2 aylık bebeğe kızıyorsanız psikolojik tedavi görün. Benim oğlumun 20 saat aralıksız ağlama rekoru var 2 alırken. Ama şimdi 2 yaşında ve melek gibi akıllı bir cocuk. Destek olabilecek birileri varsa çağırın ama o size muhtaç siz onun annesi ve onun herseyisiniz. Minicik bebeğe nasıl insan kızar bunu anlamam imkansız. Evet suçluluk duyun. Ben 3 ayda uykusuzluktan ve bebegimim sürekli aglamasindan yemek yemeye fırsat bulamamaktan 25 kilo vermiştim. Bazı bebekler daha zor ama katlanmak zorundasiniz. Siz gergin oldukça o daha da ağlar zatenArkadaşlar kızım 2 ay 10 günlük henüz akşam 7 den 12-1 e kadar ağlıyor ne yaparsan yap süreyi azıcık kisaltabiliyosun en fazla. Eşim onun bu ağlama krizi anlarında pek destek olmuyor. Bı tek ben ilgileniyorum. Ve gerçekten sabrım kalmadı. Tahammül edemiyorum bu çocuk bu kadar ağladığı zaman. Sonra suçluluk duyuyorum ona kızıyorum diye. Napim Allah aşkına bı akıl verin
Ya bu nasıl bir cevap ya. Muhtemelen lohusa sendromu yaşayan, eşinden destek görmeyen, belki ailesi bile olmayan bir kadına yani özetle hakkında sorduğu soru hariç hiç bir şey bilmediğiniz insana nasıl böyle bir şey yazabilirsiniz? Eminim kızmaktan kastı bağırmak, vurmak gibi şiddetli eylemler değildir. Sabır tükendiğinde sağlıklı tepki aşamasında yapacağımız gibi hafif tepkili sözlerdir ki bunlar da çok normal. Bebeğe larşı değil babanın ilgisizliğine karşı gelişen bir tepki olduğu çok ortada. Yazdığınız şeyler çok yanlış ve sizin bahsettiğiniz gibi psikolojik bir problem varsa da karşıdaki insanı ölüme itebilecek cümleler. Bunun vicdanını kaldırabilecek misiniz?2 aylık bebeğe kızıyorsanız psikolojik tedavi görün. Benim oğlumun 20 saat aralıksız ağlama rekoru var 2 alırken. Ama şimdi 2 yaşında ve melek gibi akıllı bir cocuk. Destek olabilecek birileri varsa çağırın ama o size muhtaç siz onun annesi ve onun herseyisiniz. Minicik bebeğe nasıl insan kızar bunu anlamam imkansız. Evet suçluluk duyun. Ben 3 ayda uykusuzluktan ve bebegimim sürekli aglamasindan yemek yemeye fırsat bulamamaktan 25 kilo vermiştim. Bazı bebekler daha zor ama katlanmak zorundasiniz. Siz gergin oldukça o daha da ağlar zaten
Benim oğlum yumuşak bir şekilde şarkı, ninni soylememden hoşlanır biraz sakinlerdi. Deneyin. Evi havalandirin kış diye oksijensiz kalmayın. Kendiniz rezene, papatya, melisa gibi caylar icin tabii kesinlikle siz için bebise vermeye kalkmayin. Evler sıcak günaşırı yıkayın. Tıkanmak da biraz rahatlatir. Korkmayın yikanmaktan hasta olmaz. Uyuturken tv telefondan uzak durun kendiniz de mümkünse basbasa loş ışıkta olun. Beyaz gürültü kullanmak da belki iyi gelebilir. Aklıma ilk planda gelenler. Cok cay kahve tuketmemeye çalışın bir de...Arkadaşlar kızım 2 ay 10 günlük henüz akşam 7 den 12-1 e kadar ağlıyor ne yaparsan yap süreyi azıcık kisaltabiliyosun en fazla. Eşim onun bu ağlama krizi anlarında pek destek olmuyor. Bı tek ben ilgileniyorum. Ve gerçekten sabrım kalmadı. Tahammül edemiyorum bu çocuk bu kadar ağladığı zaman. Sonra suçluluk duyuyorum ona kızıyorum diye. Napim Allah aşkına bı akıl verin
