- 10 Temmuz 2018
- 2.878
- 2.450
- 28
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #1.561
3 ay sonra kontrol dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence leep ol. Bekleme bence daha fazlaReulin biliyosun süleyman hocaya gitmiştim ve cin 2 çıktı leep dedi. Bugün cerrahpaşaya gittim çünkü 3 ay önce biopsi bile almaya neden gerek yok dediklerini öğrenmek için oranın baş hocasını çağırdılar prof geldi kolposkopi yaptı tekrar ve bana biopsi aldıktan sonra o bölgeyi yakmışlar iyileşmiş artık leep gerek yok dedi. Ne yapıcam ben şimdi ya ?
nasil iki farkli sey söylenir anlamiyorum. Doktorlarmi cok rahat bizmi evhamliyiz panikliyoruz. Bi doktora daha git diycem de surekli jinrkolojik muayenede iyi degil diye dusunuyorum. Suleyman beyde cok taninmis bi hoca hic kotu yorum okumadim onunla ilgili.Reulin biliyosun süleyman hocaya gitmiştim ve cin 2 çıktı leep dedi. Bugün cerrahpaşaya gittim çünkü 3 ay önce biopsi bile almaya neden gerek yok dediklerini öğrenmek için oranın baş hocasını çağırdılar prof geldi kolposkopi yaptı tekrar ve bana biopsi aldıktan sonra o bölgeyi yakmışlar iyileşmiş artık leep gerek yok dedi. Ne yapıcam ben şimdi ya ?
Ben halen beklemedeyim ve propolise devam ediyorum.Herkes nasıl arkadaşlar ne durumdayız ?
B
nasil iki farkli sey söylenir anlamiyorum. Doktorlarmi cok rahat bizmi evhamliyiz panikliyoruz. Bi doktora daha git diycem de surekli jinrkolojik muayenede iyi degil diye dusunuyorum. Suleyman beyde cok taninmis bi hoca hic kotu yorum okumadim onunla ilgili.
Cerrahpasanin doktorlarida cok cok iyi. Gelde çık işin icinden. Ciddi bisey oldugundan fikir vermek istemem acikcasi. Bir iki gun kafani dinle öyle karar ver daha dogru olur. Allah yardimcin olsunHatta ben klinikteyken tugan bey bir kadına kanser teşhisi koydu yani bende de bir şey olsa koyardı herhalde
Cerrahpasanin doktorlarida cok cok iyi. Gelde çık işin icinden. Ciddi bisey oldugundan fikir vermek istemem acikcasi. Bir iki gun kafani dinle öyle karar ver daha dogru olur. Allah yardimcin olsun
Ilk pataloji cin 2 idi. Kolposkopide süpheli bisey yok dedi bi daha patalojiye gitti parca bu defa cin 1 cikti. 6 ay sonra kontrol dedi. Süphede kalinca bi doktora daha gitsemmi diye düsundüm sadece. Sık sık muayene aletlerle haşır neşir olmak rahatsiz ediyor beni muayeneden sonra bikac gun cok akinti oluyor bende belkide bu yuzden böyle düsünüyorum. Yazilari okuyorum 1 di bikac ay sonra 2 cikti vs vs denilince tedirgin oluyorum bi doktora daha gid3yim diyorum ama su an sadece bekleyip düsünmemek istiyorumSende de cin 2 çıkmıştı değil mi canım ? Sanırım sen beklemedesin hala neden jinekolojik muayenenin sık zararlı olduğunu düşünüyosun ? Ben biopsi olduktan bi hafta sonra tekrar kolposkopi oldum bi zararı olmuş mudur ki ?
Ilk pataloji cin 2 idi. Kolposkopide süpheli bisey yok dedi bi daha patalojiye gitti parca bu defa cin 1 cikti. 6 ay sonra kontrol dedi. Süphede kalinca bi doktora daha gitsemmi diye düsundüm sadece. Sık sık muayene aletlerle haşır neşir olmak rahatsiz ediyor beni muayeneden sonra bikac gun cok akinti oluyor bende belkide bu yuzden böyle düsünüyorum. Yazilari okuyorum 1 di bikac ay sonra 2 cikti vs vs denilince tedirgin oluyorum bi doktora daha gid3yim diyorum ama su an sadece bekleyip düsünmemek istiyorum
Smer testinde tip yazmadı negatif çıktı. Ama siğil var. Doktor kansere sebep olacak hpv yok dedi.Hayat senin hpv tipin ne idi ?
En iyisi bu galiba en azindan kafan rahat olurBen bi tanıdığımın arkadaşı olan bir doktora gidicem haftaya o da ameliyat der ise ameliyata karar vericem yok o da gerek yok derse olmucam en doğru çözümü böyle buldum çünkü ne boş yere kendime bıçak değdirmek ne de durumu ilerletmek istiyorum
Ben bi tanıdığımın arkadaşı olan bir doktora gidicem haftaya o da ameliyat der ise ameliyata karar vericem yok o da gerek yok derse olmucam en doğru çözümü böyle buldum çünkü ne boş yere kendime bıçak değdirmek ne de durumu ilerletmek istiyorum
sigil varsa nasil negatif cikiyor pekiSmer testinde tip yazmadı negatif çıktı. Ama siğil var. Doktor kansere sebep olacak hpv yok dedi.
sigil varsa nasil negatif cikiyor peki