- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.097
- 598
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.581
hmm ben hpv testi sanmıştım smearsa tamam tesekkur ederim cevabiniz icinSmear testi rahim ağzının içinden parça alınıp yapılan bir test, rahim ağzında hpv yok demek bu. Siğil hpv’nin deri üstünde lezyon gösteren tipi, kanserojen değildir, hpv tip 6 veya 11 bizim gördüklerimiz. Bu yüzden rahim ağzında hpv yok ise negatif çıkar.
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar..
Bende kolkoskopi oldum ve 3 yerden biyopsi alındı.2 yerde hpv tahribat yapmış ve kanser değilsin dedi dr.ve 1 yıl sonra tekrar simir ve hpv tiplemesi yaptır dedi.
Peki 1 yıl uzun bir süre değil mi?
Ben korkuyorum açıkçası.3 ayda bir yaptırsammı simir
Sigara içme ve bağışıklığını güçlü tut dedi.
10 gün oldu kolposkopi olalı, yanma var ve çamur gibi kahve ve bazen az pıhtılı kanama oluyor.sanırım mantar oldum.çünkü kahverengi akıntının içinde beyaz mayalanmış plastik gibi şeyler geliyor çok çok afedersiniz.aynı şeyleri yaşayan var mı?druma tlf da sordum mantar olabilir antibiyotikten dolayı dedi.
Nedir biz kadınların çektiği böyle
Eşim beni aldattı eskortlarla ve hpv taşıdı bana
Şimdi o hayatına devam,ben ağrı sızı çekiyorum.
İsyanlardayım arkadaşlar,çok üzücü bir durum değil mi bu sizcede
hmm ben hpv testi sanmıştım smearsa tamam tesekkur ederim cevabiniz icin
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar..
Bende kolkoskopi oldum ve 3 yerden biyopsi alındı.2 yerde hpv tahribat yapmış ve kanser değilsin dedi dr.ve 1 yıl sonra tekrar simir ve hpv tiplemesi yaptır dedi.
Peki 1 yıl uzun bir süre değil mi?
Ben korkuyorum açıkçası.3 ayda bir yaptırsammı simir
Sigara içme ve bağışıklığını güçlü tut dedi.
10 gün oldu kolposkopi olalı, yanma var ve çamur gibi kahve ve bazen az pıhtılı kanama oluyor.sanırım mantar oldum.çünkü kahverengi akıntının içinde beyaz mayalanmış plastik gibi şeyler geliyor çok çok afedersiniz.aynı şeyleri yaşayan var mı?druma tlf da sordum mantar olabilir antibiyotikten dolayı dedi.
Nedir biz kadınların çektiği böyle
Eşim beni aldattı eskortlarla ve hpv taşıdı bana
Şimdi o hayatına devam,ben ağrı sızı çekiyorum.
İsyanlardayım arkadaşlar,çok üzücü bir durum değil mi bu sizcede
Herkes iyi mi uzun bir sessizlik oldu yine ..
Canım senin tahliller bitmemiş miydi ? Ben de fena değilim diyeyim :) 6 ay sonrayı bekliyorumİyiyim çok şükür sen nasılsın canım ? Ben hala tahlillerle boğuşuyorum :)
Canım senin tahliller bitmemiş miydi ? Ben de fena değilim diyeyim :) 6 ay sonrayı bekliyorum
Meraba gecmis olsunHerkese merhaba,
Ben bir süredir sitenin bu forumunu kendim de bir hpv'li olduğumdan ilgiyle takip ediyordum. Deflagyn isimli ilaçla ilgili bilgi ararken bu foruma denk geldim ve hem yalnız olmadığımı görmek hem de sizlerin moral verici yazılarını okumak beni iyileştirdi.
Benim hikayem ise şöyle: Hiçbir belirti, siğil, sıra dışı kanama vs yaşamadığım halde sağlık ocağı ücretsiz hpv taraması yapıyor diye smear örneği verdim. Yani tamamen sağlığıma ilgili olduğum içim ve tesadüfi bir biçimde bu virüsü taşıdığımı öğrendim. 2018 Ocak ayıydı yılbaşının hemen ertesinde sonuçlarımı aldım ve almamla sanki dünya başıma yıkıldı. Hpv^nin yüksek risk grubu sayılan virüslerini edinmiştim, hemen kolposkopi önerildi, onu da yaptırdım. Çok şükür cin 1 vs çıkmadı kanser bulgusuna rastlanmadı. Günlerce bunu kabul edemedim, keşke örnek vermeseydim de öğrenmeseydim diye pişman oldum, ağladım... Ama tabii yaşadığım şok beni sürekli araştırmaya, doktorlarla konuşmaya ve bilinçlenmeye de itti. Ancak şunu çok iyi anladım ki Türkiye'deki doktorlar bu konuda oldukça bilgisiz hatta o kadar rahatlar ki bazen delirecek gibi oluyorum. Hiçbiri hele ki erkek doktorlar tam olarak ne yaşadığımızı, kendimizi nasıl yargıladığımızı anlayamıyorlar. Bu kadar rahat olmaları iyi mi kötü mü bilemedim. Her neyse bunu çok uzatmak istemem zaten sizlerin de epeyce tecrübesi var.