Kizinizin gunluk rutini ne? Sabah 7 itibariyle kacta uyaniyor geri uyuyor? Kundak yapiyor musunuz? Beyaz gurultu denediniz mi? Gaz damlasi veriyor musunuz?Arkadaşlar kızım 2 ay 10 günlük henüz akşam 7 den 12-1 e kadar ağlıyor ne yaparsan yap süreyi azıcık kisaltabiliyosun en fazla. Eşim onun bu ağlama krizi anlarında pek destek olmuyor. Bı tek ben ilgileniyorum. Ve gerçekten sabrım kalmadı. Tahammül edemiyorum bu çocuk bu kadar ağladığı zaman. Sonra suçluluk duyuyorum ona kızıyorum diye. Napim Allah aşkına bı akıl verin
Ya bu nasıl bir cevap ya. Muhtemelen lohusa sendromu yaşayan, eşinden destek görmeyen, belki ailesi bile olmayan bir kadına yani özetle hakkında sorduğu soru hariç hiç bir şey bilmediğiniz insana nasıl böyle bir şey yazabilirsiniz? Eminim kızmaktan kastı bağırmak, vurmak gibi şiddetli eylemler değildir. Sabır tükendiğinde sağlıklı tepki aşamasında yapacağımız gibi hafif tepkili sözlerdir ki bunlar da çok normal. Bebeğe larşı değil babanın ilgisizliğine karşı gelişen bir tepki olduğu çok ortada. Yazdığınız şeyler çok yanlış ve sizin bahsettiğiniz gibi psikolojik bir problem varsa da karşıdaki insanı ölüme itebilecek cümleler. Bunun vicdanını kaldırabilecek misiniz?rah
Tatmin olddunuz mu? Yazdıklarım gayet soylenmesi gerekenler. Bana cevap vermek yerine konu sahinine fikir verin siz bana doktururken ben ona birçok tavsiye verdim. Sırf polemik yaratmak icin fırsat arayan kitledensiniz belli. Ugrasamam. Ben yanımda degildim nasil kızmış bilmem 2 aylık bebeğe sizin dediğiniz gibi sözle de kizilmaz bu da normal değil. Hos sizde yaninda değildiniz nasil kızmış sizde bilmiyorsunuz. Kendi problemlerimizi cocuklara yansıtma gibi bir hakkımız yok. Bebeklere hic yok. 2 aylık bebek dusunsun madem babam benle ilgilenmiyor annem de ona olan öfkesini bana yansıtıyor diye. Kimsenin cocuklardan ofke sinir çıkartma gibi bir hakkı yok bunun bahanesi de yok. Simdi söylenir 6 alırken bağırır 12 aylikken dover. Ayrıca size ne benim yorumumdan.Ya bu nasıl bir cevap ya. Muhtemelen lohusa sendromu yaşayan, eşinden destek görmeyen, belki ailesi bile olmayan bir kadına yani özetle hakkında sorduğu soru hariç hiç bir şey bilmediğiniz insana nasıl böyle bir şey yazabilirsiniz? Eminim kızmaktan kastı bağırmak, vurmak gibi şiddetli eylemler değildir. Sabır tükendiğinde sağlıklı tepki aşamasında yapacağımız gibi hafif tepkili sözlerdir ki bunlar da çok normal. Bebeğe larşı değil babanın ilgisizliğine karşı gelişen bir tepki olduğu çok ortada. Yazdığınız şeyler çok yanlış ve sizin bahsettiğiniz gibi psikolojik bir problem varsa da karşıdaki insanı ölüme itebilecek cümleler. Bunun vicdanını kaldırabilecek misiniz?
