Kole olmak isteyen es adayi :)

Bunun aşkla alâkası yok gibi yalnız. Size 'mistress' gibi bir konseptten bahsediyor mu? Kendinizi BDSM bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

hhaahhaah yemege izinmi istiyor : )
karisinin izni olamdan wc ye gitmeyen erkek lafi abarti saniyordum ben

Diyecek zaten,,,
Var böyle mazoşistler, önce harika görünebilir, her dediğimi yapıyor diye ama hasta, kişilik bozukluğu olan biri ile olmak istemem şahsen. Eski erkek arkadaşım mazoşist olmasa da manyaktı. Şahsen çekilecek dert değildi diyebilirim.
Üzgünüm ama bazen ondan utanıyordum. Gece yarısı durduk yere ağlaması, benim için de olsa istemediğim halde fedakarlık yapmaya çalışması, sürekli zavallı durumda olmak istemesi, sürekli perişan olma isteği falan beni boğdu. Düzeltemedim yani, olmadı bir türlü. Ben erkeği güçlü severim, sahip çıksın bana isterim, biraz kontrolcü olsun, her şeyi ben idare edersem yorulurum, her dediğime de he derse şımarırım, hoşuma gider ama sonra da sıkılırım.

Yapılan yorumları okudukça şok oldum yazmadan duramadım. Benim eşim de balık burcu tamam eş adayınız biraz abartmış emir olayı falan ama gerçekten çok özverili oluyorlar ben de başta garipsedim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor çayımı falan getiriyor ama sürekli değil tabiki ayarında yani beni mutlu etmesini biliyo diyelim buna. Yok fantaziymiş yok nikahtan sonra görürsün falan ne kadar karamsar insanlar var hiçbirini umursama kıskançlıktan öyle söylüyolar.çok şanslıyız bence çok şükür. Karşındakinin yalan söyleyip söylemediğini anlarsın sen eş adayınla ayrıntıları konuşmaya devam et ve onu iyi tanı şekerim. Mutluluklar şimdiden

Konuştuğum arkadasim da ayninseyi söyledi. Zamanla alisiyorsun dedi.ilk etapta garip geliyor ama guzel bisey bu diyor.sak___, post: 38041144, member: 584108"]Yapılan yorumları okudukça şok oldum yazmadan duramadım. Benim eşim de balık burcu tamam eş adayınız biraz abartmış emir olayı falan ama gerçekten çok özverili oluyorlar ben de başta garipsedim yemek yapıyor bulaşık yıkıyor çayımı falan getiriyor ama sürekli değil tabiki ayarında yani beni mutlu etmesini biliyo diyelim buna. Yok fantaziymiş yok nikahtan sonra görürsün falan ne kadar karamsar insanlar var hiçbirini umursama kıskançlıktan öyle söylüyolar.çok şanslıyız bence çok şükür. Karşındakinin yalan söyleyip söylemediğini anlarsın sen eş adayınla ayrıntıları konuşmaya devam et ve onu iyi tanı şekerim. Mutluluklar şimdiden[/QUOTE]
Konustugum

Bu BDSM'deki köle-sahip ilişkisinin bütün hayata yayılmış versiyonudur. Öyle eşimi mutlu edeyim değil.
Şimdi böyle ifade ediyor ama ileride tasma takma, fiziksel ve manevi cezalandırmalar gibi slavedomun bütün özelliklerini yaşamaya başlarsınız. Yatak odası ise çok daha ağır kölelik içerir.

hım anladım bdsm olayını , tasma felan takıp fantazi yapıyorlar
üzerlerinde topuklu ayakkabı ile gezdiriyorlar , işkenceli bir fantazi türü

biiri $u BDSM TAM OLARAK NE demek soyleyecekmi litfen ?
BDSM çok kapsamlı bir konu. Özetlersem,

Öncelikle BDSM sadece sadist/mazoşist eğilimler veya dominasyon/itaat üzerine kurulu değil. Birçok alt dalı, birçok kapsamı var. Zamanında çok araştırdığım için biraz bahsetmek istedim.

Biraz uzun yazabilirim şimdiden uyarayım : )

BDSM’nin açılımı bondage, dominance/discipline, submission/sadism ve mazochismdir. Yani Türkçesiyle kölelik, baskınlık/disiplin, itaat/sadizm ve mazoşizm.

Kölelik kısmı efendi-köle ilişkisi. Burada bir master (erkek) veya mistress (kadın) olur ve bunun kölesi vardır. Bu oyun sadece yatak odasında da kalabilir, günlük hayata da yansıyabilir. Çok çok basit ve hafif şeyler olabileceği gibi çoook aşırı boyutta bunu yaşayanlar da var. Genelde roller değişmez, efendi efendi olarak kalır. Kölenin yaptırımlar konusunda söz hakkı yoktur. Köpeklik, dört ayak üstünde durma, tasma takma vs. burada olur.

Dominasyon ve itaat ise daha farklı. Burada roller değişebilir. Esas olan birinin diğerine söz geçirmesidir. Bütün yapılanlarda itaatkarın da rızası olması şarttır. Dominasyon ve itaat de dereceli olabilir ve köle-efendi ilişkisine göre daha masum geçer genelde.

Disiplin, BDSM ilişkisi içinde verilen “cezaları” içerir. Burada partnerler birbirine ceza verebilir. Bu cezalar ilişkinin dinamiklerine göre şekillenir. Genelde uygulanan “cezalar” şaplak, tokat vb. cezalardır. Ancak köle-efendide cezalar çok fena olabilir (fiziksel ve psikolojik olarak).

Sado-mazo ise ilişkide belli bir miktarda acı çekme/çektirmedir. Esas olan iki tarafın da rızasının olmasıdır. Hemen bütün BDSM ilişkilerinde rıza esastır. İlişkiye ceza veya sado-mazo özellikler giriyorsa “güvenli kelime” denen bir kelime kullanılır, bu çiftlerin belirlediği ve acı çeken tarafın dayanamadığı veya bitmesini istediği anda kullandığı kelimedir. Sadist veya dominant olan kişi bu kelimeyi duyduğunda yaptığını bırakır.

BDSM’nin birçok alt dalı, özelliği var. Her BDSM birey her şeyi yapmaz.

El bağlama, ayak bağlama, göz bantları, ağız bantları gibi eşyalar BDSM ilişkide kullanılır ancak bunlar kullanılıyor diye “sert” bir ilişki olmak zorunda değil. Yani eli bağlanan kadın veya erkek acı çekmek zorunda değil. Dominant/itaatkar ilişkisinde de acı şart değil, burada esas olan kontrolü bırakmak ve dediklerini yapmak/yaptırmak.

BDSMnin en temel iki şartı karşılıklı rıza ve kalıcı fiziksel iz bırakmamaktır. Diğer alt fantezileri açıklayıp daha fazla şoka sokmam istemem.

(Gelecek mesajlara peşin not, hayır BDSM ilişki yaşamadım)

Grinin elli tonuna gidiyor, köle sahip anlaşması falan deyince aklım oraya gitti.
Ama olayın ana nedenini kendinize yormayın, bu tür insanlar sizi mutlu etmek için hizmet etmiyorlar, dediğinizi yapmıyorlar. Tam tersi kendileri öyle mutlu oluyorlar, emredilmek, yeri gelince ceza verilmesi, şiddet görmek haz verebiliyor.
Oyunlar hoştur, ama oynandığı saatte. Oyunu hayata yayarsan hiç hoş olmaz, hayat boyu kişilik analizi deneyinde gibi yaşamak istemezdim şahsen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…