Kole olmak isteyen es adayi :)

Yaz arama motoruna öğren. Bu konuya doğru giderse ortalık çok karışacak. Ben de masum masum yorum yaptım. Saf mıyım neyim?
yaazicam yazmayada arama motorouna
esim sonra cep telefonundan wifi yla baglaninca benim arattiklarim çikiyor çogu zaman, adam diyecek ne halt karistiriyor benim ahtun : )

neyse anladim ben noldugunu, tesekkurler yardim edenler için

Çok garip bir durum ne yapacagimi şaşırdım açıkçası.sorarken boyle birşey çıkacağı aklıma bile gelmedi.sadece kılıbık olsa ben onu ayara getiririm de.isin içinde garip bir saplantı olursa çok zor.zaten ilk evliliğinde şizofrenbir aadami idare ettim yıllarca simdi buda çıkmasın.ama herşey uyuyor.bide sen bdsm misin dediğimde bu konuda çok fazla bilgisi olduğunu farkettim.insan isi olmayan bir mevzuyu niye arastirsinki .

Evet son nokayi koyuyorum arkadaşlar.az önce konuştum bdsm olduğunu kabul etti.ama benim öyle sapık fantazilerim yok dedi. Bu ilerde olmayacağını göstermez tabiki. Sürekliemir kipiyle kkonuşmami istemek teşekkürü kabul etmemek garip bir davranış .tamamen bdsm özellikleriyle örtüşüyor.neticeolarak bitirdim bu mevzuyu.bana ters.hepinize cokçok tesekkur ederim ışık tuttuğunuz için

Yani arkadasin dedigine gibi neden durduk yere arastirip oyle olmadigina kanaat getirsin ki istedigin seyin bu olmadigini soyle ve kirmadan bitir ayrica boyle bi koca isteyenlerede sasiriyorum yani nerde boyle adam diyenler sapkin olmadigi surece kimse boyle seylere razi olmaz bence yemek yeme deyipte ye diyene kadar bekleyen biriyle ne kadsr mutlu olabilirsiniz ne kadar saglikli bir evlilip yurutup ebeveyn olabilirsiniz tartisilir

burada konusulanlari onunla hemen paylasmaniz, oturup dusunme ihtiyaci yerine konuya interaktif bir zenginlik katmaniz ilginc geldi...

biraz daha sakin olmanizi oneririm.

Ilaveten,
her bdsm nin ayni olmadigini da yorumlardan bile ogrenmis olmalisiniz,
onyargiyla yaklasmadan dusunun,
cunku yemegi sorunca tepkisizliginiz vs konuyu bdsm ve kirbac fantazilerinden cikarirsak itaat eden biri size sandiginiz kadar da uzak olmayabilir, bunu biz bilemeyiz...
tum yonleriyle tam olarak ne istedignizi dusunun bence.

dominant bir karakter olmak hoşuna gidiyorsa ilişki güzel gidebilir. ama değilsen senin genel tavrını değiştirecek bi ilişki olur sanki. köle anlayışı cinsel fantezilere de yansıyor çünkü.

Canimcim bu bi tur fantezi, Hatta bence fanteziden ote bi sapiklik, kole sahip iliskisi kac kurtar kendini ikinci evliligin olacakmis zaten aman akilli ol

Oyle erkek olmaz.
Erkek dedigin kodu mu oturtur.
Bir üst mesajında "en iyi erkek kılıbık olandır" demişsin çelişmiyor mu Milena?

Ya valla konuyu okudum bakıyorum da 1 gün içinde adamı çözdünüz bakalım sonu nereye varacak, kk hatunları valla hayranım size

Adamın ne mal olduğu hemen çözüldü demek ama şu var ki buraya konu açıp onu sorgulamanız gerçekten doğru değil, arkadaşın biri daha yazmış yukarıda. Çok tez canlı olmak iyi değildir biraz sakin olup üzerinde düşünme fırsatı verseydiniz keşke kendinize de ona da

boyle bir erkek mi varmis. Benim esimde balik burcu ama tam tersi

Cok sasirdim degisikk :s

Gercekten ha, sanki her kadinin kocasi coook normal?
Yani bu adama millet saydirdi da milyonlari bulan ''Ben erkegim sus otur, benim dedigim olacak het hot'' tipi erkeklere niye kimse ses etmiyor. Hatta oyle konular acilinca butun KK kadinlari toplasip ''Amaan sekerim erkek iste, benimki de boyle ne yaparsin. Evliligin sursun istiyorsun sus, suyuna git.''derlerdi. Ee bu normal mi?
Burada cikaracagimiz sonuc kadinlar itaat etmekten hoslaniyorlar.

Bakmayın böyle degerlendirme yapıyoruz ama en azından kendi adıma özellikle belirttim "şu verilerden çıkan" diye. Biz konu sahibesinden ögrendigimiz kadarını yorumlayabiliriz. Yoksa 3 paragrafta adamın bütün hayatını ve karakterini tahlil etmek anca polisiye dizilerde olur.
Gerci bu sefer tutturduk sanırım konu sahibesi itiraf etti demis. Ee bizim FBI ajanlarından neyimiz eksik
Ekleme: Tek üzüldügüm konu insanların aklına direk kırbac, ayak fetisizmi falan geliyo. Gercek bdsm bu degil demek istiyorum sadece. Yani adamın cok uc istekleri de olabilir tabi ama sadece yönlendirilmekten ve karsı tarafı mutlu etmekten hoslanan, iliskilerde etkin degil de pasif taraf olmak isteyen biri de olabilir.

BDSM'de bana mantıksız,saçma gelen olaylardan biri bu kölelik olayı ya.Allah'ım bi de bunun bütün hayata yayıldığını düşünemiyorum.Fazla sıkıcı.

Ben bu durumu bir kaç aydır anlamaya çalışıyorum zaten bir günlük bir olay değil. Dediğim gibi bdsm bin sadece sapıkça fantazilerinden hoşlanmıyor . Konistukca diğer bütün özelliklerini taşıyor. Sahip köle politikası bir omur nasil gidecek.bununla ilgili doktora gitmiş ama tedavi uzun soluklu diye devam etmemiş.bunu sindirmiş ve hayati bu çizgide yaşıyor.ben dominantim evet ama etrafımda kedi gibi bir adam da istemem.kendiside bdsm olduğunu kabul etti.ama ben kaldiramam dedim yorar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…