Siz de sadece kendi yorumunu okuyan kitledensiniz belliiTatmin olddunuz mu? Yazdıklarım gayet soylenmesi gerekenler. Bana cevap vermek yerine konu sahinine fikir verin siz bana doktururken ben ona birçok tavsiye verdim. Sırf polemik yaratmak icin fırsat arayan kitledensiniz belli. Ugrasamam. Ben yanımda degildim nasil kızmış bilmem 2 aylık bebeğe sizin dediğiniz gibi sözle de kizilmaz bu da normal değil. Hos sizde yaninda değildiniz nasil kızmış sizde bilmiyorsunuz. Kendi problemlerimizi cocuklara yansıtma gibi bir hakkımız yok. Bebeklere hic yok. 2 aylık bebek dusunsun madem babam benle ilgilenmiyor annem de ona olan öfkesini bana yansıtıyor diye. Kimsenin cocuklardan ofke sinir çıkartma gibi bir hakkı yok bunun bahanesi de yok. Simdi söylenir 6 alırken bağırır 12 aylikken dover. Ayrıca size ne benim yorumumdan.
Kizmayin bebege o daha minicik.Arkadaşlar kızım 2 ay 10 günlük henüz akşam 7 den 12-1 e kadar ağlıyor ne yaparsan yap süreyi azıcık kisaltabiliyosun en fazla. Eşim onun bu ağlama krizi anlarında pek destek olmuyor. Bı tek ben ilgileniyorum. Ve gerçekten sabrım kalmadı. Tahammül edemiyorum bu çocuk bu kadar ağladığı zaman. Sonra suçluluk duyuyorum ona kızıyorum diye. Napim Allah aşkına bı akıl verin
Ya bu nasıl bir cevap ya. Muhtemelen lohusa sendromu yaşayan, eşinden destek görmeyen, belki ailesi bile olmayan bir kadına yani özetle hakkında sorduğu soru hariç hiç bir şey bilmediğiniz insana nasıl böyle bir şey yazabilirsiniz? Eminim kızmaktan kastı bağırmak, vurmak gibi şiddetli eylemler değildir. Sabır tükendiğinde sağlıklı tepki aşamasında yapacağımız gibi hafif tepkili sözlerdir ki bunlar da çok normal. Bebeğe larşı değil babanın ilgisizliğine karşı gelişen bir tepki olduğu çok ortada. Yazdığınız şeyler çok yanlış ve sizin bahsettiğiniz gibi psikolojik bir problem varsa da karşıdaki insanı ölüme itebilecek cümleler. Bunun vicdanını kaldırabilecek misiniz?rah
Tatmin olddunuz mu? Yazdıklarım gayet soylenmesi gerekenler. Bana cevap vermek yerine konu sahinine fikir verin siz bana doktururken ben ona birçok tavsiye verdim. Sırf polemik yaratmak icin fırsat arayan kitledensiniz belli. Ugrasamam. Ben yanımda degildim nasil kızmış bilmem 2 aylık bebeğe sizin dediğiniz gibi sözle de kizilmaz bu da normal değil. Hos sizde yaninda değildiniz nasil kızmış sizde bilmiyorsunuz. Kendi problemlerimizi cocuklara yansıtma gibi bir hakkımız yok. Bebeklere hic yok. 2 aylık bebek dusunsun madem babam benle ilgilenmiyor annem de ona olan öfkesini bana yansıtıyor diye. Kimsenin cocuklardan ofke sinir çıkartma gibi bir hakkı yok bunun bahanesi de yok. Simdi söylenir 6 alırken bağırır 12 aylikken dover. Ayrıca size ne benim yorumumdanYa bu nasıl bir cevap ya. Muhtemelen lohusa sendromu yaşayan, eşinden destek görmeyen, belki ailesi bile olmayan bir kadına yani özetle hakkında sorduğu soru hariç hiç bir şey bilmediğiniz insana nasıl böyle bir şey yazabilirsiniz? Eminim kızmaktan kastı bağırmak, vurmak gibi şiddetli eylemler değildir. Sabır tükendiğinde sağlıklı tepki aşamasında yapacağımız gibi hafif tepkili sözlerdir ki bunlar da çok normal. Bebeğe larşı değil babanın ilgisizliğine karşı gelişen bir tepki olduğu çok ortada. Yazdığınız şeyler çok yanlış ve sizin bahsettiğiniz gibi psikolojik bir problem varsa da karşıdaki insanı ölüme itebilecek cümleler. Bunun vicdanını kaldırabilecek misiniz?
