Koltuğum tozdan gözükmüyor

ne alakası var bir tek çoluk çocuk olanlar mı kullanıyor? ben de ilk zamanlarımdan beri kullanıyorum senin koltuk örtüsü denince kafanda ne canlanıyor bilemem de çok modern koltuk örtüleri var, battaniyeleri var. babanne modelleri geçmişte kaldı artık. ayrıca misafir gelince kıçıyla ne taşıyor onu da bilemem koltuğu hemen yıkayamayacağıma göre örtüsünü yıkayacağım tabii.
Ben merak ettiğim için soracağım, her misafirden sonra örtüyü yıkıyor musunuz

K

koltuk Örtüsü örteceksem koltuğun gayesi ne niye gidip mağaza dolaşıp koltuk bakıyoruz?
kalite için bakıyorum ben? telefonu da modeli için alıyoruz kılıf takıyoruz, bedenimiz için sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama kıyafet giyiyoruz? kıyafetlerimizi özenle seçiyoruz ama dolapta muhafaza ediyoruz? mobilyayı mı muhafaza etmesi enteresan geldi? bence mobilya konuşmadan önce başkalarının yorumlarına saygı duymak konusunda kendimizi geliştirelim. benim attığım yorumun muhattabı sen bile değilsin, neden başkası adına cevap veriyorsun?

kalite için bakıyorum ben? telefonu da modeli için alıyoruz kılıf takıyoruz, bedenimiz için sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ama kıyafet giyiyoruz? kıyafetlerimizi özenle seçiyoruz ama dolapta muhafaza ediyoruz? mobilyayı mı muhafaza etmesi enteresan geldi? bence mobilya konuşmadan önce başkalarının yorumlarına saygı duymak konusunda kendimizi geliştirelim. benim attığım yorumun muhattabı sen bile değilsin, neden başkası adına cevap veriyorsun?
Burada konu sahibine cevap verenlere cevap veremediğimiz kuralı mı vardı da kuralı çiğnedim?

X