- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Maşallah sizeeeİyiyiz biz de perimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sizeeeİyiyiz biz de perimmm
Ben hep özeniyorum sadece şartlar bana uymuyor. Hem bu sefer çay bardağını da doldurdum hahahÖzendiysen sonuncu olmazsın
Çok normal abla öyle hissetmen biranda herşey değişti ,alışması zaman alacak ama muhakkak alısacaksin ablacım sevdiklerin nerdeyse orası evin,kullandığın esyalarinida zamanla benimseyeceksin zamanla yeni bir anın olacak biseyler paylasacaksin evdeki herşeyle. Zor ama bunları da aşacaksınBugün temizlik yaptık hatta hala bitmedi.
Çok garip ve buruk birgün oldu yine
Buraya alışır mıyım acaba
Benimseyemiyorum. Kendi toz bezimi bile arıyorum
Ne zaman geçer
Valla az kaldi yapınca beklemek hiç iyi değilmiş
180 falan pişirim ben canım kapağını falan açma 15 ,20 dk falan da. Deneye deneye daha iyi yapılıyor.160 birazcık da bundan sebep döndüğünü düşünmeye başladım.
İnan aynı şeyi düşündüm çay bardağı dolmuşBen hep özeniyorum sadece şartlar bana uymuyor. Hem bu sefer çay bardağını da doldurdum hahah
İnşallah canım benimÇok normal abla öyle hissetmen biranda herşey değişti ,alışması zaman alacak ama muhakkak alısacaksin ablacım sevdiklerin nerdeyse orası evin,kullandığın esyalarinida zamanla benimseyeceksin zamanla yeni bir anın olacak biseyler paylasacaksin evdeki herşeyle. Zor ama bunları da aşacaksın
Böyle hissetmen o kadar normal ki taşınınca da öyle alışmak zor oluyor ki senin durumun farklı geçecek ama üzme kendini......Bugün temizlik yaptık hatta hala bitmedi.
Çok garip ve buruk birgün oldu yine
Buraya alışır mıyım acaba
Benimseyemiyorum. Kendi toz bezimi bile arıyorum
Ne zaman geçer
Burası benim evlendikten sonra altıncı evim:)Böyle hissetmen o kadar normal ki taşınınca da öyle alışmak zor oluyor ki senin durumun farklı geçecek ama üzme kendini......
Hızla yapılıyor evler eşimin çalıştığı şirket 60 tane iş yeri teslim etmiş bir ayda bitirip , adıyamanda bir şirketin işi bu sadece ....malatya da da aynı hızda çalışılıyordur evinize en kısa zamanda geçeceksin InşallahBurası benim evlendikten sonra altıncı evim:)
Hiç bu kadar zor olmamıştı
Ya çok da kötü olmadı ama o ilk kabarıklık sönünce üzülüyorum. İftardan sonra tatlının fotoğrafını paylaşırım belki.180 falan pişirim ben canım kapağını falan açma 15 ,20 dk falan da. Deneye deneye daha iyi yapılıyor.
İnşallah canım benimHızla yapılıyor evler eşimin çalıştığı şirket 60 tane iş yeri teslim etmiş bir ayda bitirip , adıyamanda bir şirketin işi bu sadece ....malatya da da aynı hızda çalışılıyordur evinize en kısa zamanda geçeceksin Inşallah
Havada öylesine yağmurlu ki anlatamam demek ki karanlık hava lazım bizim burayaİnan aynı şeyi düşündüm çay bardağı dolmuş
Yok vallahi bu sefer ayrı özenmişsinIşık falan çok iyi
Yok yok bugün uğraşmışsınHavada öylesine yağmurlu ki anlatamam demek ki karanlık hava lazım bizim buraya
Ah beybitom periskom, çok yoğun bir gün yemek yetiştiriyorum sunum oldu nevos gördüValla az kaldi yapınca beklemek hiç iyi değilmiş
Vaaay gelsin bakalım meraktayim
Gizzzz kokuttun mu tatlıyı aç konuyu artık hep bana deniyor azda ben diyim ASSOSyal
Yemeği gorumcen yapsın benim işim var deBeybiler görümcem geldi,sunumu yaptim ama bir yandan yemek hazirliyorum deli gibi bir gün geçiriyorum
Vallaha kılımı kıpırdatmam düşünmedim desem yeri. Demek ki benim anlık hemen yapıp bitirmem lazımYok yok bugün uğraşmışsın