- 20 Ocak 2019
- 211
- 49
- 18
- Konu Sahibi gadjo dilo
- #2.481
literatürde yok ama çiftlerde farklı tipler çıkıyor öncesinde bir şey yokkenVirüsün tip değiştirmesi literatürde yok maalesef partnerden başka bir tipi kapmış olunuyor herkese acil şifalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
literatürde yok ama çiftlerde farklı tipler çıkıyor öncesinde bir şey yokkenVirüsün tip değiştirmesi literatürde yok maalesef partnerden başka bir tipi kapmış olunuyor herkese acil şifalar
Durup dururken çıkmaz yok olduğu öğrenilen testten sonra kapmıştır sonraki teste çıkmıştır virüs değişmiyorliteratürde yok ama çiftlerde farklı tipler çıkıyor öncesinde bir şey yokken
inşallah iyi sonuçlar gelir canımben hala biyopsi sonucumu bekliyorum 1 nisanda verdim
bana denilen şu bir kere yenersen bu virüsü bir daha sana etki etmez bagısıklık kazanmış oluyormusum yani eşinden geçsede pasif oluyormuş Bi neviama bu sefer siz negatif olunca eşinizden tekrar bulaşacak bana eşle kullanılması mantıklı geldi. o doktor belki bilmiyordur. benim sorduğum doktorlar ben sormadan önermedi bile ya da yeni ilaç kullanma diyen oldu
Cnm çok teşekkür ederim dualarınız ve iyi niyetleriniz için benim gittiğim hiçbir dr bu deflagyn den bahsetmedi fakat burda çok okudum herkes olumlu bahsetmiş sorucam doktoruma. 4ay önce leepde sınırlar negatif 1ay öncedeHpv negatif geldi ama smear ascus olması sanırım istisna çünkü burda tüm yazıları okudum oda beni buldu (Cnm çok gecmiş Olsun. Hpv artık negatif olmuş kolposkopi yapıldığında sonuc cin 1,2 gelirse doktoruna danış deflagyn ı gerçekten etkisi büyük. Allah İn izniyle hiç irşey gelmezse zaten sorun yok. Dualarımdasın sen de
Bağışıklık düştüğü zaman ya hortlarsa tekrarbana denilen şu bir kere yenersen bu virüsü bir daha sana etki etmez bagısıklık kazanmış oluyormusum yani eşinden geçsede pasif oluyormuş Bi nevi
Negatif olduğunuz tip tekrar hortlamaz ama başka tipi kapma ihtimali her zaman vardır hpv çok kolay bulaşan bir virüs bir çok insan taşıdığından bile habersizBağışıklık düştüğü zaman ya hortlarsa tekrar
evet öyle ama haberi olmadan da temizleniyorlar benim 2 yılı geçtiNegatif olduğunuz tip tekrar hortlamaz ama başka tipi kapma ihtimali her zaman vardır hpv çok kolay bulaşan bir virüs bir çok insan taşıdığından bile habersiz
Hangi tip ? Öğreneli mi iki yıl oldu ?evet öyle ama haberi olmadan da temizleniyorlar benim 2 yılı geçti
İki yıldır cin1im vardı. 2 ay önce 16 ve yüksek bi tip daha pozitif çıktı. Biyopsi aldılar sonucunu bekliyorum 15 gündürHangi tip ? Öğreneli mi iki yıl oldu ?
İyi çıkar inş sonuçlarınızİki yıldır cin1im vardı. 2 ay önce 16 ve yüksek bi tip daha pozitif çıktı. Biyopsi aldılar sonucunu bekliyorum 15 gündür
Bagısıklık düşerse ve farklı tip hpv kaparsan korkulu günler başlar yine. Yani şöyle söyleyeyim o hpv tipine karşı bagısıklık kazanmış oluyorsun Sanırım ki aynı tip hpv sana etki etmez dedi drumBağışıklık düştüğü zaman ya hortlarsa tekrar
Cnm dekar dah iyi bilir fakat benim düşüncem az çok bu konu magdurları olarak ar _ge yaptık. Benim düşüncem Allahın izniyle senin hpv negatif çıkmış leep te de güzel sonuç almışsın. Hpv negatif çıktığından ilerleme durumu olmayabilir olan erezyon uda deflagyn ile yenersin. Ki ben de büyük bir erezyon vardı drum baya iyi dedi muayenede. Hiç korkma yani. Ascus, cin1, Cin2 tedavisi diye yazıyor kutunun üstündeCnm çok teşekkür ederim dualarınız ve iyi niyetleriniz için benim gittiğim hiçbir dr bu deflagyn den bahsetmedi fakat burda çok okudum herkes olumlu bahsetmiş sorucam doktoruma. 4ay önce leepde sınırlar negatif 1ay öncedeHpv negatif geldi ama smear ascus olması sanırım istisna çünkü burda tüm yazıları okudum oda beni buldu (
bugün öğrendim cin 1 hsilye dönüşmüş moralim çok bozuk. milletin haberi bile olmadan vücuttan temizleniyor benim 3 yıl olacak nerdeyse hala uğraşıyorum canım çok sıkılıyor bıktımİki yıldır cin1im vardı. 2 ay önce 16 ve yüksek bi tip daha pozitif çıktı. Biyopsi aldılar sonucunu bekliyorum 15 gündür
Canının sıkılmadı normal kolay değil ama stres üzüntü kansere davet iyi düşün iyi olsun deflagyn denedin mibugün öğrendim cin 1 hsilye dönüşmüş moralim çok bozuk. milletin haberi bile olmadan vücuttan temizleniyor benim 3 yıl olacak nerdeyse hala uğraşıyorum canım çok sıkılıyor bıktım
Hayır deflagyn cin3 tedavi etmiyor. Cin1ken de haberim yoktu deflagyni 1 ay önce öğrendim. tek çözüm leep ondan da çok korkuyorumCanının sıkılmadı normal kolay değil ama stres üzüntü kansere davet iyi düşün iyi olsun deflagyn denedin mi
Aynı tip enfekte etmez bağışıklık kazanıyorsunuz ama başka tiplere karşı savunmasızsınızKızlar bu eşten tekrar bulaşması konusu beni çok korkutuyor ya 4. Ay bitti eşimle ilişki yaşamıyorum bazen ayrılmayı bile düşünüyorum sağlığım daha önemli çünkü benim dr um aynı tiple tekrar enfekte olmazsiniz diyebiliyoruz diyor ama çekimser konustu o yuzden icim rahat etmiyor.. ne yapacagimi şaşırmış vaziyetteyim
Bi dene bence var gücünle yeşil çay,ekinezya, gümüş suyu diyorlar iyi beslen spor vs az ertele bence de ker hop yakalım edelim olmadı alırız edasındalarHayır deflagyn cin3 tedavi etmiyor. Cin1ken de haberim yoktu deflagyni 1 ay önce öğrendim. tek çözüm leep ondan da çok korkuyorum
doktora leep istemiyorum dedim o da "ben de istemiyorum" dedi. şimdi başka bir yere götürcem biyopsi parçalarını cin2 çıkması umuduylaBi dene bence var gücünle yeşil çay,ekinezya, gümüş suyu diyorlar iyi beslen spor vs az ertele bence de ker hop yakalım edelim olmadı alırız edasındalar