Koltuğum tozdan gözükmüyor

ayyuc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
15
4
Merhaba hanımlar yeni evliyim ve aldığım koltuk takımında 3ü krem 1i koyu mavi koyu mavi olan aşırı tozlanıyoe bir türlü kezemedim üstüne oturmasam dahi üstü hep toz süpürüyorum yine aynı bu tozu nasıl kesebilirim

Koltuk size degil. siz koltuga hizmet ediyorsunuz.
Toz her yerde, kurtulusunuz yok maalesef.

Evcil hayvan besleyenler için koltukta tüy tutmamasını sağlayan sprey var belki işe yarayabilir deneyebilirsiniz. Bilemiyorum tamamen keser mi ama yine benzer sekilde sprey ürünler vardır belki toz için.

Bence yıkatın. Yeni koltuklarda tekstil tozu çok olur. Zamanla kusuyor. Yeni halı gibi düşünün

Ay senin gene iyi toz diyorsun.
Benim 2 cücem eşyaların anasını ağlattı.

Bir koltukcuya sor onlar bilirler tozu iten bir sprey ya da ne bilim bir karışım önerirler belki.
Hafif nemli bezle tozu almayı denedin mi?

Aynı dertten bende muzdaribim. 3lu koltuklarimdan biri ve 2 berjerim parlement mavisi. Alalı da nerdeyse 4 yıl olacak yeni de değil kaç kere yıkandı. Bence çözüm yok. Koyu renk koltuk pişmanlıktır. Pişmanım

Ya gerçekten bende pişmanım yani git 3ünü krem al git bir tanesini mavi hepsini git krem al geç

Ay senin gene iyi toz diyorsun.
Benim 2 cücem eşyaların anasını ağlattı.

Bir koltukcuya sor onlar bilirler tozu iten bir sprey ya da ne bilim bir karışım önerirler belki.
Hafif nemli bezle tozu almayı denedin mi?
Gidip sorayım bakalım umarım bi fikir verirler hayır hiç almadım nemli bezle bir deneyeyim onu da

Evcil hayvan besleyenler için koltukta tüy tutmamasını sağlayan sprey var belki işe yarayabilir deneyebilirsiniz. Bilemiyorum tamamen keser mi ama yine benzer sekilde sprey ürünler vardır belki toz için.
Bir araştırmak gerek teşekkürler
1 yıllık evli çoluk çocuk yok koltuk örtüsü olur mu hiç ya
ahahahahhaha iç sesim

Evet doğru dediniz onu da bir araştırmak gerek teşekkürler

1 yıllık evli çoluk çocuk yok koltuk örtüsü olur mu hiç ya
ne alakası var bir tek çoluk çocuk olanlar mı kullanıyor? ben de ilk zamanlarımdan beri kullanıyorum senin koltuk örtüsü denince kafanda ne canlanıyor bilemem de çok modern koltuk örtüleri var, battaniyeleri var. babanne modelleri geçmişte kaldı artık. ayrıca misafir gelince kıçıyla ne taşıyor onu da bilemem koltuğu hemen yıkayamayacağıma göre örtüsünü yıkayacağım tabii.

K
koltuk Örtüsü örteceksem koltuğun gayesi ne niye gidip mağaza dolaşıp koltuk bakıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…