Kollarımda derman kalmadı

Evet ikinci cocugunu yakinda kucagina alacak anneler icin fragman yazmissin goha tisikkürler
Kizim yedide baslardi aglamaya sekize dokuza kadar aglardi. Kolikmiymis, unutmusum ne var ne yoksa ama o caresizligimi bilirim birtek.
Simdi kundal yapmayi düsünüyorum, kalbime yaslamayi düsünüyorum. Kizim elektrik süpürgesi sesinde susardi bir de, kolikmiymis. Ya ben cocugum kolik demedim, bu koligin ekmegini yiyemedim hic Kuru kuru agliyor derdim.
O degil de benim iki numara yolda, hepimize bol sabir ve güc diliyorum.
Hic ama hic kolay degil.
Ben simdiden aglayacak diye kendimi alistiriyorum. Aglarsa kucagima alip müzik acip dans etmeyi düsünüyorum sezeryan agrim müsade ederse eger. Insallah sakin bir bebek olur. Gececek, kolay gelsin.

Bebeğin 40 günlük, makarna tarhana yapıyorsun, diğer çoçuğunun bakımıyla ilgileniyorsun, onu 2 kere parka götürüyorsun, bu arada daha kırkı henüz çıkmış gaz sorunu olan bebeğinle ilgileniyorsun! Allah senden razı olsun, sıkıntıların en kısa zamanda son bulsun inşallah. Harika bir annesin sen. Alkışlıyorum seni. Biogaia kullandığım ve ayaklarının altına mentollü bir damla vardı onu sürdüğümde benim oğlumun gaz sorunu olmazdı belki denemek istersin harika anne!

beni anlatmışsınız :) 3,5 yaşında bir oğlum ve 2,5 aylık bir kızım var. benim cadı da ya uyuyor ya da ağlıyor sürekli, şuan ayaklarımda sallıyorum. kolik sancılarından meme bile ememiyor yavrum sürekli çırpınıp ağlıyor
ben çözümü bulmuştum aslında ama kafama yeni dank etti.
doktor kızıma Biogaia damla vermişti, bağırsak düzenleyici bir damla bu. bir hafta filan kullandıktan sonra kızım baya bi sakinleşti bende herhalde büyüyor diye gaz sorunu düzeldi diye düşündüm. ilaç bitti birkaç gün içinde eskiye döndü kızım deli gibi ağlıyor gece gündüz demeden.
geçenlerde eczaneden gasstop diye bir ilaç aldım. 4. cü gaz ilacı, ilk 3 ü yaramadı çöpe gitti maalesef, eczacı bu ilaçla birlikte Biogaia damlayı da kullanırsanız kızınız kuzu gibi uyur dedi. orda bir kez daha dank etti. kolik bebeğe sadece gaz ilacı yetmiyor, probiyotik te kullanmak lazım.
yarın tekrar alacağım ben. sizinde aklınızda bulunsun.
Allah yardımcımız olsun

Benmki 5 aylık bak hala ayaktaym... :-( Şu an mıkır mıkır mıkırdanıo :'(

4bucuk aylik bi oglum var ve nerdeyse 3bucuk ay boyunca gece gunduz toplamda en fazla 6-7saat uyurdu bi eczacinin tavsiyesiyle Omnivit herb baby diye bi damla kullandim cook cook faydasini gordum. Kimyon rezene anason gibi bi kac bitkinin yaglarinin karisimi. Hem gaz sancisina iyi geliyo hemde uyku sorununa. Bide doktorunuza danisarak bifiform kullanabilirsiniz biogaia dan daha etkili bir probiyotik.
Ayrica besleme saatleriniz mumkun oldugunca belli saatlerde olsun agliyo durmuyo diye doyurduktan yarim saat 1saat sonra yeniden emzirmeyin 2saati beklemeye calisin ki midesinin sindirmeye vakti olsun.iyi geceler..

görümcemin bebişide çook kilolu tosuncuk birde 9 yaşında şımarık bir erkek çocuğu var...ikisi birden çok ozr oluyor... bebiş yürüyene kadar kaç kere boynu tutuldu kadıncağızın... yürüyene kadar sabretceksiniz.. Allah hepinize sağlık sıhhat mutluluk huzur versin inşallah

bence senin sütünden geçiyor yani havalar biraz soğuk sen dikkat etmen gerekir yediklerine üzerini kalın giyinmene.
geçer inşallah kısa zamanda

Benim ki doğduğu gece bir başladı o zamandan beridir 3 yaş olacak hala ağlıyor.