Son gittiğim ve bir süredir hastası da olduğum jinekolog bana Deflagyn isimli jel ilacı önerdi. Bir paketi 525 lira ve 3 paket bitirmek gerekiyor ancak sağlığımız için değer diye düşünüyorum. Bununla beraber bağışıklık güçlendirici besin ve takviye edici ilaçların uzmanı oldum; sizlere gönül rahatlığıyla Eczacıbaşı'nın Imutor isimli hapı ile Zadevital'in çörekotu hapını öneriyorum. Ben bunları değiştire kullandım bir süre. Özellikle Imutor psikolojik olarak da beni güçlendirdi. Yaklaşık 1 senedir bu ilaçları kullanarak bağışıklığımı güçlü tuttum; diyete başladım ve inanın bir kere grip dahi olmadım. Sizlere de bu tür destekleyici hapları can-ı gönülden tavsiye ediyorum. Kefir ve probiyotik içeren her şeyi kesinlikle tüketin. Bağışıklığın güçlü olması biliyorsunuz virüsün vücuttan atılmasını da kolaylaştırıp hızlandırıyor. Moralimizi asla bozmamalıyız, ne dertler var Allahım dermanlı dertler nasip etsin yeter ki...
Bununla beraber kolposkopi sonucumu aldığımda doktorum şu an yapacağımız bir şey olmadığını, bünyemi güçlü tutmam gerektiğini ve bir sene sonra yeniden pap smear yaptırarak hpv'yi kontrol ettirmemi salık verdi. Şu anda gittiğim özel doktor da Aralık ayını bekle hem de deflagyn de bitmiş olur dedi. Şu anda heyecanla beklemedeyim, inşallah güzel sonuç alırsam sizlere de haber edeceğim.
Kafama sadece şu takılıyor: Acaba bu virüsten tamamen kurtulmak mümkün mü yoksa bağışıklık güçlü diye vücut bunu baskılıyor ve kontrol altında tutuyor mu?
Sözü çok uzattım, kusuruma bakmayın.
Allahımdan diliyorum ki hepimiz en tez vakitte sağlığımıza tam anlamıyla kavuşalım ve bir daha böyle bir durum yaşamayalım.
Sevgiyle ve sağlıkla kalın.
Çookkk sevindim gözün aydınArkadaşlar merhaba, çokkkkkkk mutluyum sizinle paylaşmak istedim. ilk defa okuyanlar için tekrar yazmak istedim. 3 ay DEFLAGYN kullandım ve temiz sonucumu aldımmm.Umarım biran önce siz de temiz sonucu alırsınız. Moralinizi yüksek tutun ve bağışıklığınızı düşürmeyin. Sigaradan da uzak durun lütfen. Ben hep sonucun iyi olacağına inandım siz de inanın lütfen. Herkese çok geçmiş olsun.
Doktor ne diyor bu sirke olayınaMeraba hanimlar. İyiyim bende. Sigillere sirke basıyorum :) az evvel denedim ne olacak merakla bekliyorum şu an sadece acayip yaniyor
Oley beee arkadaşım oleyyArkadaşlar merhaba, çokkkkkkk mutluyum sizinle paylaşmak istedim. ilk defa okuyanlar için tekrar yazmak istedim. 3 ay DEFLAGYN kullandım ve temiz sonucumu aldımmm.Umarım biran önce siz de temiz sonucu alırsınız. Moralinizi yüksek tutun ve bağışıklığınızı düşürmeyin. Sigaradan da uzak durun lütfen. Ben hep sonucun iyi olacağına inandım siz de inanın lütfen. Herkese çok geçmiş olsun.
Tabiki doktora sormadım sitelerde okuduklarımı uyguladım. Bendeki sigiller çoookkkk sayida ve icerde oldugundan sirkeyi surunce ister istemez etrafinada degdi. Yani sigil olmayan yerler tahris oldu bitaktim tabi surmuyorum artik. Kontrolume kadar propolise devam ve bagisiklik icin yediklerime dikkat edicem. Belliki bu sigillerden anca koterle kurtulurum.Ya vallaha ben gülüyorum artik halime muz kabugu koymayi dusunuyorum :))))Doktor ne diyor bu sirke olayına
Bir faydası oldu mu peki arkadaşımTabiki doktora sormadım sitelerde okuduklarımı uyguladım. Bendeki sigiller çoookkkk sayida ve icerde oldugundan sirkeyi surunce ister istemez etrafinada degdi. Yani sigil olmayan yerler tahris oldu bitaktim tabi surmuyorum artik. Kontrolume kadar propolise devam ve bagisiklik icin yediklerime dikkat edicem. Belliki bu sigillerden anca koterle kurtulurum.Ya vallaha ben gülüyorum artik halime muz kabugu koymayi dusunuyorum :))))
Okudugum yazilarda önce sigiller beyazliyor bikacgun sonra kararip dökülüyor diye yaziyordu. 2 defa surdum beyazladi ustu ama tahris olunca devam edemedim. Bikac gun gecsin kulak cubuklariyla hafiften surerek deniycem daha gec etki ediyormus ama denenebilir. Benim sorun icte olmasi tek tek surmesi zor oluyorBir faydası oldu mu peki arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?