- Konu Sahibi gadjo dilo
-
- #2.461
merhaba arkadaşlar, bende 35 yaşındayım ikinci çocuğumu düşünürken ve olmama sebebini araştırırken hpv 16 ve ascus çıktı. kolposkopide 6 ve 12 hizasında lezyon var demişti dr. bu arada hamile kaldım ancak 5 haftalık düşük yaptım. toparlandıktan sonra tedavi için yeniden gittim ve sadec 12 de lezyon var dedi hafif ama biyopsi alalım dedi . şimdisonuç bekliyorum. bu deiğiniz jelden kullanmak gerekli mi. bağışıklık için çin geveni yada zerdeçal zencefil kullanan var mı
Herkese merhaba Allah hepimize acil şifalar versin. uzun zamandır takip ediyorum ilk mesajımı sizin lede paylaşmak istedim. benim hikayem 5 yıllık evliyim eşimde siğil var ilişki sonrası kanama şikayetiyle gittim kolposkopi yapıldı ardından konilizasyon biopsi derken cin 3 hpv 16 adenokarsinom teşhisi konuldu. çocuk istediğimiz için yaşım 29 ardından leep 4 ay önce sınırlarda negatif teşhisi sonrası çocuk için uğraştık bi sefer aşılama 2 sefer yumurta takibi ile denedik maalesef olmadı. 06 martta hpv testim negatif smear da ascus çıktı. doktor kolposkopi ile bakmamız lazım dedi. 22 nisanda kolposkopiye girecem ne olucak bitecek bilmiyorum bu süreç hep beklemek hep bi takvim çok yordurahim alınması gerektği söylendi. çocuk istiyoruz çok stresliyim ne yapıcamı bilmiyorum aranızda bizim durumumuzda olan varmı nasıl yol izlediler lütfen paylaşın Allah hepimizin derdine derman olur inş şifaa
Ascus çıktı diye rahim alınmaz başka doktora gidin. Kolpıskopide bir şey yok doktor kolposkopla bakıyo eğer bir şey görmüşse biyopsi alıyor. İkinciye leep olursun. Ama sen temizlendikçe eşin sana bulaştırıyor o da tedavi olsunkimse yokmu
Ascus çıktı diye rahim alınmaz başka doktora gidin. Kolpıskopide bir şey yok doktor kolposkopla bakıyo eğer bir şey görmüşse biyopsi alıyor. İkinciye leep olursun. Ama sen temizlendikçe eşin sana bulaştırıyor o da tedavi olsun
Cevabınız için teşekkür ederim. Ascus çıktı diye değilde ilk teşhiste cin3 hpv 16 adenokarsinom insutu çıktığından beri dr rahim alınması gerekiyor dedi. çocuk istediğimiz için leep de sınırlar negatif gelene kadar leep yapmamız lazım dedi. 31 aralık 2018 de ki leepde sınırlar negatif geldi. bu sureçte çocuk için uğraştık fakat maalesef olmadı. şimdi hpv ve smear verdim hpv negatif smear ascus çıkınca kolposkopi dedi dr. kolposkopide sıkıntı görürse rahim alınırmı ne olucak bilmiyorum ve çok korkuyorum.
Hayır biyopsi alır biyopsi sonucuna göre takip veya leep yaparlar. Karsinom nedir bilmiyorum ama sırf hpv yüzünden rahmi almazlarCevabınız için teşekkür ederim. Ascus çıktı diye değilde ilk teşhiste cin3 hpv 16 adenokarsinom insutu çıktığından beri dr rahim alınması gerekiyor dedi. çocuk istediğimiz için leep de sınırlar negatif gelene kadar leep yapmamız lazım dedi. 31 aralık 2018 de ki leepde sınırlar negatif geldi. bu sureçte çocuk için uğraştık fakat maalesef olmadı. şimdi hpv ve smear verdim hpv negatif smear ascus çıkınca kolposkopi dedi dr. kolposkopide sıkıntı görürse rahim alınırmı ne olucak bilmiyorum ve çok korkuyorum.
bunun kararını kolposkopi sonucuna göre doktorlar verir ezbere burdan bişeyler soylenmesi çok saçma olur ama gönlünüzü rahat tutun. çocugunuz olmadığı için rahiminiz alınması en son yapılması geren işlem. tüp bebek olayını düşünseniz tedavi sonrasında normal yollarla bebek beklemek biraz sıkıntılı bi sürec..
