Kole olmak isteyen es adayi :)

Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Adayligi kalkip asaletini alinca gorelim onu bir de :)

Balik burcuyum. Seviyorsan karşımdaki de hakediyorsa kazık yemediysem fedakarlığım karşı tarafı mest eder. Ama bir yanlışıni göreyim aynı kişi olamam. O insan da benim için eski değerinde olmaz asla. Balığın canını yakarsaniz taniyamazsiniz köle balık mi Piranha mi.....

Esim balik burcu degil ama cidden o da boyledir. Birlikteysek ayakkabilarimi mutlaka o baglar giydirir, kapimi acar sandalyemi tutar, gece uyuyoruz mesela su icmeye kalkayim fark ederse gece gece soylenir neden benden istemiyorsun ben getiririm siye, isten gelir yemek yapar sofrayi kurar. Evdeyse yataga kahvalti tepsisi hazirar getirir. Adam 9 yildir hayatimda bunun 3 yili evlilik. Hic degismedi aksine daha da artiyor. Kolelik gibi degil ama dusunulmek filan boyle cok hosuma gidiyor ne yalan solim.

Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Eşim Balık burcu, eşimle aşık olarak evlendik, sevgisini göstermekten çekinmez, arada uykumda seyrettiğini fark ederim, saçlarımı sever, hiçbirşey olmasa da bir anda sarılıp canımsın demekten çekinmez, ev işlerinde de çok yardımcı becerikli bir adamdır, ki biz 22 yıllık evliyiz ama öyle ben kölen olayım diyen biri de değildir, yerine göre gayet otoriter ve baskın bir karakterdir, yani burçlar ne kadar etkilidir bilmiyorum ama genel olarak ruh eşini bulunca çok seven ve sevdiği için herşeyi yapan biridir eşim.

Ney?:KK57: Eski hayatında köpek falan mıydın? Arkadaşım böyle saçmalıklar yapmayın iğrenç. İnsan olun yeter. Ne demek tasma takmak köpek maması yemek yok artık!!
Iyy delirdin mi yA?:oha:

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek üye yassah oğlum yassah

Geri gelmiş beyfendi. Mune Mune Kazen Kazen
Çıkış kapısını gösterir misiniz?
Bunun erkek olduğunu anlamak o kadar da zor değil :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Balik burclari duygusaldir. Mantigiyla degilde duygulariyla hareket ederler. Bir sure sonra bunalabilirsiniz. Sen ne bicim erkekte diyebilirsiniz iyi dusunun..

Bunu çok iyi anlamam ve sorman gerekiyor. Hasta biri olabilir açık açık sormalısınız. Böyle biriyle tanışmıştım biliyorum göründüğü kadar masum olmayabilir. Gerçekten köle olmak istiyor olabilir ve bu neyse biraz internetten araştırın ama mutlaka açıkça sorun. Cinsel hayatınız çok sizin isteyebileceğiniz gibi olmayabilir.

Back
X