- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.097
- 598
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.461
cvbiniz icin tesekkur ederim gercekten oyle mi düşünüyorsunuz. İnşaallah bir sorun yoktur.. 3.5 yillik surecteki ilk hpv testimCanım akıntı her kadında olur yani akıntı olmayan kadın yok gibi bir şey o bizim doğal fizyolojimiz önemli olan akıntının kötü kokusuz ve renksiz olması kaşıntı yapmaması bunlar yoksa akıntı elbet olacak yumurtlama döneminde olan kadınlarız sonuçta. Lütfen biraz rahat olur musun ? Sende bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben.
cvbiniz icin tesekkur ederim gercekten oyle mi düşünüyorsunuz. İnşaallah bir sorun yoktur.. 3.5 yillik surecteki ilk hpv testim
3.5 yil once sigil tedavisi gordum donduruldu. 2 ay sonra hamile kaldim 9 ay gecti dogurdum 40 gun sonra ilk smearim yapildi temizdi.. Sonraki yil yaptirmadim bu isin ciddi oldugunu bilmiyordum doktorum da korkma demisti ve sigilden dna alinip yollanirmis onu falan yapmadı mesela. Ama kotu bi dojtir degil. Neyse gectigimiz ocak ayinda 2. Smearimi yaptirdim temizdi.. Buraya girip okudukca benim onlem konusunda baya geride olduğumu gordum. Ve korktum baya da.[/QUOTE]Bakın gerçekten sizde bir şey yok bence bu zamana kadar hiç bir smeariniz kötü çıkmamasına rağmen neden siz hpv olayına ve hasta olacağınıza takıldınız anlamış değilim ?
[/QUOTE]3.5 yil once sigil tedavisi gordum donduruldu. 2 ay sonra hamile kaldim 9 ay gecti dogurdum 40 gun sonra ilk smearim yapildi temizdi.. Sonraki yil yaptirmadim bu isin ciddi oldugunu bilmiyordum doktorum da korkma demisti ve sigilden dna alinip yollanirmis onu falan yapmadı mesela. Ama kotu bi dojtir degil. Neyse gectigimiz ocak ayinda 2. Smearimi yaptirdim temizdi.. Buraya girip okudukca benim onlem konusunda baya geride olduğumu gordum. Ve korktum baya da.
benim hayatım boyunca hiç cilt sorunum olmadı son zamanlarda hafif egzama sorunu yaşıyorum.Arkadaşlar bir sorum olacak ?? Bu rahatsızlıktan sonra cildinizde yüzünüzde herhangi bi değişiklik sıkıntı sezdiniz mi ?
benim hayatım boyunca hiç cilt sorunum olmadı son zamanlarda hafif egzama sorunu yaşıyorum.
sizin hpv negatifti en son okudugum kadarıyla. Smeariniz bu durumda iyi gelmedi mi yani?[/QUOTE]Korkmanızı gerektirecek hiçbirşey yok şuan. Ben de siz de ileri bir durumun olabileceğine inanmıyorum. Ama bu da ihmal etmenize bir sebep olamaz. Olmamalı. Bir kere atlatmanız tekrar olmayacağı anlamına gelmez benim hikayemi okudunuz durumumum ilerlemesinde iki taraflı ihmal söz konusu biliyorsunuz. İhmal etmeyin. Bir de moralinizi çok bozuyorsunuz bozmayın bu kadar sizin şu anki konumunuzda olumsuz hiçbirşey yok ki çoğumuz sizin gibi smearimizin temiz olmasını isterdik :)
Canım benim Gül hastalığı hakkında yeterli bilgim yok o yüzden fikir verip yanlış yönlendirmek istemem. Ama ben egzamayı sordum dermatoloğa hpv konusu ile bir alakası olmadığını söyledi.Bende de hafif rosacea oldu son bir senede bununla bir alakası olabilir mi reulin ?
Ben 15inde leep oldum geçen ay smearim 3 ay sonra henüz bilmiyorum[/QUOTE]sizin hpv negatifti en son okudugum kadarıyla. Smeariniz bu durumda iyi gelmedi mi yani?
tesekkur ederim.. Peki hpv 1 ayda mi sonuclanir acaba?[/QUOTE]Ben 15inde leep oldum geçen ay smearim 3 ay sonra henüz bilmiyorum
Benim sonuçlarım 12 gün civarı çıkmıştı ama ben üniversite hastahanesi hastasıyım keteme sormadınız mı ne zaman çıkacağını[/QUOTE]tesekkur ederim.. Peki hpv 1 ayda mi sonuclanir acaba?
1 ay dediler.. Sonra kadin doguma gidip gosterecegim sonucu.. Smear da yapın demedim dun keske onu da yaptirsaydim[/QUOTE]Benim sonuçlarım 12 gün civarı çıkmıştı ama ben üniversite hastahanesi hastasıyım keteme sormadınız mı ne zaman çıkacağını
1 ay cok uzun bi sure.ben tam iki haftada sonucumu aldim ketemden.bi gidip sorun dilerseniz 2 hafta sonra.[/QUOTE]1 ay dediler.. Sonra kadin doguma gidip gosterecegim sonucu.. Smear da yapın demedim dun keske onu da yaptirsaydim
Canım arkadaşlarım hu huu? Kimse yok muDeflagyn kullanan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Aplikatörü tamamen dolduruyorsunuz değil mi 5 ml için sonuna kadar çekmek gerekiyor. Bana bu çok gibi geliyorda:) sanki şişe 30 gün yetmicek gibi ama benim gözümün de pek ayarı yoktur tabi :)
burdayim surekli buralardayim.zaten yazMadigima bakmayin.. Hemşirenin aldığı örneğin fircasi kırmızı gibiydi.. Kan mo akti acaba.. camasirima herhangi bir kanama gelmedi.. İcim icimi yiyorCanım arkadaşlarım hu huu? Kimse yok mu
Smear sonucunuzun da beraberinde gelmesi lazim.siz talep etmemis olsaniz bile.[/QUOTE]1 ay cok uzun bi sure.ben tam iki haftada sonucumu aldim ketemden.bi gidip sorun dilerseniz 2 hafta sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?