Benim mesleğim de kolik bir bebek büyütmus olmam da gayet ne söylediğimi bilerek yorum yazmami sağlıyor. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alır ve kızmayan bir anne olursunuz. Iyi akşamlar.Siz de sadece kendi yorumunu okuyan kitledensiniz belliiBen çoktan hanımefendiye yanıt verdim. Ayrıca okuduğum bölüm vesilesiyle de gayet bilgilerimi aktaracak şekilde yorum yapabilirim, mesleğimi sizden öğrenecek değilim. Bebeğin psikolojisi annenin psikolojisine bağlıdır ve şu an soruyu açan anne alt temada bizden destek bekliyor. Siz ise hanımefendinin eşinden farksız bir tavır sergiliyorsunuz. Yaptığı sizce yanlışsa daha uygun bir üslupla, daha nazik söyleyebilirsiniz. Size daha fazla cevap vermeyeceğim, çünkü net bir şekilde hitap probleminiz var ve ben sert cümlelerden hoşlanmıyorum. Sohbetinize teşekkürler, iyi geceler.
Belki emmek istiyordur o yuzden uyaniyordurBu yol cok uzun arkadaşım. Benim bebegimde kolikti uyumazdi hep aglardi hala uyumuyor 1 yaşına girecek. Uyandı 2 saat oldu uyutamiyorum. Gece emziren biri de degilim yani memeye de kalkmıyor. Çok yoruldum. Kolik sancılar geçince daha rahatlarsin ama uykusuzluk yorgunluk çok uslu bir çocuk değilse 2 yasina kadar devam benim gördüğüm
Gece 1 kere mama veriyorum emzirmiyorum gunduz emiyor sadece. Zaten yaşına girecek gece surekli surekli emmesi onu daha da uyandirir aliskanlik olur. Gaz yuzunden uyku aliskanligi cok kotu oturdu biraz duzelse de yine kotu iste. Bi cocuk uykuyu sevmiyorsa sevmiyor ya ne yaparsan yap çare yok. Uykuyu sevmiyorBelki emmek istiyordur o yuzden uyaniyordur
Şaka mısın ya, bebeğime zarar verecek tabiki hiç bişey yapmam, sakinliğimi onu rahatlatmak için ses tonumdaki ifadeyi kaybediyorum. 10 gunlukten beri tek başıma bakıyorum, insanlar gibi aylarca kimse destek olmadı bana, dertlesmeye tavsiye almaya yazdım. Gerekirse psikolojik destek alacak kadar kafam çalışıyor merak etmeyin.2 aylık bebeğe kızıyorsanız psikolojik tedavi görün. Benim oğlumun 20 saat aralıksız ağlama rekoru var 2 alırken. Ama şimdi 2 yaşında ve melek gibi akıllı bir cocuk. Destek olabilecek birileri varsa çağırın ama o size muhtaç siz onun annesi ve onun herseyisiniz. Minicik bebeğe nasıl insan kızar bunu anlamam imkansız. Evet suçluluk duyun. Ben 3 ayda uykusuzluktan ve bebegimim sürekli aglamasindan yemek yemeye fırsat bulamamaktan 25 kilo vermiştim. Bazı bebekler daha zor ama katlanmak zorundasiniz. Siz gergin oldukça o daha da ağlar zaten
Deniyorum aslinda müzik bebeği sallamak masajlar sancı için damlalar pek işe yaramıyor, zaman tek çözüm gibi görünüyor dua edip sabır dileyecegiz çaresi yokBen henüz anne değilim, o yüzden bebekle ilgili size tavsiye vermem çok uygun olmaz ama lütfen suçluluk hissetmeyin. Her yalnız anne gibi sabrınız tükenmiş sadece. İmkanınız varsa bir terapi alabilirsiniz, bebeğiniz konusunda da size yardım edebilecek güvendiğiniz birinden destek alamaz mısınız? Yakınınızda var mı böyle birisi? Bir de kolik bebekler için sesler falan var, doktorunuza danışıp sesi vereceğiniz cihazı çok yakınında tutmadan sakinleştiremez misiniz acaba?
