- 8 Nisan 2007
- 1.155
- 13
- Konu Sahibi gadjo dilo
mrb,
dün doktora gittim, kolposkopi yapıldı, kolposkopide farklı hücreler görünüyordu, doktor bu hücre bozulmasını enfeksiyonda yapabilir dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum, çünkü enfeksiyon her zaman olurdu ve her yıl yaptırdığım smear testi temiz çıkardı, bu sefer yapılan smear testi ascus çıkmıştı bu sebeple kötü bir şey olduğu korkusu yaşıyorum. Doktor kolposkopi sırasında bozukluk olan alanlardan toplamda 4 adet biyopsi aldı, sonucu 1 hafta sonra belli olacak, korkuyla sonucu bekliyorum kolposkopi sırasında şüpheli hücreleri görüp, biyopsi alınıp temiz çıkan birileri var mıdır ki ( benim küçük bir yaram varmış, eğer sonuç temiz çıkarsa bir sonraki adet döneminden sonra yarayı donduralım dedi, böylelikle enfeksiyondan da kurtulursun dedi, bir sürü ilaç verdi. Bu arada herkes kolkospode veya biyopsi de hiç canın yanmıyor diyordu, canım da yandı ve o an o kadar çok piskolojim bozuldu ki anlatamam, ağlama noktasındaydım İnşallah sonuç iyi çıkar, benim için korkulu süreç başladı ( bu arada biyopsi temiz çıkarsa sana daha önce söylemiştim sanırım 6 ay ara ile 3 kez smear testinde temiz çıkması gerekiyormuş, senelik rutin kontrole dönmek için.
cnm çok geçmişş olsun.......ben kolposkopi yaptırmadan biyopsi yaptırmıştım...evet benimde canım öok yanmıştı ve 3-4 gün adet kanaması gibi kanmamam olmuştu....inş.... hayırlı haberlerini alırız...ama bence temiz çıkacak.....