• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

uzun bi aradan sonra sana yazmış oluyorum ama umarım görürsün kızlar aranıza ıspartada olan bir arkadaşta varsa bişey sormak istiyorum arkadş özel hastane pahalı demiş ama burda bi güzellik merkezinde 50 tlye yapıldığını duydum kadın cihazlarını falan yurtdışından getirtmiş bilgisi olan varmı yada sizce neresini önerirsiniz

Güzellik salonlarında lazer epilasyon bir süredir yasaklandı. Sebep de lazer uygulamaları sonucu çok ciddi yanıklardan dolayı yoğun mahkeme başvuruları. Yani bu durumun denetimi esnek tutuluyor olabilir ama ben güzellik salonunda da klinikte de lazer denemiş biri olarak samimiyetle bir dermatolog kontrolünde yaptırmanı öneririm. Bu da hastane ya da özel klinik oluyor doğal olarak. Bende kalıcı bir hasar yaratmadı salonda yaptırdığım uygulamalar ama ikisi arasındaki farka gerçekten tanık oldum. Bu sonuçta üzerinde taşıyacağın birşey, üstelik sağlığın, ben üçe beşe bakmayıp güvenilir bir mekanda yaptırmanı öneririm.

koltuk altı ve genetal bölgeme lazer yaptırıyorum 2 seans yaptırdım çok memnunum..benim lazer uygulamamı doktor yapıyor ..herkese lazer yaptırmamak gerekiyor ve ucuz yapılan yerlerede güvenilmemesi gerekiyor.. arkadaşım ucuz olan biyer buldu orda 10 senas yaptırdı fakat kıllarında azalma olmadı oyüzden çok iyi araştırılması gerekiyor.

hayırlısıyla bende başlıcam ama seans aralarında rahatsız edecek kadar çok çıkıomuki tüyler malum yaz geliO?

hayırlısıyla bende başlıcam ama seans aralarında rahatsız edecek kadar çok çıkıomuki tüyler malum yaz geliO?

Seans bittikten sonra tüyler dökülüyor, 2 ay kadar hiç çıkmıyor. Çıkmaya başladığında da zaten yeni seans zamanı gelmiş demek oluyor. Tabii bu 2 aylık süre seans sayısı arttıkça uzuyor. Zaten rahatsızlık duyarsan istersen jiletle de alabiliyorsun çıkanları.

bende yakında başlıcam koltuk altı+genital bölge kampanyalı 600 tl bakalım umarım faydasını görürüm

yaz bitimi başlamak daha mantıklı, çünkü seanslardan sonra güneşten korumanız gerekiyor işlem yapılan bölgeleri, hele birde deniz tatili varsa planlar arasında birdaha düşünün derim. ben demiyorum aslında bunu doktorum söylüyor, , + seans aralarında hiç rahatsızlık vermıyor tuyler, ilk seansdan sonra bile 1.5 ay sonra çıkıyor ancak tek tuk yani, o süreye kadar pürüzsüz geziyorsunuz. ki sir ağda yaptırsanız bukadar sürmez pürüzsüzlük okadar yani.:1:

Yazin eger bronzlasacaksaniz yaptirmamak lazik ayni sekilde solaryuma daa girilememeli.
Acik renk tEn ve koyu renk tüyde en iyi sonuc oluyo.
Bronz tende hafif yanma ve lekelenme olabilir dikkat etmek lazim
Ama onun disinda her kadinin yaptirip tuylerden kurtulabilir
Buyuk bi luks ve rahatlik:)

benim merak ettiğim 20 seans bile sürse sonunda bir daha çıkmamak üzere ve 1 tek tüy kalmamak kaydıyla bitiriyormu kıldan sorunları.eğer tamamen bitti dien varsa bende başlıcam koltuk altına

benim merak ettiğim 20 seans bile sürse sonunda bir daha çıkmamak üzere ve 1 tek tüy kalmamak kaydıyla bitiriyormu kıldan sorunları.eğer tamamen bitti dien varsa bende başlıcam koltuk altına:119:

benim merak ettiğim 20 seans bile sürse sonunda bir daha çıkmamak üzere ve 1 tek tüy kalmamak kaydıyla bitiriyormu kıldan sorunları.eğer tamamen bitti dien varsa bende başlıcam koltuk altına

Lazer epilasyonda %100 kıllar biticek diye bir sonuç yoktur.Uygulanan cihaza göre %80 ile 90 arasında netice verir.

