Kollarım aşırı kıllı

tuggce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2011
8
0
36
Bursa
merhaba. ben yeni üyeyim umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır. bu konuda tavsiyeye ihtiyacım var. yardım ederseniz sevinirim.
lise son sınıf öğrencisiyim. 28 haziranda balom var. krem renk uzun elbise giyicem. esmerim ve kollarım baya kıllı. elbisenin rengi öyle olunca baya abes kaçıyor kıllarım. sizce ne yapmalıyım? aldırsam mı diye düşündüm sınra başa bela olacak. sarart diyorlar o da bana olur mu ki yani esmere sarı kıl böö :S ne yapayım sizce??

Evet konu yanlış yerde....güzellik bakım kısmından istenmeyen tüyler kısmı var oradan faydalanabilirsin.bu durumdan muzdarip bir çok kişi konu açmış o kısma bak istersen...

Bence ağdayla güzelce aldır. ilk kez aldırıyosan merak etme çok çıkmaz, ilk çıkarken biraz kötü görünebilir ama çıktıktan sonra eskisi gibi olurlar

Aldir gitsin. Oyle basa bela olacak gibi zor degil bakimi. Yavasca cikiyorlar geri. Bende kompleks vardi bu konuda, kol tuylerim siyah degildi ama uzundu. 2007 yazindan beri aliyorum. Cok memnunum, tuysuz kollarla gezmek cok guzel, beni mutlu ediyor.
Ama karar senin.

He bir de sunu soyliyim. Tuy sarartmak icin bircok yol var. Ben onu da denedim. Oksijenli su kullandim. Tuyler sarardi ama daha da uzadi! Megersem killari besliyormus oksijen suyu. Sarartmayi dusunursen, baska yontem dene. Eczanede, marketlerde satilan sarartici urunlere bak; oksiyen suyuna sakin kalkisma.

Ben sally hansen marka tuy sarartici kullaniyorum.cok etkili tavsiye ederim.once sarart icine sinmezse aldirirsin.

sarartma bence bi kere sir ağdayla alınca o kadar azalıyor ki benim de kollarımda çok kıl vardı ve esmerim.Bir kere kuaföre aldırttım 3 dakikada tertemiz oldu
ondan sonrada hafif hafif çıkmaya başlayınca aldım artık çok azaldı

sarı tüy müüüüü :S hem de esmer bir kızda ....!!
tüyün sarısı da tüydür sonuçta..:) sarı tüylü olmasındansa, aldır gitsin derim..

Kesinlikle aldır. Ağda tüylerini çoğaltmaz ki, nasılsa o şekilde çıkmyaa devam eder.
Tüy sarartıcı kremin oluşturduğu görüntü çok çirkin bence.
Hem de esmermişsin hiç olmaz sende.

Sakın aldırma derim ben
Bi arkadaşımın da kolları bayağı bi kıllı ağdayla alıyor
Ama çıkmaya başladığında iğrenç oluyor diken diken
Bence sarart Sesu nun tüy sarartıcısı var bi ara kullanmıştım
Balodan önce bi sefer dene
Beğenmezsen içine sinmezse aldırırsın

Kolların aşırı kıllıysa sarartma işi güzel olmaz kendimden biliyorum.. gideceksin kuaföre çatır çatır yoldurakcaksın kollarını.. sonra niye başa bela olsun ki.. en kötü önceki çıktığı gürlükte çıkar.. ben hep aldırıyorum üstüne karınca yumurtası kremi ohh mis.. şimdi kıllarım yok denecek kadar azaldı..

tmm çok teşekkür ederim. önce sarartıp beğenmezsem aldırcam. daha iyi bu yol :) teşekkürler

ben sarartmıstımm ama bas edemedm sir agda ile alıyorum artık zaten kol kılı bacak gibi deil daha gec uzuyo bence al gitsn.. sertte cıkmıo merak etme

lazere gıt canım benım arkadasında cok ve sımsıyah yanı cok buyuk sorun degıl tabıı ıyı bı yere gıt

bence en iyisi ocakta yakmak:) gerçekten daha evvelsigün yaptım yıllardır da yaparım.acı yok sızı yok daha kalın çıkma olasılığı hiç yok.hem de doğal duruyor.ağda yapılmış kolları hiç sevmiyorum.kolda hafif tüy daha doğal geliyor bana.ama balodan 3-4 gün önce yapki biraz daha uzayıp daha doğal dursun.şiddetle tavsiye ederim.hem bundan sonrada almazsan hiç bi sıkıntı duymazsın çünkü kendi kalınlığında çıkıyor

vallahi bende ocakta yakıyorum hemde bunu ortaokuldan beri yapıyorum sadece yaza girerken bir kez yapıyorum bütün sene rahatım.benimde çok uzundu kıllarım siyah değil ama çok ve ergenlik çağında insna daha çok utanıyor ben kısa kollu bile giymek istemezdim o derece takıntı yapmıştım.bir arkadaşım söylemişti ocakta yakıyormuş bende denemiştim süper oldu o gün bugün hep yapıyorum üstelik artık o kadar uzunda değiller azaldılarda.bende kesinlikle tavsiye ederim ama bunu bir kaç gün önceden yap hem biraz uzasın hemde uçlarındakiler tütsülenmiş gibi durmamış olur.bir dene madem aldırmayı düşünüyorsun ne kaybedersin.çok uzun yazdım ama kusura bakmayın..

tmm çok teşekkür ederim. önce sarartıp beğenmezsem aldırcam. daha iyi bu yol :) teşekkürler

sararttıktan sonra alamazsın ki sanmam ağdaya gelmez o kıllar sarartıcıda kuş tüyü gibi inceliyo kıllar çünkü

yakmak mı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yahu tavuk gibi yakalım mı kolları e nasıl olacak ki hii yanarım yahu

sakın yakmayın gerçekten çok tehlıkelı ve kıllar benım eşimde ters tepti çok çıkmaya başladı yakınca

Son düzenleme:
valla benimki bi öneri yıllardır yaptığım bişey (bana da annem öğretti)hiçbi zararını görmedim.ev biraz kokuyo ama bi havalandırmaya bakar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…