- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi mavideniz85
-
yaazicam yazmayada arama motorounaYaz arama motoruna öğren. Bu konuya doğru giderse ortalık çok karışacak. Ben de masum masum yorum yaptım. Saf mıyım neyim?
Canimcim bu bi tur fantezi, Hatta bence fanteziden ote bi sapiklik, kole sahip iliskisi kac kurtar kendini ikinci evliligin olacakmis zaten aman akilli olSelamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Bir üst mesajında "en iyi erkek kılıbık olandır" demişsin çelişmiyor mu Milena?Oyle erkek olmaz.
Erkek dedigin kodu mu oturtur.
Ya valla konuyu okudum bakıyorum da 1 gün içinde adamı çözdünüz bakalım sonu nereye varacak, kk hatunları valla hayranım size1. "Sen ne zaman izin verirsen o zaman yemek yerim" sözü
2. "Seni azat ediyorum" dediginizde "hah simdi oldu" demesi
3. Tesekkür etmemenizi istemesi
Su verilerden çıkan sonuç sub-mistress iliskiniz hayırlı olsun.
Kendim gibi birini bulurdum öyle olsam demis ama bu cok gecerli bi savunma degil. Her mistress-sub iliskisi birbirinden farklı ve özeldir. Her sahibenin kendi tarzı vardır. Sizin dominant karakteriniz onun istedigi sahibe tarzına uygundur ve sizi kendi istedigi gibi sekillendirebilir daha önce bi tecrübeniz olmadıgı icin.
Ha ama beklentileri ne kadardır onu bilemem. Mesela acı cekmekten hoslanmıyo demissiniz. Bu durumda sizden ceza vermenizi bekliyosa bu cezaların cok sert olmasını beklemeyecektir büyük ihtimal.
Gerci buralara daha cok var. Sizi ürkütmemek adına bu kadar acık konusamaz su an. Sizin biraz agzını arayıp laf almanız lazım.
Espiriydi kiz o.Bir üst mesajında "en iyi erkek kılıbık olandır" demişsin çelişmiyor mu Milena?
boyle bir erkek mi varmis. Benim esimde balik burcu ama tam tersiYani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
Cok sasirdim degisikk :sSelamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Gercekten ha, sanki her kadinin kocasi coook normal?Adamın ne mal olduğu hemen çözüldü demek ama şu var ki buraya konu açıp onu sorgulamanız gerçekten doğru değil, arkadaşın biri daha yazmış yukarıda. Çok tez canlı olmak iyi değildir biraz sakin olup üzerinde düşünme fırsatı verseydiniz keşke kendinize de ona da
Bakmayın böyle degerlendirme yapıyoruz ama en azından kendi adıma özellikle belirttim "şu verilerden çıkan" diye. Biz konu sahibesinden ögrendigimiz kadarını yorumlayabiliriz. Yoksa 3 paragrafta adamın bütün hayatını ve karakterini tahlil etmek anca polisiye dizilerde olur.Bir üst mesajında "en iyi erkek kılıbık olandır" demişsin çelişmiyor mu Milena?
Ya valla konuyu okudum bakıyorum da 1 gün içinde adamı çözdünüz bakalım sonu nereye varacak, kk hatunları valla hayranım size
BDSM'de bana mantıksız,saçma gelen olaylardan biri bu kölelik olayı ya.Allah'ım bi de bunun bütün hayata yayıldığını düşünemiyorum.Fazla sıkıcı.Bu BDSM'deki köle-sahip ilişkisinin bütün hayata yayılmış versiyonudur. Öyle eşimi mutlu edeyim değil.
Şimdi böyle ifade ediyor ama ileride tasma takma, fiziksel ve manevi cezalandırmalar gibi slavedomun bütün özelliklerini yaşamaya başlarsınız. Yatak odası ise çok daha ağır kölelik içerir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?