- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.608
İftara misafirleri vardı. 85 çeşit yemek yapıyordu, muhtemelen yorgunluktan k.çı çıkıyordur şu aralar.Cancağızım nerelerdesin? @yasminsay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İftara misafirleri vardı. 85 çeşit yemek yapıyordu, muhtemelen yorgunluktan k.çı çıkıyordur şu aralar.Cancağızım nerelerdesin? @yasminsay
Ah bu kızın kaderi hep kalabalıkİftara misafirleri vardı. 85 çeşit yemek yapıyordu, muhtemelen yorgunluktan k.çı çıkıyordur şu aralar.
Canımın icisin canım ablam benim kocaman sarılıyorum sana benİnşallah canım benim
Kiyamam yaaa nasıl denk geldi böyle misafir falan hadi bakalım bizde görelim yaaaaaaAh beybitom periskom, çok yoğun bir gün yemek yetiştiriyorum sunum oldu nevos gördü
Bencede bundan daha önemli bı iş mi varYemeği gorumcen yapsın benim işim var de
At atYa çok da kötü olmadı ama o ilk kabarıklık sönünce üzülüyorum. İftardan sonra tatlının fotoğrafını paylaşırım belki.
Tabak annemin çeyizinden hemen hemen 30 senelik diyebilirim. Gözünüz sunum görsün.ahahsgsgs
Afiyet olsunTabak annemin çeyizinden hemen hemen 30 senelik diyebilirim. Gözünüz sunum görsün.ahahsgsgs
Pişt
Bundan sonra böyleVallaha kılımı kıpırdatmam düşünmedim desem yeri. Demek ki benim anlık hemen yapıp bitirmem lazım
Teşekkürler.Afiyet olsun
Canımın icisin canım ablam benim kocaman sarılıyorum sana ben
Bize niye tatlı yapmıyorsunTabak annemin çeyizinden hemen hemen 30 senelik diyebilirim. Gözünüz sunum görsün.ahahsgsgs
Teşekkürler.
Bence o yorulmamıştırİftara misafirleri vardı. 85 çeşit yemek yapıyordu, muhtemelen yorgunluktan k.çı çıkıyordur şu aralar.
Aşkom hayırlı akşamlar nasılsın
Yapayımda rezil olayım istiyosun herhalde.Bize niye tatlı yapmıyorsun
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Aşkom hayırlı akşamlar nasılsın
Bence gayet iyisinYapayımda rezil olayım istiyosun herhalde.
Yemezler cınım.Bence gayet iyisin
Bende iyiyim aşkomİyiyim aşkom, sen nasılsın?