piste gittigin yerde çok önemli bu şekilde azalmalarda bazı yerler para alabilmek için ugraştırıyolar dikkat etmek gerekiyo ben memnun kaldım etrafımdaki çoğu kişiyide oraya yönlendiriyorum diğer yerler gibi paragöz bi yer değil hasta memnuniyeti için çalışıyolar gayette memnun ayrılıyosunuz ordan oraya yönlendirdiğim bi çok kişi memnun kaldı bitmez diyipte bitenleri gördüm
arkadaslar ama 10 joule akim dusuk mu lutfen cevap verin diode lazer cihaziyla
koltukaltıma 2. seansı 1 hafta önce yaptırdım dökülmeler başladı herşey yolunda görünüyor :)
zaten koltuk altı ve genıtal bolge en cabuk ve en kolay bıten bolgelerdır bol şsanslar
ben de sadece 1 seansa ve kontrol atisina gittim buna ragmen gayet iyi sonuc gozlemledim herkese tavsiye ederim agdayla falan ugrasmayin
koltukaltıma 2. seansı 1 hafta önce yaptırdım dökülmeler başladı herşey yolunda görünüyor :)
Güzellik salonlarında lazer epilasyon bir süredir yasaklandı. Sebep de lazer uygulamaları sonucu çok ciddi yanıklardan dolayı yoğun mahkeme başvuruları. Yani bu durumun denetimi esnek tutuluyor olabilir ama ben güzellik salonunda da klinikte de lazer denemiş biri olarak samimiyetle bir dermatolog kontrolünde yaptırmanı öneririm. Bu da hastane ya da özel klinik oluyor doğal olarak. Bende kalıcı bir hasar yaratmadı salonda yaptırdığım uygulamalar ama ikisi arasındaki farka gerçekten tanık oldum. Bu sonuçta üzerinde taşıyacağın birşey, üstelik sağlığın, ben üçe beşe bakmayıp güvenilir bir mekanda yaptırmanı öneririm.
kollar içinde düşünüyordum ama almadılar görmez diye. şimdi ağda düşünüyorum sizce ne yapmalıyım sir ağdamı aldırmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
epilasyonu yaptırırken bitene kadar mı gitmek avatajlı , yoksa her bölge için seans seans gitmek mi avantajlı ?
benım 6. seansım hala 13' le yapılıyor alex, esmerim diye. etkı ettı ama hala var tüy yani. 8 seansa anlaşmıştım.
ben 6 seans gittim koltuk altı için. başlarda çok iyiydi yaklaşık 3 aydır gitmiyorum ve eski haline döndü resmen!! sadece kıllar çıktıkça jilet kullanabilirsin demişlerdi ancak her hafta almak zorunda kalıyorum ve bu durum çok sinirleirmi bozmaya başladı! :S
alexandrite lazer yapıp jiletmı kullanıyorsun senın kılın bıtmez be canım[/QUOT
sen seans bası para oduyorsun cunku onlarda jilet yaptırıyorku devamlı eskı halıne gelsın dıye
ben de ablamla birlikte başlamayı düşünüyorum tabi ikl önce koltuk altında iiyi sonuç alırsak diğerlerine de başlamayı istiyoruz.Yanlız arkadaşlar ücretler konusunda da bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.Biz her ay komple sir ağda için gittiğimiz ablamız var orada yaptırmayı düşünüyoruz sertifikası var çünkü.Şimdiden teşekkür ederim.Cevaplarınızı bekliyorum.:96:
yuz bolgesı kolay bıtmez ama canımben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?