G gmztnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2010 190 1 96 İstanbul 20 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gmztnr #1 merhaba kızlar belki kuaför malzemesi satan yerlerde görmüşsünüzdür bu boyaları hiç kullandız mı saçı yıpratıo mu renkler tutuo mu Koleston Eklentiler $perfect2-01.jpg 8,5 KB · Görüntüleme: 102 $loreal_majirel.jpg 6,3 KB · Görüntüleme: 140
merhaba kızlar belki kuaför malzemesi satan yerlerde görmüşsünüzdür bu boyaları hiç kullandız mı saçı yıpratıo mu renkler tutuo mu Koleston
A axemarie Guru Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2008 400 4 316 İstanbul 21 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gmztnr #2 loreal majirel çok aradım burda bulamadım bulsam hemen alırım hiçbir markada olmayan 7.11 bu markada var çünkü
loreal majirel çok aradım burda bulamadım bulsam hemen alırım hiçbir markada olmayan 7.11 bu markada var çünkü
G gmztnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2010 190 1 96 İstanbul 21 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gmztnr #3 axemarie .!.: loreal majirel çok aradım burda bulamadım bulsam hemen alırım hiçbir markada olmayan 7.11 bu markada var çünkü Genişletmek için tıkla... kuaför malzemeleri satan toptancılarda oluo cnm peroksitiyle birlikte 10 liraya satıolar istanbuldasın galiba ordada eminönünde var diye duydum
axemarie .!.: loreal majirel çok aradım burda bulamadım bulsam hemen alırım hiçbir markada olmayan 7.11 bu markada var çünkü Genişletmek için tıkla... kuaför malzemeleri satan toptancılarda oluo cnm peroksitiyle birlikte 10 liraya satıolar istanbuldasın galiba ordada eminönünde var diye duydum