- 18 Haziran 2018
- 66
- 28
- 44
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #1.441
Hocayla görüştüm. Sende hpv var dedi. Ama rapor negatif dedim onda tip taraması yapılmadı dedi. Sanırım 30 yaş meselesi. Sorun yok dedi sonuçlanın çok güzel sizin sorularınız için darladım iç bölgedeki siğiller yakılabilir leep yapılabilir dedi. Ama sende böyle bir durum yok bende biliyom dicektim de neyse arkadaşlar bana defaglyn verdi birde Onuda aldım 3 kutu 1600 lira eczanede küçük bir şok geçirdim. Şimdi özelde hpv DNA taraması yaptıracam mecburen. Kafama çok takılacak fiyatlar da yüksek Bakalım gelişmeleri yazmaya devam edicem
Canım bence ikisine de göster ya farklı yorumlar var mı kritize şansın olur. Çapa 1 hafta sonraya randevu alırsın bence. Boşuna 500 lira vermesen. Birde deflagyn i sorsana bugün kullanmaya başlıcam gerçi ben işe yarar mı henüz bilmiyorum ama.
merhaba, ben son kutuyu kullancam DEFLAGYN i yakında tek kutu olarak aldım bittikçe alıyorum. Doktorum başka tedavisi olmadığını ya beklemek gerektiğini ya da bu jeli söyledi. Sonuç almama az kaldı çok heyecanlıyım. Bu yeni gelmiş zaten Türkiye ye bakalım sonucu alır almaz paylaşıcam akıntım vardı o bitti bir de erkekteki HPV yi de tedavi ediyor dedi. Moralim çok iyi şu an bir an önce sonucu da alırsam bir de sigaradan uzak dur kesinlikle dedi.