Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Koltuk altı bölgemde 8. seansım ve acıkcası sizin gıbı 3 te 4ye azalma göstermedi. ne zamn bteceği hakkında bı fıkrım yok. halbukı bacak ve genıtal bölgem tıkır tıkır azaldı.:) var mı koltuk altı böyle ağırdan azalan :)

piste gittigin yerde çok önemli bu şekilde azalmalarda bazı yerler para alabilmek için ugraştırıyolar dikkat etmek gerekiyo ben memnun kaldım etrafımdaki çoğu kişiyide oraya yönlendiriyorum diğer yerler gibi paragöz bi yer değil hasta memnuniyeti için çalışıyolar gayette memnun ayrılıyosunuz ordan oraya yönlendirdiğim bi çok kişi memnun kaldı bitmez diyipte bitenleri gördüm

dediğiniz yer nerede, çünku ben izmıtte bır yere gdıyorum :)

arkadaslar ama 10 joule akim dusuk mu lutfen cevap verin diode lazer cihaziyla

canım benım 10 joule akım sabıt degıldır bunu ancak o merkezın sahıbı bılır bunun sebebıde cıhazın bakım zamanından once nekadar sure gecmıs baslıgının enerjısı hangı sevıyede oldugunu merkez sahıbınden baska kımse bılemez sonuc olarak 20 joule calısır fakat baslık eskıdır 10 joule uk enerjı verır

kuaförde lazer yapılmaz ama hıç bır dermatalogda lazer yapmaz

alexandrite lazer yapıp jiletmı kullanıyorsun senın kılın bıtmez be canım

o sertıfıkayla tıbbı cıhazmı kullanıyor ıpl dır o alexandrite degıldır ıpl de kıl bıtırmez

Ankara'da Güven veya Bayındır hastanelerine giden var mı aranızda?? bilgi rica edeceğim

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de 3 gün önce 2. sseansıma girdim. Bakırköyde bir güzellik merkezine gitmekteyim inanılmaz korku vardı ya fayda etmezse diye çünkü Haziran ayında düğünüm var ve bitmesi gerek.. İlk sensımdan 10 gün sonra baktım ki masamın üzerinde tüyler kolumdakiler %30 u döküldü koltuk altm tüylermı tuttugumda elime geliyor resmen :) 1 hafta sonra 2. seansımın sonuclarını göreceğim.. Diode Lazeri kesinlikle tavsiye ediyorum .Tek endişem genitale de yaptırıyorum acaba yumurtalıklara zararı olur mu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…