Kole olmak isteyen es adayi :)

Valla bu tarz insanlara güven olmaz adam fantezilerinin önüne geçemiyor hayat kadınına gider senin tecrübesizliğini bahane edip , bence uzak dur

Bunu konuştuk.o zaman şöyle açıklıyor.eğer ben öyle saplantıları olan bir insan olsaydım.kendim gibi birini bulur hemen evlenirdim.neden isteklerimi karsilayamama riski olan bir evlilik yapiyim ki diyor
Hic güvenilir degil, evlenicem diye basinizi yakmayin, ikinci evliliginiz daha iyi düsünün. Tabi sizin de fitratinizda sahip olma gibi bir istek varsa o zaman devam edebilirsiniz.
Ve emin olun bu köle olmak isteyen insanlar kolay kolay sahibini bulamiyor, cogu kadin hoslanmaz karsisinda ezik olan bir adamdan. Büyük konusmim ama bana biri böyle oldugunu anlatsa kosarak kacardim.

Sıkıcı bir erkek modeli.... "Ben balık burcuyum, çok hassasım, duygusalım, karımı el üstünde tutarım" diyen ama kriterlerinde aşırı detaya önem veren hatta detaylarda boğulan ve boğabilen bir tip:KK53: Almayayım alana da mani olmayayım ben sıkılırım ne o öyle :confused:

Ya burc murc diye birsey yok!! Gercekten bunlara nasil inaniyorsunuz anlam veremiyorum. Yani bir dönemde dogmus herkes ayni karakter özeliklerine sahip öylemi? :KK14:

Ha bu arada, söyledikleri seyler normal degil. Bir evlilikte insan partnerini, esitini arar. Bosuna evlendikten sonra ESim demiyoruz. Bu adam ise partner degil, anne figürü ariyor, yani bi nevi sapik zihniyeti. Bu sahistan uzak durman gerekiyor.

Ne alakasi var ya erkegi gectim hangi insan boyle bir profile girmek ister? Balik kadiniyim ne kimsenin ayakkabisini giydirmek isterim ne de bana emir vermesini. Siz kendinizi cok fazla kaptirmissiniz boyle sacmalik mi olur ya.

yazmayayim diyorum ama herkes kirbac diyor,
yahu turkiyede cogu kadin esine itaat ediyor, hatta bunu herkesin yapmasi gerektigni savunuyor,
hepsi yatak odasinda kirbac mi kullaniyor?

konu sahibi, bu adam bdsm iliskiye yakin da olabilir, tecrubeli de veya alakasiz da.
onu taniyip buna karar verecek olan sizsiniz,
belki o istemeyecek ama siz bdsm ye daha yakinsiniz, kim bilir...

taniyin, dikkat edin, arastirin, konusun ve karar verin.

Aşkla vs. ilgisi yok gibi bence söylediklerinin..
Ve samimi gelmiyor bana...

Bir de bu burçlar "balık burcuyum" demekle bitmiyor ki, daha çok teferruat var ama belirgin özellikler için ay, yükselen ve güneşi birlikte ele almak lazım.

Bir de konu sahibi kızkardeşim, konun başlığına eklediğin ":)" gülücüğü sanki bu durumdan içten içe hoşlandığını gösteriyor. =( Adeta sosyalist düzende bir şekilde zenginleşip ayrıcalıklı köle sistemini isteyen biri gibi. =(

Benim eşim de balık burcu ve hiç bir özelliği böyle değil.

Burçla alakası yok kişiliği öyle demek ki ve abartma ihtimali maksimum bence bu adamın,

seni tavlayacak aklınca

Ben bunun balik burcuyla filan ilgili oldugunu dusunmuyorum. Bu bir yasam sekli daha dogrusu tercih meselesidir. Yazanlar oldu mu bilmiyorum. Fendom iliski diye bisey var. Bence adam ustu kapali soylemis durumu size.Bence siz de acik acik konusup durumu netlestirin derim.

ikinci evlliliginizi lutfen 1000 kere dusunurek yapin
ayrica adam normal gelmedi bana
yatakta tasma takmanizi falan isteyebilir
canim benim eger soyledikleri afili yalanlardan ya da pembe hayallerden ibaret degil de tercih neselesiyse tasmanin konu sahibine degil kendisine takilmasini ister

Ya millet bdsm demis de konuyla ne ilgisi var o baska bisey. Dedigim gibi yaftalayamam ama eger tercih meselesiyse bdsm degil fendol iliski yani kadinin baskin olup emirler vermesini isteyen erkegin de hemennuyguladigi bi durum

Ya millet bdsm demis de konuyla ne ilgisi var o baska bisey. Dedigim gibi yaftalayamam ama eger tercih meselesiyse bdsm degil fendol iliski yani kadinin baskin olup emirler vermesini isteyen erkegin de hemennuyguladigi bi durum
Fendol dediginiz sey femdomdur, female domination yani kadin dominasyonu. Femdom, slave, mistress bunlar hep bdsmye dahil kavramlardir. Bdsm kisaltmasi bile domination ve submission kelimelerini icerir. Dolayisiyla belirttiginiz femdomun bdsm ile tam bir ilgisi var.

Evet aynen harf hatasi yapmisim tel.den kullandigim icin ama bdsm de cinsel tatmini iliski yoluyla degilde nasil diyim bir cesit yasam sekliyle almiyor mu yanlis mi biliyorum. Her neyse konu sahibi kusura bakmasin. Biraz farkli bir mecraya gitti gibi. Umarim masumane pembe yalanlarla karisik hayaldir adaminki

Back
X