- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi mavideniz85
-
Tabiki o tarz fanteziler yorar beni. Ama sadece dediği kadarsa alisabilirim. Çokerken bir evlilik yyaptim ve zaten kimligimi kaybetmişbir sşekilde eşim için yaşadım.simdi benim isteklerimi yapmak için can atan biri garip geliyor haliyle
Orası da var. Ama kimler kpnussam balık burcu erkeği için ayni şeyi söylüyor. Bende acaba ne kadar olduğunu konuşarak nasil anlayabiliriz diye soruyorum
Dikkat edin bence hasta olma ihtmali var gercekten, takintili köle olmak isteyen esinin her türlü eziyetinden zevk alan insanlar var. Cok iyi arastirin bence tehlikeli.Birinin vasıtasıyla tanıştık.ama oda uzaktan tanıyorbide bunu ddışardan birisi bilemezki.ancak yaşadıği insan bilebilir. KKafam durmuş durumda.ikinci evlilik ve gerçekten sadece masumca eşine kendini adamak isteyen bir adamsa yanlış düşündüğüm için uzulebilirim.yada boyle olduğuna inanıp evlendikten sonra bir bdsm ile karşılaşırsam buna daha çok uzlurum
Birinin vasıtasıyla tanıştık.ama oda uzaktan tanıyorbide bunu ddışardan birisi bilemezki.ancak yaşadıği insan bilebilir. KKafam durmuş durumda.ikinci evlilik ve gerçekten sadece masumca eşine kendini adamak isteyen bir adamsa yanlış düşündüğüm için uzulebilirim.yada boyle olduğuna inanıp evlendikten sonra bir bdsm ile karşılaşırsam buna daha çok uzlurum
Bazı bdsmciler 'kendileri gibi' biriyle olmaktansa buna yatkın ama tecrübesi olmayanları tercih eder. Çünkü "yetişmiş" bir sahip veya kölenin kendi tarzı vardır bir anlamda. O nedenle tecrübesiz kişileri kendi zevkleri doğrultusunda yetiştirmeyi tercih ederler. Ama dediğim gibi bazıları için geçerli bu.Bunu konuştuk.o zaman şöyle açıklıyor.eğer ben öyle saplantıları olan bir insan olsaydım.kendim gibi birini bulur hemen evlenirdim.neden isteklerimi karsilayamama riski olan bir evlilik yapiyim ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?