğunu düşünmemiştim...batık fln yok ama grimsilik var...acaba lazer çözer mi*??? çünkü ağda da çözmedi benim sorunumu...

ben o karartıdan, lazer sayesinde kurtuldum.. :) kalın olanlar gidip sadece inceler kaldığından bembeyaz oldu koltuk altlarım :))) bi yüzüme ters tepti lazer :(((

bacak kılları mı?:53: o kadar küçük tüy eldivenle tutuluyor mu? vay anasını bide azaltıyormus, ben de denicem

evet bacak kılları. komık bı sekılde bacagımın yarısı kıllı yarısı kılsız hıc cıkmıyor alt tarafları bayagı 7 senedır falan cıkmıoyr. eldıvenle aldıgımdan berı

bende bundan 2 ay öncesine kadar jilet kullanıyordum rengini tenime göre kuyu olmasından acayıp rahatsız oluyordum dr gittim bana jiletle aldıgından dolaya o karalıgın oldugunu soyledi ...sadece derinin üzerindeki tügleri alıuorsun deri altındakı yani koklerinden o koyuluk dedi ...bende burdaki yorumlardan bir cesaretle eldivenle tek tek aldım .....KESKE DAHA ONCE DENESEYDİM KOYU RENGİ GEÇMEDİ AMA UZUN SÜRE TEMİZ GEZİYORUM VE AZALMA OLDU ...
KIZLAR JİLETTEN FALAN VAZGEÇİN EN İYİSİ ELDİVENLE ALMAK(tabi maddi durumu iyi olan lazarr:)

genetal bölgemide alıcam eldivenle ama gözüm kesmiyor ...canımın acısından degil...eldivene gelmesi için böyünün biraz uzun olması gerekiyor...kocişimden utanıyorum :)yoksa hemen eldiven olayına giricem

ben 20 yasindayken jilet yapiyordum ama nasil yayilmisti birde sert ve siyahti haliyle

sonra yine o yasta agdaya gectim azaldi ve artik pek cikmiyor simdiyse eldivenle aliyorum

2 ayda bir anca alinacak kadar cikiyor o kadar bosaldiki aralar tek tük bence dene makinayla alma

Son düzenleme:
Benim de bıyık bölgemin sol tarafında hafif bi kararma vardı lazer sayesinde yok oldu.

koltukaltımda da hafiften var,hayırlısıyla doğumumu yapayım koltuk altına da başlayacağım valla..

ya peki lazer can acıtıyor mu benim için can yakmaması önemli olan :/

bacak kılları mı?:53: o kadar küçük tüy eldivenle tutuluyor mu? vay anasını bide azaltıyormus, ben de denicem

Evet tutuluyor..

Roll on tarzı ağda makineleri varya bacak için ondan kullanıyorum normalde ama bazen onun ısınmasını bekleyecek vaktim olmadığında alıyorum eldivenimi , zaten bacak tüylerim seyrek olduğundan hemen hallediyorum..

Deneyin mutlaka

koltuk altımda acayıp derecede fark var ..azaldı tüglerimmm

yaaaa senelerdirliki bacagımı agdayle yapıyorummm temiz olsada hep batak ufak ufak sivilce...çıkıncada bildigin orman ...bu hatunlar nasıl bu kadar puruzsuz aklım almıyor...

ya peki lazer can acıtıyor mu benim için can yakmaması önemli olan :/

Bıyık bölgesi zaten 5-10 saniye ancak sürüyor ve lastik çarpması derler ya öyle bir acı var yani dayanılmayacak kadar değil ki ben de acıya dayanamayan bi tipimdir..

Neyse kızlar bana bu kadar kıl tüy muhabbeti yeter :27:

Eldiveni deneyen arkadaşlar sonucunu buradan yazarsa diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirler.. Ben memnun olan kısımdanım..

Sahur hazırlayacağım , hoşça kalın :3:

Evet tutuluyor..

Roll on tarzı ağda makineleri varya bacak için ondan kullanıyorum normalde ama bazen onun ısınmasını bekleyecek vaktim olmadığında alıyorum eldivenimi , zaten bacak tüylerim seyrek olduğundan hemen hallediyorum..

Deneyin mutlaka

eldiven için uzun olması gerekmıyormu...kısa ken benim elime gelmiyor:S

özel bölgemi ilk eldıvenle aldıgımda dunya basıma yıkıldı o kadar jıletten sonra normal tabi 1 satten fazla surdu almam ama suan 15dakıkada halledıyorum azaldıda zaten alıstıgım ıcın acımıyor yaklasık 25 gun temız oluyorum ben cok memnunum yasasın eldıven.:21::21::21:

eldiven için uzun olması gerekmıyormu...kısa ken benim elime gelmiyor:S

Uzun derken ? geniş bir kavram..

Şöyle anlatayım.. Çok minicik sadece ucu çıkmış tüyler hariç ondan az daha uzun tüyleri eldivenle almak mümkün..

Çıplak elle uzun tüyleri bile alamazken eldivene yapıştığından kısa tüyleri kolaylıkla alabiliyoruz.

Tabi ilk başlar zorlanabilirsin , sonra hem elin hem tüylerin bu duruma alışacak..

Meğer bu eldiven neymiş, bir dahakine ben de eldivenle denicem. Hanımlar peki kolunuzdaki kılları alıyor musunuz? Ben henüz almadım, almaya da çekiniyorum daha çok çıkar diye. Beni öyle rahatsız etmiyor ama tabi hiç olmasa daha iyi :27:

Son düzenleme:
Neyse kızlar bana bu kadar kıl tüy muhabbeti yeter :27:

Eldiveni deneyen arkadaşlar sonucunu buradan yazarsa diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirler.. Ben memnun olan kısımdanım..

Sahur hazırlayacağım , hoşça kalın :3:

eldiven iyi hos ama benim genital bölgemi bir hos ediyor

yani cikarken anlamdiigm sekilde jiletle alinmis gibi,batik filan ama aliyorum yinede..üst kisimlarda azalma var aralar acildi az az gorunuyor kocaman bosluklar var bikac yerde

ama o cikma isini anlamdim oysaki kökünden cikiyor görüyorum :)

bir iki defa aldım kolunumdaki tügleri agdayla...birde sünu anlamış degılim ...millet orasını burasını alır dert eder ama kollarında tügleri hiç kafa yoran yok...killi kıllı dolasırlar..bacaklar pruzsuz koldaki tügleri toplasan bir yastık doldurur ama askılılarla o tügler orda dürür:

kesinlikle lazer epilasyonu tavsiye ederim, zaten fiyatlar önceki yıllara göre çok daha makul seviyelerde kol altı 25-30 tl arası, rahatlığı paha biçilemez :))

Back