- Konu Sahibi mavideniz85
-
Hic güvenilir degil, evlenicem diye basinizi yakmayin, ikinci evliliginiz daha iyi düsünün. Tabi sizin de fitratinizda sahip olma gibi bir istek varsa o zaman devam edebilirsiniz.Bunu konuştuk.o zaman şöyle açıklıyor.eğer ben öyle saplantıları olan bir insan olsaydım.kendim gibi birini bulur hemen evlenirdim.neden isteklerimi karsilayamama riski olan bir evlilik yapiyim ki diyor
Tasma olsa neydr çok daha iğrenç şeyler isterikinci evlliliginizi lutfen 1000 kere dusunurek yapin
ayrica adam normal gelmedi bana
yatakta tasma takmanizi falan isteyebilir
canim benim eger soyledikleri afili yalanlardan ya da pembe hayallerden ibaret degil de tercih neselesiyse tasmanin konu sahibine degil kendisine takilmasini isterikinci evlliliginizi lutfen 1000 kere dusunurek yapin
ayrica adam normal gelmedi bana
yatakta tasma takmanizi falan isteyebilir
Fendol dediginiz sey femdomdur, female domination yani kadin dominasyonu. Femdom, slave, mistress bunlar hep bdsmye dahil kavramlardir. Bdsm kisaltmasi bile domination ve submission kelimelerini icerir. Dolayisiyla belirttiginiz femdomun bdsm ile tam bir ilgisi var.Ya millet bdsm demis de konuyla ne ilgisi var o baska bisey. Dedigim gibi yaftalayamam ama eger tercih meselesiyse bdsm degil fendol iliski yani kadinin baskin olup emirler vermesini isteyen erkegin de hemennuyguladigi bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?