Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

bugün kontrol seansına gittim bir kısmı elime geliyordu tüylerin ama hala sert olanlar vardı. o yüzden tüm bölgeye tekrar atış yaptılar. bakalım ne olacak

ben 9. seansıma gidicem hala geçmedi:)) yarısı yok oldu ama,

bana gelmeden 5-6 gün önce jiletle kes öyle gel dediler ama ben kıyamadım makasla kıslattım, jilet sürersem yine artar kalınlaşır diye, ticari düşünüyorlardır diye düşündüm, fakat 9. seansıma gitmeden jiletleyim dedim bir türlü bitmiyor şu an jiletlediklerim kalınlaştı ve sadece %50 fark var ilk haline nazaran, kimi 4-5 senasta bitiyor, kimi 12-13, benimkilerde inatçı çıktı malesef

Ben de koltukaltıma 2 sene önce 3 seans alexandrite epilasyon yaptırmıştım. Çok azalmıştı ve çok geç çıkıyodu. Gitmedim bir daha ve zamanla ağdayla almaya basladım. Şimdi tüylerim tekrar çıkmaya başladıı. Yeniden başlamam gerekecek maalesef. Bir kere başlayınca sonuna kdar gitmek lazım ve agda gibi yöntemeri kesmek lazım yoksa aynen geri çıkıyor tüyler kızlar

bende alt bacak ve koltuk altı yaptırıyorum kızlar.nerdeyse 2 yıl olacak ve 10 seans oldu.bacağım bitti çok belirsiz tüyler var.ama koltuk altım bi türlü bitmedi yaa halbuki tüyler koyu renk ve kalındı.benim yaptırdğm yerde kampanya vardı toplu alıyorlar parayı bitene kadar gidiyorsun.Allahtan öyle yapmışım yoksa batmıştım.lkoltuk altı 350 alt bacak 800e yaptırdım.inşallah ilerde yine çıkmaz..

Son düzenleme:
kol altı için 6-7 seans gittim, gözle görlür şekilde azaldı ama gittiğim lazer merkezinin bilerek düşük akımda yaptığını anlayınca soğudum ve bir daha gitmedim. zaman içinde yeniden çoğaldı, genelde jiletle alıyorum. bu sefer de çoğalrı mı dersiniz?

daha yenı yaptırdım ılk seansımı ne kadar acıyomus oyle ya bı daha gıtmemeyı dusundum ama yarıdada bırakmak ıstemıyorum..ılk seansı olduğu ıcın bu kadar acıdığını soyledıler 2. bu kadar acımıyacakmıs dogru mu kızlar?en yuksek dozda verdıler

en yuksek doz degıldır o, cunku seanstan seansa artıyor dozaj, incelen tuylerı görsun dıye. bende bu seansta bı derece arttırdılar, 14 ıle yaptılar, ama çok az acıdı, genıtal ise cok acıdı bu kez, regle az kaldıgı ıcın hassas sanırım...

Bende sadece koltuk altım için lazere başladım yaşım küçük olduğu için erken dediler bazıları ama gerçekten 2-3 günde bir çıkıyordu çok rahatsız oluyordum.

arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce lazer yaptırdım koltuk altına 4 seans sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım baya azalmıştı çok geçte çıkıyolar şimdi hiç ağda koparmalı işlem yapmadım hep jiletledim şimdiye kadar
doğum yapalı 1 ay oldu nezaman başlasam acaba hemen başlasam bi sakıncası olurmu sütüme bebeğime ne dersiniz

ben gitmedim ama ablam gitti o çok memnun hattabir daha çıkmadı da ben de kısa zamanda yaptırmak istiyorum aslında sürekli uğraşmak zor oluyor

bende başladım, eskişehirde bir hastanede. 6 seans 300tl. Umarım biter cok merak ediyorum sonucu. İlk seansı yaptırdım 10 gün sonra kontrol seansına gidicem, genitalede başlamayı dusunuyorum 6 seans 900 tl. Biraz cok geldi ama bitecekse razıyım

bende dün ilk seansı yaptırdım koltukaltı+tüm genital 5 seans nakit= 350 tl hemde özel klinikte uzmanlar eşliğinde.. en kısa koltukaltı sürüyor küçük yer olduğu için 2 dk.da bitirdi

Uzmanlar pek tavsiye etmiyolar arkadaşlar bence koltuk altı bölgesine lazer epilasyon yaptırmadan önce iyice bi araştırın..

ben 12 seans yüzüm için gittim eskiye göre çok memnunum artık kimse sölemezsem anlamıyor... ama kendim tam bitmesini istiyorum o da yüz bölgesi yağlı oluyor dediler tamamen bitmez dediler... yiine de eskiye göre az cansız sarı tüy oldu yüzümdekiler...

Benimde koltuk altımda ben varTam aynı soruyu ben soracaktım önce beni aldırıp sonra başlamayı düşünüyorum ama düğünüme kadar da bitsin istiyorum. Beni aldırmadan yapıyorlar mı ki acaba bende dudak üstünde de ben var ama en büyük sıkıntım da orada aslında çok rahatsız ediyo beni. Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…