• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarım aşırı kıllı

kol killarindan nefret ederim...
ben aliyorum...
bence insan az killi ise ve cok beyaz tenlise kollardaki killar sarartilabilir ama cok kili sarartsan da cok kotu duruyor...
en iyisi agda ya da sir ile almak...
zaten cok kolay 10-15 dk.da alirsin kollarini...
omzuna kadar alma...dirsegine kadar al once...sonra omuzuna kadar giden kol kismina da siri ara ara sur kucuk dokunuslarla ve bunlari da elinle cekerek al...
dirsekten sonraki tum koldaki killari alirsan zor olabilir ama ben anlattigim yontem gibi yapiorum dirsekten sonrasinin hepsini almiyorum ara ara alip killi gorunumu azaltiyorum belli olmuyo oranin alinmadigi...

kesinlikle sarartma sen esmersin sonuçta ama kılların sarı olacak çok abes bir görüntü olur...bence tek çözüm ağda bir kere yaptırısan başına bela olmaz korkma

sir agdayla aldir canim hem temiz bir goruntu olur hem de cildin purzsuz gozukur
sarartmak hic akillica degil
agda kesin cozum olur hem zirt pirt ugrasmazsin

Sarartılmış tüy normal halinden daha da kötü duruyor bence.
Ben çok beyaz tenliyim ama hem saçlarım hem de kıllarım çok koyu renk.
Yıllardır aldırıyorum kollarımı üstelik omuzdan itibaren aldırıyorum.
İnsanın teninin güzelliği ortay çıkıyor pürüzsüz olunca.
Bnece boşuna sarartma daha çok dikkat çeker.
Sen de ilerde fotoğraflara bakıp bakıp üzülürsün.
Aldır kurtul.
Ne acısı var ne bişisi.
Sir ağdayla azaldı benimkiler.

bence sarartma arkadaşım vardı bi yaz sarartmıştı ve o da esmerdi daha dikkat çekici duruyordu pek hoş olmuyor sarartınca tavsiye etmem.

En güzeli,sir ağdayla aldır,kurtul.Pırıl pırıl olursun.İşini bilen biri yaparsa kötü çıkmaz,hatta azalır.
Kılları ters yönde çekmek lazım,yoksa kökünden alınmaz.Kökünden alınmayan kıllar kopar ve sert çıkar.
Tüm kola ağda sürüp tek seferde çekmek sakıncalı.Zaten kol kılları,bacak gibi diklemesine çıkmıyor,enlemesine çıkıyor.Enine enine,bölgesel sürmek gerekir.

kollarımızdaki tüyleri almak bacaklarımız kadar normal.. Göze hoş görünmüyor, kesinlikle alınmalı..

canım, benim de kollarım çok tüylüydü, kısa kol giyemeyezdim o halde. sonra sir ağda yaptırdım kuaforde... ohhhh mis gibi tertemiz oldu. kötü bi şekilde de çıkmadı tüyler ve gerçekten azaltıyor

bence en iyisi ocakta yakmak:) gerçekten daha evvelsigün yaptım yıllardır da yaparım.acı yok sızı yok daha kalın çıkma olasılığı hiç yok.hem de doğal duruyor.ağda yapılmış kolları hiç sevmiyorum.kolda hafif tüy daha doğal geliyor bana.ama balodan 3-4 gün önce yapki biraz daha uzayıp daha doğal dursun.şiddetle tavsiye ederim.hem bundan sonrada almazsan hiç bi sıkıntı duymazsın çünkü kendi kalınlığında çıkıyor

ocakta yakmak. hiç duymadım açıkçası. bunu deneyebilirm. sağol

Ağdayla aldır bir kez aldırmaktn birşey olmaz.
tekrar uzadığında eski haline döner .Hep almak zorunda dğeilsin yani :32:

Konu içeriği nedeniyle "İstenmeyen tüyler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

kol killarindan nefret ederim...
ben aliyorum...
bence insan az killi ise ve cok beyaz tenlise kollardaki killar sarartilabilir ama cok kili sarartsan da cok kotu duruyor...
en iyisi agda ya da sir ile almak...
zaten cok kolay 10-15 dk.da alirsin kollarini...
omzuna kadar alma...dirsegine kadar al once...sonra omuzuna kadar giden kol kismina da siri ara ara sur kucuk dokunuslarla ve bunlari da elinle cekerek al...
dirsekten sonraki tum koldaki killari alirsan zor olabilir ama ben anlattigim yontem gibi yapiorum dirsekten sonrasinin hepsini almiyorum ara ara alip killi gorunumu azaltiyorum belli olmuyo oranin alinmadigi...

ben her yerim için ağdacıya gidiyorum. kol için de ağdacıya gidicem. dirsekten sonra ara ara alma işini de söylerim ama şöyle bir şey var dirsekten sonraki kıllarım ince,kısa ama çok fazla. o iş olur mu bilmiyorum. zaten kolu aldıktan sonra bir de vücut kılları var. bu defa da orası belli olursa onunla uğraş.

benimde kolumda öyle tüy şeklinde ve azdı göze batmıyordu ama ben sevmiyordum bu sene aldım sir ağdayı yaptım 2 dk ve sonuç süppper maliyetide 4 Lira keşke daha öncede alsaymışım o kadar güzel oluyor ki ve almayınca eski haline dönüyor azalmış şekilde ama almasanda öyle kötü yönde bir değişiklik olmuyor ama ben alıyorum artık yumuşacık tertemiz oluyor kızlar :13:

Back