• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Koltuk Altı Bölgesinde Lazer Epilasyon

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de 3 gün önce 2. sseansıma girdim. Bakırköyde bir güzellik merkezine gitmekteyim inanılmaz korku vardı ya fayda etmezse diye çünkü Haziran ayında düğünüm var ve bitmesi gerek.. İlk sensımdan 10 gün sonra baktım ki masamın üzerinde tüyler kolumdakiler %30 u döküldü koltuk altm tüylermı tuttugumda elime geliyor resmen :) 1 hafta sonra 2. seansımın sonuclarını göreceğim.. Diode Lazeri kesinlikle tavsiye ediyorum .Tek endişem genitale de yaptırıyorum acaba yumurtalıklara zararı olur mu :/
Genitale de diodla mı yaptırıyorsun?

Bugün 3. seansıma gittim . Baya seyrekleşti ve de inceldi. Ben memnunum .

Merhaba Arkadaşlar;
Ben de 3 gün önce 2. sseansıma girdim. Bakırköyde bir güzellik merkezine gitmekteyim inanılmaz korku vardı ya fayda etmezse diye çünkü Haziran ayında düğünüm var ve bitmesi gerek.. İlk sensımdan 10 gün sonra baktım ki masamın üzerinde tüyler kolumdakiler %30 u döküldü koltuk altm tüylermı tuttugumda elime geliyor resmen :) 1 hafta sonra 2. seansımın sonuclarını göreceğim.. Diode Lazeri kesinlikle tavsiye ediyorum .Tek endişem genitale de yaptırıyorum acaba yumurtalıklara zararı olur mu :/

merve bende diode lazer yaptırıyorum tüm bölgeye genitalde dahil olmak üzere herhangi bi zararı olmadığını öğrendim benimde öyle şüphelerim vardı ama bi kaç doktorla görüşme sonucunda genitalede yaptırma kararı alım ve iyikide almış çok rahatladım

bende yaptırmak istiyorum. sonrada ya bebişim olmazsa napalım diyorum:(

varmı bu konuda bilgi si olan

rana lazer bebeğinin olmasına engel değil herhangi bi zararı yokmuş bende korkuyodum uzun süre yaptırmadım o yüzden ama birden fazla doktorla görüşüp yaptırmaya başladım bana herhangi bi zararı olmadıgını söylediler

Dün 4. seansıma gittim. Daha önceki seanslarıma oranla daha çok çıktı bu sefer. Bir seferlik böyle olur umarım. Sonuçtan çok memnundum çünkü bu zamana kadar.

ben ilk defa koltuk altimi diodelaser le yaptirdim, ve baya bir acimisti megersem ilaci varmis krem onu surdugunde aciyi hissetirmiyormus. birde bir sorum olcakti benim ki 4 gun oldu ve tuylerim hepsi dokulmedi boyle siyah benek ve tuyler var. acaba normal mi ilk seansta butun tuyler dokuluyormu?

rana lazer bebeğinin olmasına engel değil herhangi bi zararı yokmuş bende korkuyodum uzun süre yaptırmadım o yüzden ama birden fazla doktorla görüşüp yaptırmaya başladım bana herhangi bi zararı olmadıgını söylediler

laser epilasyon derinin altina gitmiyor, kil kokune kadar gidiyor yani oyle olsaydi kaslarimiza zarar verirdi.

Koltuk altı için 4. seansa gidicem. Ve cok memnunum. Azaldı ve seyrekleşti. Gerçekten çok rahat.. Ağdayla fln uğraşmayın kızlar. ;)

Arkadaşlarr koltuk altı ve genital bölgem için lazere başlıycam, yaptıranlar kıl çıkma sürecini anlatabilir mi acaba? Aldırdığım günden diğer seansa kadar kıllar ne zaman çıkıcak? Koltuk altı sürekli görünen bi yer çünküü, havuza gidersem de aynı zamanda bikini bölgemin temiz olması lazım :((

Arkadaşlarr koltuk altı ve genital bölgem için lazere başlıycam, yaptıranlar kıl çıkma sürecini anlatabilir mi acaba? Aldırdığım günden diğer seansa kadar kıllar ne zaman çıkıcak? Koltuk altı sürekli görünen bi yer çünküü, havuza gidersem de aynı zamanda bikini bölgemin temiz olması lazım :((

Geç çıkıyor ama işlem tamamen bittikten sonra koltuk altı çok kötü kokuyor.hele yazın hiç çekilmiyor.lazer ter bezlerini etkiliyormuş koltuk altındaki..o yüzden koku oluyormuş..

Geç çıkıyor ama işlem tamamen bittikten sonra koltuk altı çok kötü kokuyor.hele yazın hiç çekilmiyor.lazer ter bezlerini etkiliyormuş koltuk altındaki..o yüzden koku oluyormuş..

kokumu oluyormuş :53: 2 seanstır lazere gidiyorum ve hiç öyle kötü bi koku falan yok bende şaşırdım şahsen.. :44:

benim de başta birşey yoktu.bittikten sonra olmaya başladı.ve maalesef devam ediyor .uyarayım dedim.:14:

tamamen tüylerin bittikten sonra mı koku çıkmaya başladı acaba ? çocuk şaşırdım gerçekten:53: doktora falan gittinizmi yani sizden başka kişidede olmuş mu böyle bişey acaba, belkide deriniz çok hassastı sadece sizde olmuştur diye soruyorum :44:

arkadaşlar bende bahçelievler nexus lazer epilasyona gidiyorum. gayet memnunum sadece randevu alırken nerdeyse bir ay önceden randevu almanız gerekiyor o kadar

tamamen tüylerin bittikten sonra mı koku çıkmaya başladı acaba ? çocuk şaşırdım gerçekten:53: doktora falan gittinizmi yani sizden başka kişidede olmuş mu böyle bişey acaba, belkide deriniz çok hassastı sadece sizde olmuştur diye soruyorum :44:

İğneli mi yoksa lazer epilasyon mu yaptırayım diye araştırırken başka bir şehirde oturan arkadaşıma danıştım.o bana lazerin koku yaptığını iğnelinin daha kesin sonuç verdiğini söyledi. Ama ben onu dinlemeyip lazer yaptırdım. Daha uygun fiyatlı ve acısız diye.yani bende değil sadece. .

Back