- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Tamam aşkomEşim gelsin gideceğim aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşkomEşim gelsin gideceğim aşkom
stres de etkilidir canım. haklı olarak tedirgin ve endişelisin. bunlardan da etkilenir reglAhhh aşkom bu ay hiç kesilmedi inan iki gündür yoktu. Bugün yine başladı
Olabilir canım Ben en erken bayramda bekliyordumstres de etkilidir canım. haklı olarak tedirgin ve endişelisin. bunlardan da etkilenir regl
Kolay gelsin canım benimOruç tutmuyorum ben ama alışkanlık oldu ramazan ayında. Gece uyuyamıyorum.
Bu ara temizlik yapıyorum. Bitince yapacağım tatlımı inşallah
Sağ ol nevosumKolay gelsin canım benim
Ben yaptırdım bileO zaman botox
Ay kıyamam yaaa niye sönüyor acaba kaçta pişiriyorsunEvvveeettt daha önce buraya gelip ağlamıştım kekim fırından çıkınca sönüyor diye. Bir deli cesareti revani yaptım o da söndü.ajsjsajaj
Diyeceklerim bu kadar.
Kandilimiz mübarek olsun
160 birazcık da bundan sebep döndüğünü düşünmeye başladım.Ay kıyamam yaaa niye sönüyor acaba kaçta pişiriyorsun
Oylama geldi nerdeyseTatlı yokmu daha yaff nerde kaldınız aaa cok ayup
Evet derecesi düşükmüş Birde fırın kapağını direk açarsan puf diye sönüyor160 birazcık da bundan sebep döndüğünü düşünmeye başladım.
Ay bu işler çok zor.Evet derecesi düşükmüş Birde fırın kapağını direk açarsan puf diye sönüyor
Oooo ne zaman ?Ben yaptırdım bile
Efso bir şey gelecek gibi hissediyorum.
BendeeeEfso bir şey gelecek gibi hissediyorum.