Kole olmak isteyen es adayi :)

vay be bu konu sayesinde neler öğrendim harikasınız kk hanımları konu sahibi arkadaş ilişkide dominant olmayı istiyorsan dene şansını ama bana itici geldi

Herkes gülücük koymama takmışdurumda.ben konuyu aacarken bdsm gibi bir şeyden haberim yoktu.acaba bu ezik bir karaktermidir diye düşündüm hep.isin bu denli ciddi bir boyutu olduğu aklıma gelmedu.haliyle trajikomik bit durum olduğunu düşünerek gülücük koydum.ama yorumların çok faydası oldu.çünkü yorumlara bakarak bir yandan onunla konuştum ağzını aradım.en son şöyle bur durum oldu bir şeyden dolayı tesekkur ettim.tesekkur etmek yok dedi. Bende anlamadım senin nasil bir zihniyetin var dedim kapattık. Sanırım saplantılı

niye tesekur etmiyormussun anlamadim

anaaaaa..buldunda bunuyormusun kız...bekar olsaydım bana postala bu adamı derdim ama...ya biz kadınlar çok acaip varlıklarız..aksi olsa şikayet ederiz olmasa yine şikayet..allah belamızı verecek..erkeklerin dediği kadar varız..bu kadınları bir türlü çözemiyorum derler..doğru valla

Tatlim insallah hep oyle olur ama bende nacizane yakintanik oldugum b biseyi paylasayim.kuzenim ikinci evkikigini yaoti bi sene oldu. Evlendidgi adam tipki qnlattigin gibi ilk gordugu gunden kuzenime kole oldu maddi manevi.kuzenimde icine kapqnik gercektwn temiz bibkizdir. Ikinci evlilikte olunca hqni dedi bu adqm beni mutlu eder el usyunde tutar ki evlendiler oylede oldu.. ama sonra birden adam bambaska biri oldu dugun sonrasinda.. ben yaoqmiyorum demelere bosanakim demeler evde tek kelime etmemeler vs vs bisuru sey ..kuzenim mutsuz ama bosanmicqm diyor evliligini kurtamak icin cqbaliyor ve bix cok uzukuyoruz. Insallah bu senin tqlibinde oyle olmaz.iyice olc bic oyle karar ver.umarim cook mutlu olursunuz.bubarqdq tlfdan yaziyorumbkusurq bakmayin imla hatasi cok oldu

niye tesekur etmiyormussun anlamadim
Eger adam tahmin edilen gibi femdom fantezilerine sahipse normal.
Kadın emredecek, sert tavranacak, erkegi yönetecek erkekse yalvaracak, tesekkür edecek ve mistress ını mutlu etmeye ugrasacak.
Olayın özü bu mistress tesekkür etmez sonuç olarak konsepte uygun degil.

Benim erkek arkadaşım aslan burcu ve tam da böyledir. O nedenle bunun burçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Ayakkabımı giydirir hatta hasta oldugum zamanlar ağzımı burnumu siler sağolsun. Nöbette aç kalmışsam mutlaka yiyecek birşeyler hazırlar getirir. Tırnağımı kesmişliği bile vardır. Tam benim kalemim :) ama hoşlanmayana çok itici gelebilir.

Benim erkek arkadaşım aslan burcu ve tam da böyledir. O nedenle bunun burçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Ayakkabımı giydirir hatta hasta oldugum zamanlar ağzımı burnumu siler sağolsun. Nöbette aç kalmışsam mutlaka yiyecek birşeyler hazırlar getirir. Tırnağımı kesmişliği bile vardır. Tam benim kalemim :) ama hoşlanmayana çok itici gelebilir.

