- Konu Sahibi mavideniz85
-
niye tesekur etmiyormussun anlamadimHerkes gülücük koymama takmışdurumda.ben konuyu aacarken bdsm gibi bir şeyden haberim yoktu.acaba bu ezik bir karaktermidir diye düşündüm hep.isin bu denli ciddi bir boyutu olduğu aklıma gelmedu.haliyle trajikomik bit durum olduğunu düşünerek gülücük koydum.ama yorumların çok faydası oldu.çünkü yorumlara bakarak bir yandan onunla konuştum ağzını aradım.en son şöyle bur durum oldu bir şeyden dolayı tesekkur ettim.tesekkur etmek yok dedi. Bende anlamadım senin nasil bir zihniyetin var dedim kapattık. Sanırım saplantılı
anaaaaa..buldunda bunuyormusun kız...bekar olsaydım bana postala bu adamı derdim ama...ya biz kadınlar çok acaip varlıklarız..aksi olsa şikayet ederiz olmasa yine şikayet..allah belamızı verecek..erkeklerin dediği kadar varız..bu kadınları bir türlü çözemiyorum derler..doğru vallaSelamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Tatlim insallah hep oyle olur ama bende nacizane yakintanik oldugum b biseyi paylasayim.kuzenim ikinci evkikigini yaoti bi sene oldu. Evlendidgi adam tipki qnlattigin gibi ilk gordugu gunden kuzenime kole oldu maddi manevi.kuzenimde icine kapqnik gercektwn temiz bibkizdir. Ikinci evlilikte olunca hqni dedi bu adqm beni mutlu eder el usyunde tutar ki evlendiler oylede oldu.. ama sonra birden adam bambaska biri oldu dugun sonrasinda.. ben yaoqmiyorum demelere bosanakim demeler evde tek kelime etmemeler vs vs bisuru sey ..kuzenim mutsuz ama bosanmicqm diyor evliligini kurtamak icin cqbaliyor ve bix cok uzukuyoruz. Insallah bu senin tqlibinde oyle olmaz.iyice olc bic oyle karar ver.umarim cook mutlu olursunuz.bubarqdq tlfdan yaziyorumbkusurq bakmayin imla hatasi cok olduSelamlar.günlerünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Eger adam tahmin edilen gibi femdom fantezilerine sahipse normal.niye tesekur etmiyormussun anlamadim
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Selamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
Eger adam tahmin edilen gibi femdom fantezilerine sahipse normal.
Kadın emredecek, sert tavranacak, erkegi yönetecek erkekse yalvaracak, tesekkür edecek ve mistress ını mutlu etmeye ugrasacak.
Olayın özü bu mistress tesekkür etmez sonuç olarak konsepte uygun degil.
anammm millete ne adamlar dusuyor valla masallah ne diyelim bizede bayirdan toplamalar duser zatenEger adam tahmin edilen gibi femdom fantezilerine sahipse normal.
Kadın emredecek, sert tavranacak, erkegi yönetecek erkekse yalvaracak, tesekkür edecek ve mistress ını mutlu etmeye ugrasacak.
Olayın özü bu mistress tesekkür etmez sonuç olarak konsepte uygun degil.
Ayyyy ben buralari okumamistim. Yorumumu geri aliyorum. Ben yalnizca kilibik sandiydim isin icinde baska seyler varmis.Yani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?