- 16 Ağustos 2010
- 293.119
- 603.086
- 43
Ben öyle herkesi beğenmem cicimYemezler cınım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle herkesi beğenmem cicimYemezler cınım.
Maşallah askomdarısı bana ben de dışarı çıktım bir kaç isim vardi ,resmen gök delindi gibi yağmur yağdıBende iyiyim aşkom
Bugün temizlik yaptık yeni bitti sayılır
BeğenmezBen öyle herkesi beğenmem cicim
Maşallah yağmurlar bu yıl bitmediMaşallah askomdarısı bana ben de dışarı çıktım bir kaç isim vardi ,resmen gök delindi gibi yağmur yağdı
Aynen öyleBeğenmez
Fırın ayarını da tutturmaya başla mükemmel yaparsınYapayımda rezil olayım istiyosun herhalde.
Aynen aşko ,susuz kalmayacağız insallah beraber olunca çok iyi oluyor evet ,camlar ,perdeler ,kapılar bana bakıyor, ben onlaraMaşallah yağmurlar bu yıl bitmedi
Aşkom altı kişiyiz herkes bir ucundan tutunca her şeyi yaptık.
O kadar çok zaman geçmiş ki ev kirlenmiş
Sunumda tatlıda iyi değil miBirde bu gündelik sunumYarışmaya yapsa ooooooFırın ayarını da tutturmaya başla mükemmel yaparsın
Allah kolaylık versin canımAynen aşko ,susuz kalmayacağız insallah beraber olunca çok iyi oluyor evet ,camlar ,perdeler ,kapılar bana bakıyor, ben onlara
Bence dee kır zincirlerini @ZerreSunumda tatlıda iyi değil miBirde bu gündelik sunumYarışmaya yapsa oooooo
Tutturamamak değil de180 derecede yanacakmış gibi hissettiğim için 160 derecede pişiriyordum.Fırın ayarını da tutturmaya başla mükemmel yaparsın
Neyse yavaş yavaşBence dee kır zincirlerini @Zerre
Avantaj ,kadro ve ev küçüklüğü, ben geç bile kaldım başlamaya, yarın insallasi aşko,kendimden umutluyumAllah kolaylık versin canım
Annemlere iki gün sürer dediBen biter dedim bittiEvde küçük tabi
BekliyoruzzzNeyse yavaş yavaş
Sürekli fırında sorun yaşadığı için dedim zaten yoksa en guzellerini yapar elbetteSunumda tatlıda iyi değil miBirde bu gündelik sunumYarışmaya yapsa oooooo
Bizim fırınıda ben henüz çözemedimYemeği öğrendim, börekte tamam ama kurabiye ve kek daha çözeceğizTutturamamak değil de180 derecede yanacakmış gibi hissettiğim için 160 derecede pişiriyordum.
Verin gazıSürekli fırında sorun yaşadığı için dedim zaten yoksa en guzellerini yapar elbette
İnşallah aşkomAvantaj ,kadro ve ev küçüklüğü, ben geç bile kaldım başlamaya, yarın insallasi aşko,kendimden umutluyum
Sadece bu dilimi süsledim desemSunumda tatlıda iyi değil miBirde bu gündelik sunumYarışmaya yapsa oooooo
Olsun bize yeterSadece bu dilimi süsledim desem