Kalanlar ise çok ince ve açık renk olacağı için sizi rahatsız etmez.Jiletle kolaylıkla alıorsunuz kalanları.
Sakın 20 seans gitmeyin :)

benim merak ettiğim 20 seans bile sürse sonunda bir daha çıkmamak üzere ve 1 tek tüy kalmamak kaydıyla bitiriyormu kıldan sorunları.eğer tamamen bitti dien varsa bende başlıcam koltuk altına:119:

Bir tek tüyü muhtemelen ararsam bulurum ama 4 seans sonunda bende muhtemelen bir iki tek kalmıştır, daha da çıkmıyor. Ama kıl tipine, bünyeye, makineye göre de değişebiliyormuş sonuçlar. Bende olumlu sonuç verdi ki üstelik ilk 2 seansı IPL yaptırmıştım 2 yıl önce. Ondan bile tek tük kalacak şekilde sonuç aldım.

mart başında bende koltuk altıma lazer uygulatmaya başladım, sonuç başarılı ilk hafta tüyler döküldü ancak bazı bölgelerdeki tüyler çektiğimde dahi gelmiyo, bakalım ikinci seanstan sonra nasıl bi sonuç alıcam burdan paylaşırım...

arkdslar mrba ben ıstbl bahcelıevler gungoren bakırkoy cıvarında guvenılır bı lazer merkezı arıyorum ozelden yazabılrmsnz ltfen

Ben istanbuldan iskenderuna evlenerek geldim hiç kimseye ve hiç bir yeri bilmiyorum güvenemiyorum koltuk altı ve cene bölgesime yaptımayı istiyorum İskednerunda yaşayan arkadaşlar varsa bana bildiğiniz denyimizin oldugu bir yer tavsiye edebilirmisiniz?

Ben istanbuldan iskenderuna evlenerek geldim hiç kimseye ve hiç bir yeri bilmiyorum güvenemiyorum koltuk altı ve cene bölgesime yaptımayı istiyorum İskednerunda yaşayan arkadaşlar varsa bana bildiğiniz denyimizin oldugu bir yer tavsiye edebilirmisiniz?

Her tip cihazın olduğu dr.tuncay kaynar var.netten adresi bulabilirsiniz.

selam arkadaşlar pazartesi günü izmir novar lazer apilasyon polikliniğinden randevu aldım
telefonda görüştüğüm bayan koltuk altı için tek seansda istediğim sonuca ulaşabilecegimi söyledi ama
nasıl olacak merak ettim acaba doğrumudur. sağlık bakanlığı onaylı sadece lazer epilasyon üzerine bir
yermiş birde benim tüylerim çok koyu renklı ve kalın öncesinde ağda kullanmama rağmen ayrıca siyah
lekeler kalıyordu daha çok bunun için gitmek istiyorum olumlu sonuç alırmıyım ?:26:

tek seansda sonuc almak imkansız. belki bi yanlış anlasılma vardır. eger tek seans da bitecek gibi bir iddiaları varsa direk kosarak uzaklas, çünkü dürüst degillerdir

selam arkadaşlar pazartesi günü izmir novar lazer apilasyon polikliniğinden randevu aldım
telefonda görüştüğüm bayan koltuk altı için tek seansda istediğim sonuca ulaşabilecegimi söyledi ama
nasıl olacak merak ettim acaba doğrumudur. sağlık bakanlığı onaylı sadece lazer epilasyon üzerine bir
yermiş birde benim tüylerim çok koyu renklı ve kalın öncesinde ağda kullanmama rağmen ayrıca siyah
lekeler kalıyordu daha çok bunun için gitmek istiyorum olumlu sonuç alırmıyım ?:26:

bende aynı polikliniğe gidiyorum tek seansta %50ye yakın incelme oluyor... ama koltuk altım 3 seansta bitti...
benle bir bayan görüşmeye gelmişti onun sayesinde başladım telefonunu verebilirim ondan istediğin bilgiyi öğrenebilirsin

Back