- 10 Ekim 2011
- 327
- 356
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #3.681
Çok geçmiş olsun. Neden zamanında doktora gitmedin tatlım? Bir yerde kanama varsa ciddiye almak gerekir. Korkma zaten ciddi bir şey olsa bu kadar zamanı geçiremezdin. Rahim ağzı yarası bir çok kişide oluşuyor. Bir çok tedavi yöntemide var. Bundan sonra en az 6 ayda bir smear aldırmayı ihmal etmemelisin. Smear testin sonucu umarım temiz çıkar. Temiz çıkmazsada canını sıkma tedavisi olan bir durum.Herkese merhaba umarım mesajıma dönüş yaparsınız çünkü gerçekten şu an çok zor durumdayım desteklerinize ihtiyacım var .27 yaşındayım Bundan yaklaşık 1 yıl önce falan ilişki esnasında kanamam olmaya başladı ve yaklaşık 3 ay sonra vajinada dayanılmayacak derece de şiddetli kaşıntı oldu sirkeler mantar kremleri yapmadıgım şey kalmadı sonunda geçti ama internetten araştırdıgımda bu durumun çok da iyi olmadıgını gördüm fakat doktora gitmeye de cesaret edemedim ta ki geçen haftaya kadar . İlk kez kadın kadın dogumcuya kontrole gittim . Alttan muayenede rahim agzında kronikleşmiş bi yaranın oldugunu söyledi yeni değilmiş min 6 aymış . Smear aldılar hemen sonra bide ben korkumdan diger cinsel yolla bulaşan bütğn hastalıkların testini istedim bi çogu çıktı sonuçların onlar temiz ancak en önemlisi smear henüz çıkmadı . Bu süreçte fitil ve antibiyotik verdi ama Çok korkuyorum . Böyle tecrübeleri olanlar varsa paylaşabilir mi
Sağlığımızın önüne hiçbir şey geçemez. Tekrar geçmiş olsun