Kollarımda derman kalmadı

Allah bağışlasın iki yavrunu da sana vE eşine. İlk çocuk kaç yaşında acaba. Ağladığı zaman kolik sesleri var nette dinletmeyi denedin mi bazısına faydası oluyor.

Onlar zaten sallanmaya alisik doguyor bence

Ben de alistirmicam diye direttim ama babam kendi evlerine sepet seklinde cingene salincagi yapti. Yarim saat uyumayan cocuk araliksiz saatlerce uyumaya basladi. Uykusunu alinca huysuzlugu da kalmadi. Salincaga ip bagladik kipirdanmaya baslayinca bir kere cekiyoruz durana kadar uyumus oluyor.

Yani asla yapmam dedigim birseyi yaptim ama pisman degilim

Haftada şu kadar gün şu kadar saat ağlıyorsa koliktir gibi bir tanım vardı yanılmıyorsam.

Sallamaya alıştırmama lafını kim çıkardıysa halt etmiş.
Sallayarak sakinleşiyorsa elektronik bir şey alabilirsiniz.

Bence genetigimize işlenmiş sallanma. Alman bebeleri gibi değiller bizimkiler napalim :)
Netten aldık çingene beşiğini. Tavana asılan türden.
Ne zaman biraktirmayi düşünüyosun? Ben 6 aydan sonra biraktirdim. Şimdi 10 aylık ama hala gündüz uykuları tilki gibi. Yere kalem düşse uyanıyor.
Gece de sık sık uyanıp ağlıyor,emip tekrar uykuya dalmaya çalışıyor.

canım kolık bu
bılıyorsun benım kızda boyleydı
1 yasına kadar cekıceksın bunu gecmıs olsun
gaz sancısı aglama nobetlerı ve devamında uykusuzluk

samp sımplex damla ıse yarar
e sen tasındın bıde tek basınasın kolay degıl valla
senı en ıyı ben anlıyorum arkadasım
yorgunluktan kolun tıtrer artık cok zor

Ben 40 ı çıktıktan sonra kontrollü şekilde yüzüstü yatırdım. Hâlâ arada yatırırım daha uzun süre uyuyor. Tabi siz uyanık olacaksınız

Nasıl kolik teşhisi koyuluyor acaba, bizim doktorumuz erkek çocuklarında çok gaz oluyor deyip damla verdi, ayrıca ağlaması idrar yolu enfeksiyonunolabilir mi diye test istedi o kadar
Kolik teşhisini doktor koymuştu.
Belli muayenelerden sonra.

Bizimkini de babam yapti. Birisi isyerlerine alisveris arabasi birakip gitmis onu bozup sepet gibi salincak yapti

Ben 3. aydan sonra basladim biraktirmak gibi de bir amacim yok. Bi zarari yok sallansin dursun. Icine sigamayacak kadar olana kadar devam sanirim.

Benimki de suan 6 ay bitmek uzere.

Ay kis bnde 2. Istiyom bnmkide subatta 3 giricek anammm korkuttun bni yaa
Oglumun bebekligi iyiydi geceleri saymazsak
Esinin yardimi oluyomu yada annenler falan yokmu yakinlarinda
Allah yardimcin olsunn
Guc kuvvet wersin insallah canim

İlk bir ay annemdeydim, şimdi yalnızız. Eşim akşamları büyük ile ilgileniyor

Allah bağışlasın iki yavrunu da sana vE eşine. İlk çocuk kaç yaşında acaba. Ağladığı zaman kolik sesleri var nette dinletmeyi denedin mi bazısına faydası oluyor.

Müzik ninni falan işe yaramadı. Büyük tam 3 yaşında

Allah sabir versin.....benin kizim alti ay hic susmadan agladi diyebilirim simdi ikiye gircek arada aglarken bana biseyler oluyor o kadar doymusum ki o sese tahammul edemiyorum ....insallah atlatir kisa zamanda bizimki gazdi guyya dr demesi

Aaa Angela'nın tırlatma sebebini konu olarak açmışlar.

Öncelikle maşallah diyelim, analı babalı büyütün inşallah

Uzun uzun yazmayayım geçtiğimiz günlerde bir konuda şunları söylemişim:

En ufak bir ses değişiminde açıyor gözleri, evde terlik giymiyorum, tv sesi en kısıkta. Aşağı dairelerden birinde 3-5 günlük tadilat vardı, kulaklarını sardım mesela mecbur :).

40 gün olmuş sizin henüz Alys cığım, biz 3. ayı çıktık henüz yeni yeni düzene girmeye başladı.
Kiminin 6 ayı, kiminin 1 seneyi bulduğu olurmuş öyle söylüyorlar. Umarım çabuk atlatırsınız.

İki arkadaşım da aynı durumdaydı. Üçüncü ayda düzelmeye başladı dediler. Kolik olunca çok zor.
Sub simplex sabah ogle aksam 15er damla her ogunde. Biogaia gunde bir sefer 5 damla arkadaşım Bunlar iyi geldi diyodu. Diğer arkadaşıma doktor şu simplex bağırsakları tembelestirir demiş o sadece biogaia kullanıyor. Birde kimyon :)
Vee birde koala hamak. Battaniyede sallanıyor hissi veriyormuş gazlı bebeklerde ise yarıyormuş. Arkadaşim çok memnun kaldı

Ben kendi yediklerime kimyon ekliyorum, simplex damlayı günde 3 kez kullanıyorum

@angela bir de o zor uyuttuğun bebeği diğer ilgi bekleyen sıpanın uyandırdığını düşün, hakikaten tırlatma sebebi

@angela bir de o zor uyuttuğun bebeği diğer ilgi bekleyen sıpanın uyandırdığını düşün, hakikaten tırlatma sebebi

Ben kendi yediklerime kimyon ekliyorum, simplex damlayı günde 3 kez kullanıyorum

Halis zeytinyağı ve kaynamış suyu bire bir oranında karıştırıp içine biraz kimyon da ilave edip sabah-akşam birer çay kaşığı içirebilirsin bebeğe. Biraz rahatlatır. Sab simplex bizde işe yaramamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…