- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence en iyisi ocakta yakmak:) gerçekten daha evvelsigün yaptım yıllardır da yaparım.acı yok sızı yok daha kalın çıkma olasılığı hiç yok.hem de doğal duruyor.ağda yapılmış kolları hiç sevmiyorum.kolda hafif tüy daha doğal geliyor bana.ama balodan 3-4 gün önce yapki biraz daha uzayıp daha doğal dursun.şiddetle tavsiye ederim.hem bundan sonrada almazsan hiç bi sıkıntı duymazsın çünkü kendi kalınlığında çıkıyor
kol killarindan nefret ederim...
ben aliyorum...
bence insan az killi ise ve cok beyaz tenlise kollardaki killar sarartilabilir ama cok kili sarartsan da cok kotu duruyor...
en iyisi agda ya da sir ile almak...
zaten cok kolay 10-15 dk.da alirsin kollarini...
omzuna kadar alma...dirsegine kadar al once...sonra omuzuna kadar giden kol kismina da siri ara ara sur kucuk dokunuslarla ve bunlari da elinle cekerek al...
dirsekten sonraki tum koldaki killari alirsan zor olabilir ama ben anlattigim yontem gibi yapiorum dirsekten sonrasinin hepsini almiyorum ara ara alip killi gorunumu azaltiyorum belli olmuyo oranin alinmadigi...