Merhabalar. Ben de hikayemi anlatayım. 2 ay önce yumurtalığımdan 7cmlik kıstin alınması için ameliyat olacaktım. 2 yıldır smear testi yaptırmadıgımı söyleyince doktorum örnek aldı. Ameliyattan sonra açıklandı pataloji sonucu ve lsil yazıyordu. Ameliyat için kontrole gittiğimde kolposkopi yaptırdım, doktorum parça da aldi. Saat 3, 6 ve 9 yönlerinde beyaz kısımlar gördüğünü söyledi.
İşlemin nasıl olduğuna gelirsek, sadece 10dklik genel anestezi ile olacağını söyledi. Ben anesteziden korktuğumu söyleyince o zaman damar yolun açık bekleriz, canın acirsa hemen uyuturuz dedi. Damar yolumu 4 denemeden sonra açtılar ki bu sırada doktor bölgeyi yıkadigini söyledi, daha sonra bozuk hücreleri beyaza döndüren sıvıyı sürdü ve parça alicam derin nefes aaaaal, ilk parçamizi aldık!! dedi. Hiçbir şey hissetmedim, ikinci parça alımını da hissetmedim sadece üçüncü sivrisinek ısırığı gibiydi. Bana kalırsa sadece tek parça aldi diyebilirim.
Bende acısız ve ağrısız oldu, kanama bile olmadi sadece ilk gün kilodum pembe lekelendi.
Pataloji sonucunu 1 ay içinde alacağım. Umarım sonuçlar güzel çıkar. Unutmayın düşüncelerimiz dünyayı şekillendirir. Pozitif düşünün!!!!