Güncelledim, 40 günde :) telefondan yazamıyorum bir türlü de4 günde mi bı kadar sitem
Bazı bebekler böyle oluyormuş maalesef, yeğenim de böyleydi 3 ay çok çektiler. 3. aydan sonra düzelmeye başlıyorlar geneldemerhaba,
Sözde 2. Bebeğim ama ilkinden o kadar farklı ki. İlk oğlumun da gazı vardı ama şimdikininki aştı artık. Bebeğimin 2 modu var resmen, ya uyuyor ya ağlıyor, uyuması da gündüz slingde kucakta, gece de arada sallayarak. Kollarımda derman kalmadı resmen. Bir de 3 yaşındaki bir numara var, uyuyan bebeği gidip şap diye öpen, öpesi gelmiş sıpanın...
Kısacası kafayı yememe ramak kaldı, geçecek biliyorum ama ne zamaaaan.
Yani kilo alması gayet yerinde, idrar ve kültür testi yapıldı, sorun yok. Bir gazdan bu kadar ağlar mı yahu, sabah akşam kucakta, yapabildiğim yemek tarhana çorbası makarna falan. Büyük oğlumla da ilgilenmem anca wc ye götür, yemek yedir falan, bir de onun için günde bir bazen iki kez parka gidiyoruz, budur yani, ona da üzülüyorum, bebişe ayrı, 40 günlük oldu, artık arada biraz bakınması falan gerrkmiyor mu, ya ağlıyor ya uyuyor işte, şöyle bir rahatlayıp bakınmıyor etrafa. Kucakta bazen sakinliyor da yok dermanım kalmadı taşımaya şimdiden. Sıpanın kilosu da yerinde :)
Neyse böyle işte...
Kolik vardır belki çocukta, hiç doktora götürdünüz mü ?
Kolik varsa öyle oluyor.merhaba,
Sözde 2. Bebeğim ama ilkinden o kadar farklı ki. İlk oğlumun da gazı vardı ama şimdikininki aştı artık. Bebeğimin 2 modu var resmen, ya uyuyor ya ağlıyor, uyuması da gündüz slingde kucakta, gece de arada sallayarak. Kollarımda derman kalmadı resmen. Bir de 3 yaşındaki bir numara var, uyuyan bebeği gidip şap diye öpen, öpesi gelmiş sıpanın...
Yani kilo alması gayet yerinde, idrar ve kültür testi yapıldı, sorun yok. Bir gazdan bu kadar ağlar mı yahu, sabah akşam kucakta, yapabildiğim yemek tarhana çorbası makarna falan. Büyük oğlumla da ilgilenmem anca wc ye götür, yemek yedir falan, bir de onun için günde bir bazen iki kez parka gidiyoruz, budur yani, ona da üzülüyorum, bebişe ayrı, 40 günlük oldu, artık arada biraz bakınması falan gerrkmiyor mu, ya ağlıyor ya uyuyor işte, şöyle bir rahatlayıp bakınmıyor etrafa. Kucakta bazen sakinliyor da yok dermanım kalmadı taşımaya şimdiden. Sıpanın kilosu da yerinde :)
Neyse böyle işte...
Kolik varsa öyle oluyor.
Arkadaşın kızında 8 aylıkken bitti.
Inşaallah sizin o kadar sürmez.
Yanlis bilmiyorsamm erkek cocuklarinim bazilarinda idrar deligi kucuk.olup idrarini yaparken aci cekerlermis ve kolik.disinda boyle aglarlarmis sunnet olucan geciyomus bi soyliyim dedimEvet gaz dışında bir şey olabilit mi diye idrar testi yapıldı, sorun yok. Doktora giderken zaten srabada sakinlemişti, gazını falan çıkarmıştı, doktor bişeyi yok dedi :) gaz damlası kullanıyoruz
Evet gaz dışında bir şey olabilit mi diye idrar testi yapıldı, sorun yok. Doktora giderken zaten srabada sakinlemişti, gazını falan çıkarmıştı, doktor bişeyi yok dedi :) gaz damlası kullanıyoruz
Ikincisi kizmi yavrunuzun benimde kızım öyleydi aman Allahim yok böyle çocuk onun yuzunden 40 kilolara dustum yuzum soldu hay at tan sogumustum 4 aydan sonra düzeldi 6 da dahada iyi olduk diyebilirim simdi iki yaşında bide yeni oğlum oldu çok şükür bu akıllı ki hiç kızıma çekmemiş inşallah senin yavruda benim 2 numaraya çeker maşallah oğluma bebek böyle olur kızım neydi bilmiyorum hala inanılmaz hareketli bu kızmerhaba,
Neyse böyle işte...