- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi gadjo dilo
ben de bugün 6. ay kontrolü olarak smear verdim. iki doktor vardı ve öncekilere kıyasla daha uzun konuşma fırsatım oldu. kronik servisitim olduğunu, akıntıyı bunun yapabileceğini falan söylediler. buna yönelik tedavi sunmadılar ben de bunun tedavisine siz mi yoksa ben mi karar veriyorum dedim. doktor siz akıntı şikayetinizi belirteceksiniz biz de tedavi edeceğiz, biz sizin akıntınız olup olmadığını nerden bilebiliriz dedi. ki 5 dakika önce smear aldılar ve bana yanındaki doktor biraz akıntınız var dedi. ben de ben buraya zaten ilk akıntım için gelmiştim, önce bir sürü mantar ilacı verdiler daha sonra test yaptılar, mantar çıkmayınca yapabileceğimiz başka bir şey yok deyip gönderdiler dedim. ikisi de sus pus oldu. sonra smear alan araya girdi zaten akıntınız çok az diye. ben de zaten şuan akıntı için gelmedim asc-us kontrolü smear için geldim, akıntım kolposkopiden sonra çok ciddi oranda azaldı dedim. sanırım yaktılar yarayı. neyse böyle yani. bu arada akıntım için biteral fitil verdiler. biterali alıp fitile bakınca hatırladım bunu. taa akıntı sıkıntımın başlarında vermişlerdi. ve vajinamı çok yakmıştı bütün gece ağlayıp devamını kullanmamıştım. acaba açık yarayı mı yaktı da canım çok yandı. şimdi kullanmaktan korkuyorum. ama yine de kullanmayı düşünüyorum. smear için de iki haftaya çıkar dediler. smeari hiç bu kadar uzatmamışlardı. umarım temiz çıkar bu sefer.