Sabah 8 gibi uyanıyor normalde 9 buçuk gibi tekrar uyur, dışarı pek çıkarmıyorum daha yeni hastalık geçirdik salgindan nasibimizi aldık. Korkuyorum açıkçası, eve birini kabul etme yada birilerine gitmek te tedirgin ediyor. Gaz damlaları kullanıyorum, YouTube dan kolik bebek için seslerde bazen ise yarıyor çoğunlukla bı anlamı olmuyor. Zaten ise başlama zamanım yaklasiyor da, bende bı de bebeği kimseye güvenemiyorum. Gerektiği gibi bakamaz gibi geliyor, annem kayınvalidem dahil bu da aşırı korumacı olmamdan sanırım. Aman öyle işteKizinizin gunluk rutini ne? Sabah 7 itibariyle kacta uyaniyor geri uyuyor? Kundak yapiyor musunuz? Beyaz gurultu denediniz mi? Gaz damlasi veriyor musunuz?
Aksamlari gelmesi icin birini tutun. Gelsin o sirada biraz cocuga baksin. Cebinden para cikinca esiniz de daha cok yardimci olmaya baslar.
Ustteki uyeyi okuyunca hatirladim. Benim minnosta bebekken disarida cok guzel dururdu. Evde cok agladiginda cami acip ruzgari hissetmesini saglardim. Sakinlerdi.
Ailemle aynı şehirde yaşamıyorum, eşimin ailesi de pek destek değil bu konuda. Maalesef gelip beni rahatlatacak kimse yokBugünler inanın geçecek, yüksek ihtimalle lohusa depresyonu yaşıyorsunuz. Yardım alabileceğiniz birileri yok mu? Eğer varsa yardım istemekten çekinmeyin
Sabahları mutlaka bütün evi havalandiriyorum. Günlük rezene ve kimyon çayı içiyorum. Haftada 2 kere yıkıyorum, salgın yüzünden hastalığı daha yeni atiyo, antibiyotik vs kullanmak zorunda kaldı ve daha çok küçük, tekrar hastalanmasina neden olurum diye tedirgin oluyorum. Uyuturken telden ninni vs aciyorim loş ortam tercih ediyorum zaten ama o krizler geldiğinde nerede olduğunun hiç bı önemi yok kendini sıkıyor ve bağırıyor. Çay hiç içmiyorum. Kahve günlük max 1 fincan. Gaz yapabilecek hiç bişey yemiyorum. Baklagiller, süt ayran da dahil. Baharatı sıfıra indirdim. Denemediğim gaz damlası kalmadı. Yani çaresiz kalıyor bazen insan. Sürekli okuyan arastiran nasıl daha iyi olur bebeğim diye didinen biriyim ama ne yaparsan yap bazen duzeltemiyosunBenim oğlum yumuşak bir şekilde şarkı, ninni soylememden hoşlanır biraz sakinlerdi. Deneyin. Evi havalandirin kış diye oksijensiz kalmayın. Kendiniz rezene, papatya, melisa gibi caylar icin tabii kesinlikle siz için bebise vermeye kalkmayin. Evler sıcak günaşırı yıkayın. Tıkanmak da biraz rahatlatir. Korkmayın yikanmaktan hasta olmaz. Uyuturken tv telefondan uzak durun kendiniz de mümkünse basbasa loş ışıkta olun. Beyaz gürültü kullanmak da belki iyi gelebilir. Aklıma ilk planda gelenler. Cok cay kahve tuketmemeye çalışın bir de...
Umarım benimki de düzelir, çaresizlik psikoloji bozuyor, ne yaparsan yap sakinleştiremiyosun, susturamiyosun. İyi olsun diye elimden ne geliyorsa yapiyorum zatenKizmayin bebege o daha minicik.
Eger size 10 kat zorsa ona 100 kat daha zor.
Benim bebegim de hergun 6dan gece 2ye kadar bagirirdi aglardi. Bazen gunboyu bagirirdi. Zamanla duzeldi.
Koligi gecene kadar, sizin en buyuk isiniz bu. Bebegin gonlunu edeceksiniz.