Bazı bebekler böyle oluyor biraz inşallah çabuk geçer. Bir de kilosu yerindeyse çok yediği için de rahatsızlık veriyor olabilir. Emme aralarını 3 saate kadar açın. Emzik büyük kurtarıcı böyle bebeklerde. Ben çok uğraştım alistiramadim ama emzik emen bebekler gordugum kadarıyla daha sakin oluyor.

Aynı Ege
Resmen korkuyordum ondan 4. ay bıttıgınde duzeldı. Hatta 4 aya kadar gulmedı tebessum bıle etmedı cocuk. Ne acucuk gugucuk yaptı hıc bısey. Paso aglıyordu

Emzitiyomusunuz yoksa mama mi yiyor. Eğer emziriyorsanız siz yediklerinize dikkat edin ama mamaysa markasını degisin.
benim oğlum gece ve gündüz 2.5 sene agladi, tabi benim Anamda ☺.
Bebeğin karnına sürekli sıcak su torbası koyun. Mamasını veya sütü içer İçmez son yudumdan hemen sonra kaldırıp sırtını sivazlayin genirsin. Hava yutmamasina dikkat edin. Mama dışında rezene çayı içirin, bu kolay gaz çıkarmasını saglar, ayrıca anasonda katabilirsiniz cayina. Allah sabır versin

Teşekkür ederimm, göz teması yok pek diyebilirim. Ve ağlarken morarıyor bazen. Biraz daha gözlemleyeceğim, umarım sadrce gazdır

Sadece anne sütü alıyor şimdilik

Çok güzel yazmışsın canim ya sağolasın

Nooption ilkini kreşe gönderin diyor, benim büyük gidiyordu zaten de taşınma doğum vs derken almıştım okuldan. Birkaç ay sonra yeniden kreş düşünüyorum yoksa onun da canı sıkılıyor, o da gürültüye uyuyamıyor bir de, sonra yorulup o da huysuzlanıyor.

Yeni doğan için çok kullanışlı. Ben ilk günlerden beri kullanıyorum. Boba sling var bende. Wrap olandan.
Yaptıran arkadaşlar da vardı polar kumastan.

Belki konu dışı olacak ama Kültür Testi de nedir acep?

Kundak yapın, fon makinesi sesi, aglamasindan daha yuksek tonda ssst deyin, ritmik sallama sakinleşmeye yakın da emmesi içi emzik ya da meme. Mahallenin en mutlu bebeği kitabından öğrendik sonra kolik sandığımız krizler bitti. Sevgiler.

oncelıkle gecmıs olsun
ama bu yazdıklarınız suan yenı anneye ınanılmaz dehsete dusurucu bı yazı
benım kızım kolıktı
ılerı derece kolık olması sebebıyle reflusude oldu
aynen sızın o bahsettıgınız belırtılerden vardı
mosmor olurdu nefesı kesılırdı kac kere bayıldı sunı teneffus yapmak zorunda kaldık
mosmor olurdu ellerımde öluyor sanırdım
gobek fıtıgı oldu 25 gun gobegı kanadı
ve aynen dedıgınız belırtılerın hepsı vardı
ama kolıktı
sadece kolık
sız muhtemelen cok kucuk oldugu ıcın anlayamamıssınız evladını
ve ınanın bu cok nadir bı durumdur
ıyı nıyetınızle soyluyorsunuz bılıyorum ama konuyu acan ben olsam ve boyle bı yorum alsam aglamaktan perısan olurdum sanırım daha cok telasa kapılırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…