Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ıpl de jel sürerler jiletleme yaparlar cihaz teninize değer ütüye benzer başlığı... diot cihazı vakumlama yöntemiyle çalışır.. sizinki nasıl bir cihaz ve güzellik merkezinemi gidiyorsunuz?

bende yeni basladım bi seans gittim henüz.ama inanın smdilik bile cok memnunum.beyaz tenliği ve siyah kıllarm olsugundan sanırım 8 seansta biter dediler inşş

estetech e 10 seans lazere gittim, bitmedi azaldı sadece. 3 seanstır iğneliye geçtik. çok acı veriyor. üstelik lazerle koltuk altındaki karartıların gideceğini söylediler ama gitmedi.
ben gittiğim yerden çok pişmanım sakın gitmeyin.

Bi r de acıyor mu ? Yaparken uyuşturucu bir madde sürüyorlar mı ??

herhangi bir krem kullanacak kadar acısı olmadığını düşünüyorum, acı eşiğinize bağlı tabi ama ben çok hassasım mesela ay uy diyerek zaten hemen bitiyor. aldığınıza değmez bence. birde denemeden anlaşılmıyor kimde nasıl etki-tepki göstereceği. benm 4. seans bitti, haziranda başlamıştım, doktorun 5. seansa tam etki görürsünüz demesine rağmen daha 3. de inanılmaz sonuç aldım. ki doktor bile şaşırıp indirim yapmak zorunda kaldı inşallah pişman olmam/olmazsınız.

ya bide birsey soracagım arkadaslar.benim dün ikinci seansımdı.ve adet dönemimdi buna ragmen gitti. ve lazeri yaptırdım sizce bi sakıncası varmıdır kızlar

ya bide birsey soracagım arkadaslar.benim dün ikinci seansımdı.ve adet dönemimdi buna ragmen gitti. ve lazeri yaptırdım sizce bi sakıncası varmıdır kızlar

daha fazla acı duyuyorsun okadar.. en azından benim doktorum bir sakıncası olmadığını söyledi, ama tabi mecbur kalmadıkça denk getirmemek lazım .

Koltukaltı lazer için en uygun bölgelerden biri.Benim 4 seansta bitti sayılır artık hiç çıkmıyor neredeyse 3 ayda bir birkaç tane belki çkıyor.Çok memnunum iyi ki yaptırmışım.Bence vakit kaybetmeden yaptırın çok rahat ediceksiniz :)

ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...

Gerçi kıl yapısına ve yoğunluğuna göre belli olur ama , tahmini kaç seansta biteceğini söylediler?

Benim gittiğim yer süper çok tereddütlerle gitmiştim ama şimdi dua ediyorum :)) koltuk altı 30 lira alexandrite kullanıyolar

Ben koltukaltına 5 seans gittim, tüylerim çok inceldi ama hala çıkıyorlar. Ama ben çok düzensiz gittim, aklıma geldikçe her seferinde başka bir yere gittim. Onun için sonuç alamadım.

kafayı yemişler ıspartada özel hastanede koltuk altı80den,özel bölge160.tüm bacak 450 bunlar ayrı ayrı seans ücretleri paket yok nasıl iş anlamadım .pahalı değil mi sizce alexle yapılıyor.

uzun bi aradan sonra sana yazmış oluyorum ama umarım görürsün kızlar aranıza ıspartada olan bir arkadaşta varsa bişey sormak istiyorum arkadş özel hastane pahalı demiş ama burda bi güzellik merkezinde 50 tlye yapıldığını duydum kadın cihazlarını falan yurtdışından getirtmiş bilgisi olan varmı yada sizce neresini önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…