uzun bi aradan sonra sana yazmış oluyorum ama umarım görürsün kızlar aranıza ıspartada olan bir arkadaşta varsa bişey sormak istiyorum arkadş özel hastane pahalı demiş ama burda bi güzellik merkezinde 50 tlye yapıldığını duydum kadın cihazlarını falan yurtdışından getirtmiş bilgisi olan varmı yada sizce neresini önerirsiniz
hayırlısıyla bende başlıcam ama seans aralarında rahatsız edecek kadar çok çıkıomuki tüyler malum yaz geliO?
hayırlısıyla bende başlıcam ama seans aralarında rahatsız edecek kadar çok çıkıomuki tüyler malum yaz geliO?
benim merak ettiğim 20 seans bile sürse sonunda bir daha çıkmamak üzere ve 1 tek tüy kalmamak kaydıyla bitiriyormu kıldan sorunları.eğer tamamen bitti dien varsa bende başlıcam koltuk altına
benim merak ettiğim 20 seans bile sürse sonunda bir daha çıkmamak üzere ve 1 tek tüy kalmamak kaydıyla bitiriyormu kıldan sorunları.eğer tamamen bitti dien varsa bende başlıcam koltuk altına:119:
Ben istanbuldan iskenderuna evlenerek geldim hiç kimseye ve hiç bir yeri bilmiyorum güvenemiyorum koltuk altı ve cene bölgesime yaptımayı istiyorum İskednerunda yaşayan arkadaşlar varsa bana bildiğiniz denyimizin oldugu bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
selam arkadaşlar pazartesi günü izmir novar lazer apilasyon polikliniğinden randevu aldım
telefonda görüştüğüm bayan koltuk altı için tek seansda istediğim sonuca ulaşabilecegimi söyledi ama
nasıl olacak merak ettim acaba doğrumudur. sağlık bakanlığı onaylı sadece lazer epilasyon üzerine bir
yermiş birde benim tüylerim çok koyu renklı ve kalın öncesinde ağda kullanmama rağmen ayrıca siyah
lekeler kalıyordu daha çok bunun için gitmek istiyorum olumlu sonuç alırmıyım ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?