Cnm çok gecmiş Olsun. Hpv artık negatif olmuş kolposkopi yapıldığında sonuc cin 1,2 gelirse doktoruna danış deflagyn ı gerçekten etkisi büyük. Allah İn izniyle hiç irşey gelmezse zaten sorun yok. Dualarımdasın sen deHerkese merhaba Allah hepimize acil şifalar versin. uzun zamandır takip ediyorum ilk mesajımı sizin lede paylaşmak istedim. benim hikayem 5 yıllık evliyim eşimde siğil var ilişki sonrası kanama şikayetiyle gittim kolposkopi yapıldı ardından konilizasyon biopsi derken cin 3 hpv 16 adenokarsinom teşhisi konuldu. çocuk istediğimiz için yaşım 29 ardından leep 4 ay önce sınırlarda negatif teşhisi sonrası çocuk için uğraştık bi sefer aşılama 2 sefer yumurta takibi ile denedik maalesef olmadı. 06 martta hpv testim negatif smear da ascus çıktı. doktor kolposkopi ile bakmamız lazım dedi. 22 nisanda kolposkopiye girecem ne olucak bitecek bilmiyorum bu süreç hep beklemek hep bi takvim çok yordurahim alınması gerektği söylendi. çocuk istiyoruz çok stresliyim ne yapıcamı bilmiyorum aranızda bizim durumumuzda olan varmı nasıl yol izlediler lütfen paylaşın Allah hepimizin derdine derman olur inş şifaa
Evet duymuştum hatta buradaki deflagyn kullananların neredeyse hepsi Dr önerisi ile eşle beraber kullanmış ama dediğim Dr çok vurguladı cinsellik yok diyeDeflagyn eşle birlikte kullanıldığında onu da tedavi ediyor şirketi arayıp Bilgi almıştım
Canım sigara kullanıyor musun?Evet duymuştum hatta buradaki deflagyn kullananların neredeyse hepsi Dr önerisi ile eşle beraber kullanmış ama dediğim Dr çok vurguladı cinsellik yok diye
ama bu sefer siz negatif olunca eşinizden tekrar bulaşacak bana eşle kullanılması mantıklı geldi. o doktor belki bilmiyordur. benim sorduğum doktorlar ben sormadan önermedi bile ya da yeni ilaç kullanma diyen olduEvet duymuştum hatta buradaki deflagyn kullananların neredeyse hepsi Dr önerisi ile eşle beraber kullanmış ama dediğim Dr çok vurguladı cinsellik yok diye
bazı doktorlar 3 bazılar 6 ay sonra istiyor doktorunuza danışınLeep gibi operasyonlardan kaç ay sonra smear verebiliyoruz arkadaşlar ?
ben hala biyopsi sonucumu bekliyorum 1 nisanda verdimkızlar merhaba son durumlarınız nedir? umarım iyi haberler vardır
Virüsün tip değiştirmesi literatürde yok maalesef partnerden başka bir tipi kapmış olunuyor herkese acil şifalareşinizle beraber mi kullandınız deflagyni, beraber kullandıysanız virüs tip değiştirebiliyormuş
Propolisli ağız spreyleri var ondan kullan hiç bir zararı yok ve sigarayı kullanıyorsan hemen bırakKızlar dilimde sürekli aft çıkıyor ve acıyor bunun hpv ile ilgili olabilir mi ? Aft sorunu yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?