- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.821
- 60
Geçen seneydi gergin gergin gezdimOooo ne zaman ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen seneydi gergin gergin gezdimOooo ne zaman ?
Yenileme zamani geliyor demekGeçen seneydi gergin gergin gezdim
Ben de iyiyim Sultanımmm şükür. Evdeki tatlı bitsin diye bekliyorum yarışma tatlısını yapcam daMerhaba canım iyidir sağ ol sen nasılsın
İyiyiz biz de perimmmKuzum benim şükür iyiyim sen nasılsın kuzucuk nasıl
Biz de iyiyiz şükür canımm aynen kalpler birİyiyim çok şükür ben canım sen nasılsın, bebiş nasıl ben de sık sık gelip yazamasam da hep aklımda buradaki kişiler
Zaten taşsın, yakışır sana abla.Geçen seneydi gergin gergin gezdim
180 candır gerisi heyecan160 birazcık da bundan sebep döndüğünü düşünmeye başladım.
Neden 160, anlatsana biraz…160 birazcık da bundan sebep döndüğünü düşünmeye başladım.
Bilmek istemezsinNeden 160, anlatsana biraz…
Fotoğrafları düzenliyordur.ASSOSyal nerdesin canım
Benim tarif de de kadın 170 de pisiriyordu düz hesap 180 yaptım ahhaNeden 160, anlatsana biraz…
Instagram dan yazdım geri dönmediFotoğrafları düzenliyordur.
Bence biraz bekleyeceğizASSOSyal hadi gel artık.
Çocuklar yatmış sunuma özendin miBenim tarif de de kadın 170 de pisiriyordu düz hesap 180 yaptım ahha
Yanliz tatlıyı serbete atıp kaçtım (çocukları uyutmaya) inşallah mutfağa gittiğimde şerbet içinde yüzen kum taneleri ile karşılaşmam
Cocuklar uyanınca çektim bence çok güzel oldu yine de sonunculuklarimi kimseye kaptırmamak diye düşünüyorumÇocuklar yatmış sunuma özendin mi
Özendiysen sonuncu olmazsınCocuklar uyanınca çektim bence çok güzel oldu yine de sonunculuklarimi kimseye kaptırmamak diye düşünüyorum