ben 6 seans gittim koltuk altı için. başlarda çok iyiydi yaklaşık 3 aydır gitmiyorum ve eski haline döndü resmen!! sadece kıllar çıktıkça jilet kullanabilirsin demişlerdi ancak her hafta almak zorunda kalıyorum ve bu durum çok sinirleirmi bozmaya başladı! :S
ben 6 seans gittim koltuk altı için. başlarda çok iyiydi yaklaşık 3 aydır gitmiyorum ve eski haline döndü resmen!! sadece kıllar çıktıkça jilet kullanabilirsin demişlerdi ancak her hafta almak zorunda kalıyorum ve bu durum çok sinirleirmi bozmaya başladı! :S
sürekli jilet yap canım, benimde daha 20günüm var 2. seansa, daha pek bişey yok ama her duşta jiletliyorum ki kalın cıksın diye
ama canım ya diğer yerlerdende çıkarsa nolacak? zaten kalındı ilk seansta böyle oldu şimdi jiletleyip kalınlaşsa sonra yaptırınca yine ince çıkarsa ben bu işten ne anladımki o zaman boşa vakit ve para kaybı olur ben en iyisi onlara sorayım en kısa zamanda bakalım ne diyecekler
sana onlar mı dedi jiletle diye
arkdşlar diode makınayla bı yerde yaptırıorm lazer ama guzellk merkezı oldugu ıcın yazılı bı kagt gostermedıler bana bende ıpl oldugundan şüpheleniyorum ama dıodeler acısız acısız ıpl varmı bılıomsnz? yanı makına dıodenın dısında baska ne olablr suphelenıorm cunku bılenınız varmı?
dudak üstüde sonradan leke bırakıyormuş...
ipl konusunda yazılanları bi okuyun lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?