- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
- Konu Sahibi mavideniz85
-
hhaahhaah yemege izinmi istiyor : )Yani benim alışık olmadigim bir durum bu. Sonradan saplantılı bir hale dönüşürse sıkıntı tabi.ama bunu nasil anlarım ki. Simdi bile telefonda saatlerce ac ac konusuyor.ben yemeğini yemedin deyince sen ne zaman izin verirsen o zaman yerim sıkıntı yok diyor.anlamadım walla.iyi biseymi kotu biseymi
Var böyle mazoşistler, önce harika görünebilir, her dediğimi yapıyor diye ama hasta, kişilik bozukluğu olan biri ile olmak istemem şahsen. Eski erkek arkadaşım mazoşist olmasa da manyaktı. Şahsen çekilecek dert değildi diyebilirim.Diyecek zaten,,,
Yapılan yorumları okudukça şok oldum yazmadan duramadım. Benim eşim de balık burcu tamam eş adayınız biraz abartmış emir olayı falanSelamlar.günlerdir düşünüyorum bir turlu çıkış bulamadım bir akil verin nolur.simdi ben 29 yaşındayim.ikinci evliligimi yapmak istiyorum. Bir arkadaşım vasıtasıyla birisiyle tanıştım.ama hic alışık olmadigim bir erkek profili.arkadaş balık burcu.konuşmaları hali tavrı sadece benim mutlu olmam üzerine kurulu. Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
bu ne ki ?Bunun aşkla alâkası yok gibi yalnız. Size 'mistress' gibi bir konseptten bahsediyor mu? Kendinizi BDSM bir ilişki içinde bulabilirsiniz.
Öyle zaten, konuda ona doğru gıdecek,az sonraBunun aşkla alâkası yok gibi yalnız. Size 'mistress' gibi bir konseptten bahsediyor mu? Kendinizi BDSM bir ilişki içinde bulabilirsiniz.
Bu BDSM'deki köle-sahip ilişkisinin bütün hayata yayılmış versiyonudur. Öyle eşimi mutlu edeyim değil.Ben eşimin evde hiçbirşey yapmasını istemiyorum istesin ben herşeyi yapiyim.ayakkabılarını ben giydireyim bu bana zevk verir diyor. Tamamen köle zihniyeti var adamda.sizce bu normalmi.bur arkadasima sordum onunda esi balık burcuymus.çok normal zamanla alisiyorsun diyor. Karim dominant olsun emretsin diyor.ben yaparmisin dediğimde öyle deme yap de diyor.obur turlu tadı olmuyormus.esi balık burcu olan varmı ? Yorumlariniza ihtiyacım var
canım köle olma mantığı özellikle seksde , tasma taktırıp kırbaçlatıyorlar felan kendilerini kölelik fantazisibiiri $u BDSM TAM OLARAK NE demek soyleyecekmi litfen ?
İnternetten bir bakın isterseniz. Ben açıkça yazarsam rahatsız olanlar olabilir.bu ne ki ?
Gidişat belliÖyle zaten, konuda ona doğru gıdecek,az sonra
BDSM çok kapsamlı bir konu. Özetlersem,biiri $u BDSM TAM OLARAK NE demek soyleyecekmi litfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?