• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

ben 6 seans gittim koltuk altı için. başlarda çok iyiydi yaklaşık 3 aydır gitmiyorum ve eski haline döndü resmen!! sadece kıllar çıktıkça jilet kullanabilirsin demişlerdi ancak her hafta almak zorunda kalıyorum ve bu durum çok sinirleirmi bozmaya başladı! :S

ben 6 seans gittim koltuk altı için. başlarda çok iyiydi yaklaşık 3 aydır gitmiyorum ve eski haline döndü resmen!! sadece kıllar çıktıkça jilet kullanabilirsin demişlerdi ancak her hafta almak zorunda kalıyorum ve bu durum çok sinirleirmi bozmaya başladı! :S

ben de bi 6seans gittim şu ana kadar. yazın daha 6seans olmamıştı tabi jiletle almaya başlamıştım arada tüyler çıkınca rahatsız olup, bi sorun olmaz diye düşünüyordum. sonra seansa gittiğimde kadına sordum jiletle alabilir miyim diye. sakııııııın dedi :D yani jilet problem yaratıyor. gerçi şimdi çok memnunum. 6. seans sonrası sadece arada tüyler çıkıyor öyle gidiyorum seansa.ilk hali korkunçtu valla :(

kızlar ya ben ilk seansı 35 gün önce yaptırdım şimdi kolaltımda incecik tüyler çıktı 2.seansta alexandrite tüyleri görmicek büyük ihtimal:( kalınlardı ama daha ilk seansta incecik oldu ne yapıcam paket aldım ama orda iğneli de var sizin ilk seanstan sonra nasıl çıktı tüyleriniz merak ediyorummm?

sürekli jilet yap canım, benimde daha 20günüm var 2. seansa, daha pek bişey yok ama her duşta jiletliyorum ki kalın cıksın diye

nasıl yani seansınız bitti de tüyler 3 ay sonra geri mi geldi:18::18::18:
hangi cihazla yaptırdınız tüyleriniz ten renginiz nasıldı:18::18::18:

sürekli jilet yap canım, benimde daha 20günüm var 2. seansa, daha pek bişey yok ama her duşta jiletliyorum ki kalın cıksın diye

ama canım ya diğer yerlerdende çıkarsa nolacak? zaten kalındı ilk seansta böyle oldu şimdi jiletleyip kalınlaşsa sonra yaptırınca yine ince çıkarsa ben bu işten ne anladımki o zaman boşa vakit ve para kaybı olur ben en iyisi onlara sorayım en kısa zamanda bakalım ne diyecekler
sana onlar mı dedi jiletle diye

kızlar ben 2 gün önce lazer yaptırdım e doğal olarak dökülme falan yok :) e ama çok kötü bir görüntü var ve ben pazar günü düğünde elbise giyicem bu halde kesinlikle olmaz! sizce traş makinesiyle ya da jiletle alsam olur mu?

ama canım ya diğer yerlerdende çıkarsa nolacak? zaten kalındı ilk seansta böyle oldu şimdi jiletleyip kalınlaşsa sonra yaptırınca yine ince çıkarsa ben bu işten ne anladımki o zaman boşa vakit ve para kaybı olur ben en iyisi onlara sorayım en kısa zamanda bakalım ne diyecekler
sana onlar mı dedi jiletle diye

lazerin tüyleri dokmemesinin sebebei tüylerin ince olması.
Eger tüylerine jilet yapasan evet tüylerin kalınlaşır ama bir sonraki seansda daha koyu cıktıgı için lazer onları daha iyi görür

ya arkdşlarr 26 gun olmasına rağmen dökülme olmadı bende dıode sopranoyla yaptırdım tüm vücuduma neden acaba bı de kontrolde sadece yuzumu tekrardan yaptı vücudumu yapmadı o da garıbıme gıttı ne dusunuosnz:(

bence gittiğin yerle bir görüş 26 gün cok fazla, dökülme olmadıysa tekrar seans yapmaları gerekir

ya işte dökülme olmadı bı de birkaçgüne 2.seansa almaya kalkıolar yenıden seans derken böle bişey yapıyolar olcak ıs mı bu normal mı sızce ya:( ama böle cıkmayan cok azz yerler var kolmda bıde bacagmda kokler gorunuyo duger bölgeler tamamen uzadı hıc doklme olmadı 2.seansa doklmeden almaları normalmı? bır de dıode soprano dedıler makına ıcın ama makınanın beynını degıstırdım kafasını mı ne öle bısı dedı 70 bnemı ne almıslar normalde 150 bnlk makınayken bu ne demek ya soprano xl dıo acısız tm ama garıp deılmı bu ne demek anlayan bırısı ya da napmam gerektıgını soleyen bırı cıkar ıns caresız kaldm:(

arkdşlar diode makınayla bı yerde yaptırıorm lazer ama guzellk merkezı oldugu ıcın yazılı bı kagt gostermedıler bana bende ıpl oldugundan şüpheleniyorum ama dıodeler acısız acısız ıpl varmı bılıomsnz? yanı makına dıodenın dısında baska ne olablr suphelenıorm cunku bılenınız varmı?

arkdşlar diode makınayla bı yerde yaptırıorm lazer ama guzellk merkezı oldugu ıcın yazılı bı kagt gostermedıler bana bende ıpl oldugundan şüpheleniyorum ama dıodeler acısız acısız ıpl varmı bılıomsnz? yanı makına dıodenın dısında baska ne olablr suphelenıorm cunku bılenınız varmı?

hiç bir yer doktor bile yazılı bir belge vermez ! acı duymanız yada duymamanız sizin yapınız ile alakalı olacağı gibi uygulama ile de ilgili olabilir.bu kadar güvensiz iseniz gitmeyin bence

Ipl lazer epilasyonla yaptırıyorum. 7.seansa gidicem önümüzde ki ay. koltukaltım bitti diyebilirim.. siyah kıl, beyaz tenli biriyim o yüzden bu konuda biraz şanslıyım sanırım :16:

ipl konusunda yazılanları bi okuyun lütfen...

bana mı dediniz anlamadım. eğer öyleyse okudum biliyorum :5: ama şuanlık yapabilceğim bişey yok malesef başladım artık bırakamıyorum şuana kadar etkisi güzel ama tabi yazılanları okuyunca benimde epey canım sıkıldı. umarım farklı olur :ssz:

Back