- 17 Temmuz 2018
- 124
- 31
- 13
- 35
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #1.321
Kuzeniniz hangi ülkede acaba . Bir de sanırım sizinki siğil yapan bir tür değil mi? Siğil yapmayan türlerle ilgili de kuzeninizden bilgi alma ihtimaliniz olur mu bizimle paylaşsanızMerhaba, önce doktorum yazdı ama ben çok araştırdım yurt dışında kuzenim var ona sordum. O da araştırdı ve Deflagyn in ordada çok iyi olduğunu söyledi. Eczane ve kendi kadın doğum doktoru ile konuşmuş. Doktorum garanti verdi 3 ay somra temiz sonuç alıcamıza. Bir de dediğim gibi akıntım vardı şimdiden o bile kesildi. Ben çok umutluyum bağışıklığı yüksek tutmak amaçlı bu arada vitamin de kullanıyorum. Sigarada içilen ortamlardan bile uzak duruyorum. Stres yapmıyorum iyi beslenmeye çalışıyorum.
Kuzeniniz hangi ülkede acaba . Bir de sanırım sizinki siğil yapan bir tür değil mi? Siğil yapmayan türlerle ilgili de kuzeninizden bilgi alma ihtimaliniz olur mu bizimle paylaşsanız
HSIL cin 3 nedeniyle leep oldum şimdi pataloji sonuçarını bekliyorum. Benim ricam Allokin Alfanın aktif olarak kullanımı söz konusu mu? Hpv ile etkileşimi gerçekten var mı benim için bu konuda fikir alırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.Almanya da, ben de siğil yok. CIN1 dedi doktorum. Bu ürün Asc us, Asc h, CIN1 ve CIN2 de kullanılıyormuş. HPV de etkisiz hale getiriyormuş. Doktorum partnerin varsa mutlaka kullanımından sonra ara ara ilişkiye gir dedi. Erkekteki HPV ye karşı. Sizim tam teşhis ne ben ona göre kuzenime sorim. O bir müddet eczanede de çalıştığı için ilaçları iyi tanıyor, eczacı ile de arası çok iyi.
HSIL cin 3 nedeniyle leep oldum şimdi pataloji sonuçarını bekliyorum. Benim ricam Allokin Alfanın aktif olarak kullanımı söz konusu mu? Hpv ile etkileşimi gerçekten var mı benim için bu konuda fikir alırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Sigarayı bıraktım. Bugün 4. Gün sanırım :)tabiki elimden geleni yaparım en kısa zamanda geri dönüş yapıcam. Stres yapmayın zaten leep olmuşsunuz. Mutlaka güzel bir vitaminle bağışıklığınızı destekleyin ve sigaradan hatta içilen ortamlardan bile uzak durun. Biliyosunuz bağışıklığımızı çok kötü etkiliyor.
Ankara’ya gelemez misiniz ?Kızlar öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Ben de rutin smear testlerim yapılırken Ascus çıktı. Hpv taraması ve tiplemesi yapıldı. Hpv pozitif tipleri ise 6 .45 .52.şuan kolposkopi yapılması lazım ama bana mardin ya da Diyarbakır da kolposkopi yapan bir doktor lazım. Bilen duyan giden var mı? Cok acil lazım. Şimdiden teşekkürler
Yok hayır gelemem maalesef şuan mümkün değil. Mardin Diyarbakır çevresi lazım. Teşekkürler yine de..Ankara’ya gelemez misiniz ?
Kızlar öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Ben de rutin smear testlerim yapılırken Ascus çıktı. Hpv taraması ve tiplemesi yapıldı. Hpv pozitif tipleri ise 6 .45 .52.şuan kolposkopi yapılması lazım ama bana mardin ya da Diyarbakır da kolposkopi yapan bir doktor lazım. Bilen duyan giden var mı? Cok acil lazım. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Sigarayı bıraktım. Bugün 4. Gün sanırım :)
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Sigarayı bıraktım. Bugün 4. Gün sanırım :)
Rica ederim yardım edemedim ama geçmiş olsunYok hayır gelemem maalesef şuan mümkün değil. Mardin Diyarbakır çevresi lazım. Teşekkürler yine de..
Çok teşekkür ederim çok sevindim :)Çok sevindim çok iyi yapmışsın, kuzenime söyledim bu arada söylediğiniz ilacı araştıracak.
Çok teşekkür ederim çok sevindim :)
Yok Ceylan bu farklı bir ilaç diye biliyorum. Türkiye de yok.Reulin senin sorduğun ilaç ahcc mi
Size kolposkopi yapılmış mıydı ?Almanya da, ben de siğil yok. CIN1 dedi doktorum. Bu ürün Asc us, Asc h, CIN1 ve CIN2 de kullanılıyormuş. HPV de etkisiz hale getiriyormuş. Doktorum partnerin varsa mutlaka kullanımından sonra ara ara ilişkiye gir dedi. Erkekteki HPV ye karşı. Sizim tam teşhis ne ben ona göre kuzenime sorim. O bir müddet eczanede de çalıştığı için ilaçları iyi tanıyor, eczacı ile de arası çok iyi.
Reulin senin sorduğun ilaç ahcc mi
Ayni mı ki acabaAhcc de yok ya ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?