- 17 Temmuz 2018
- 124
- 31
- 34
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #1.361
Ben hiçbir ilaç yada takviye kullanmadım hpv için henüz yalnız leepten önce geniş spektrumlu iki antibiyotik kullandım birini biyopsiden sonra verdiler monodoks diğerinizde leepten önce verdiler enfeksiyon var diye gynofly kafadan 20 gün kullandım. Fitillerde cabası Bu salı günü üni hastanesi doktoru ayın beşine kadar izinli olduğu için özele gittim kan değerlerime baktırmaya maksimum 42 olması gereken karaciğer enzimim ALT 103 çıktı doktor hiçbir ilaç besin takviyesi vs kullanmıceksın bol sebze meyve tüket dedi. Bu leep olayını da anlattım. Bu propolis ve takviyeler de böyle bir sıkıntı yaratır mı ki acaba siz de bir dahiliyeye gidip kanlarınıza baktırsanız. Bir yeri tedavi edelim derken başka bir yerde sıkıntı çıkabiliyor ya malesef benimde artık moralim bozulmaya başladı.Bu arada ben uzun zamandir sigillerime bakmamaya calisiyordum. Açikçasi gormek istemiyorum artik. 1 aydir propolis iciyorum ve sigillere sürüyorum. Bugun farkettim sigiller büyümüs sanki yada banami öyle geldi anlamadim. Artik gormek istemedigim icin incelemedim. Bu propolis iyi gelmedimi acaba anlamadim. Kullanan varmi arkadaslar?