arkdşlar diode makınayla bı yerde yaptırıorm lazer ama guzellk merkezı oldugu ıcın yazılı bı kagt gostermedıler bana bende ıpl oldugundan şüpheleniyorum ama dıodeler acısız acısız ıpl varmı bılıomsnz? yanı makına dıodenın dısında baska ne olablr suphelenıorm cunku bılenınız varmı?
Bi r de acıyor mu ? Yaparken uyuşturucu bir madde sürüyorlar mı ??
Bi r de acıyor mu ? Yaparken uyuşturucu bir madde sürüyorlar mı ??
Geçmiş olsun şimdiden canım , 8 seans toplam maliyeti ne kadar ?
ya bide birsey soracagım arkadaslar.benim dün ikinci seansımdı.ve adet dönemimdi buna ragmen gitti. ve lazeri yaptırdım sizce bi sakıncası varmıdır kızlar
ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...
daha fazla acı duyuyorsun okadar.. en azından benim doktorum bir sakıncası olmadığını söyledi, ama tabi mecbur kalmadıkça denk getirmemek lazım .
Benim gittiğim yer süper çok tereddütlerle gitmiştim ama şimdi dua ediyorum :)) koltuk altı 30 lira alexandrite kullanıyolar
kafayı yemişler ıspartada özel hastanede koltuk altı80den,özel bölge160.tüm bacak 450 bunlar ayrı ayrı seans ücretleri paket yok nasıl iş anlamadım .pahalı değil mi sizce alexle yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?