Konuyu okurken ayak üstü ne fantaziler kurdum...
Ne çok isterdim malum kişiye tasma takmayı...
Üstünde 15 cm sivri topukla zıplasaydım keşkeee
Hatta şu beton kırdıkları titreşimli alet ( Adını bilmiyorum) onla tıklasaydım..
ahhh ahhhh giden gün geri gelmiyor

Bdsmyi merak edip bende araştırdım.öyle olduğunu düşünüyosan biraz uc isteklerde bulun mesela sana ne zaman yemek yiyeyim dediginde yeme de yada ne bileyim ceza ver sakayla karisik bugun cezalisin yemek yemek yok de eger garip bi sekilde kabul ediyorsa bi sikinti var demektir o zamanda kacarak uzaklas bence

Bana oöyle dedi.niye etmiycekmisim dedim racona ters dedi
member: 634667"]Eger adam tahmin edilen gibi femdom fantezilerine sahipse normal.
Kadın emredecek, sert tavranacak, erkegi yönetecek erkekse yalvaracak, tesekkür edecek ve mistress ını mutlu etmeye ugrasacak.
Olayın özü bu mistress tesekkür etmez sonuç olarak konsepte uygun degil. [/QUOTE]
Yaa niye etmiycekmisim dedim racina

Balık burcu erkeklerinde genel olarak ayak fetişizmi de rastlayabiliyorum. Balık burcu kadınları olarak degişik kişiler çıktı karşıma ekserisi eşlerine körü körüne köle olabilecek tiplerdi bir tanesi evlenince kocamın ayaklarını bile yıkarım istese filan diyordu. Balık burcu kadını olupta böyle tiplerle alakası olmayını da gördüm tabi genelleme doğru olmuyor.

Balik burcundan uzak dur es ariyorsan Balik dediler mi kac.. Ustelik adam ilerde bu kole fantazisiyle yatinmeyebilir ben uyarayim.

Buradan tum bekar genc kizlarimiza sesleniyorum. Kizlar en ideal koca kilibik kocadır. Maco erkeklerden iyi koca olmaz. Sevgililikte iyi olabilirler ama evlilikte yani hayat paylasiminda kotu koca olurlar genelde.
En iyi koca karisina kadin oldugunu hissettiren koca degil; bebegin bezini degistiren kocadir.
Ha bu arada herkes aklina baska seyler getirmis ama bu sekilde bircok erkek var, tum hayatinin kontrolunu karisina birakmaktan hoslanan. Biri de benim kaynim. Utanmasa nefes alirken karisindan izin alicak.

Kimi erkekler kilibik olur ve bu bozukluk ya da cinsel bir fantezi olmak zorunda degil. Boyle erkekler cok iyi koca olurlar.

Son düzenleme:
anammm millete ne adamlar dusuyor valla masallah ne diyelim bizede bayirdan toplamalar duser zaten

Ayyyy ben buralari okumamistim. Yorumumu geri aliyorum. Ben yalnizca kilibik sandiydim isin icinde baska seyler varmis.

1. "Sen ne zaman izin verirsen o zaman yemek yerim" sözü
2. "Seni azat ediyorum" dediginizde "hah simdi oldu" demesi
3. Tesekkür etmemenizi istemesi

Su verilerden çıkan sonuç sub-mistress iliskiniz hayırlı olsun.

Kendim gibi birini bulurdum öyle olsam demis ama bu cok gecerli bi savunma degil. Her mistress-sub iliskisi birbirinden farklı ve özeldir. Her sahibenin kendi tarzı vardır. Sizin dominant karakteriniz onun istedigi sahibe tarzına uygundur ve sizi kendi istedigi gibi sekillendirebilir daha önce bi tecrübeniz olmadıgı icin.

Ha ama beklentileri ne kadardır onu bilemem. Mesela acı cekmekten hoslanmıyo demissiniz. Bu durumda sizden ceza vermenizi bekliyosa bu cezaların cok sert olmasını beklemeyecektir büyük ihtimal.

Gerci buralara daha cok var. Sizi ürkütmemek adına bu kadar acık konusamaz su an. Sizin biraz agzını arayıp laf almanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…