- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Önemli olan tadı, afiyet olsuuunŞimdi tadına baktım da çok güzel olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli olan tadı, afiyet olsuuunŞimdi tadına baktım da çok güzel olmuş.
İyi akşamlar canım, senin de Kadir gecen mübarek olsunİyi akşamlar
Kadir gecemiz mübarek olsun
Merhaba canım iyidir sağ ol sen nasılsınMerhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
@Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@yorgun anneanne
@Minnosprenses
@Oriana
@JOYz
@HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
@alsem sen nasılsın aklıma düştün
Hayırlı akşamlar aşkomHayırlı akşamlar
Bana bildirim gelmiyor bende kimse yok diyorum
Nasılsın aşkomHayırlı akşamlar aşkom
İyiyim aşkom, sen nasılsın? iyilestin mi tamamen ?Nasılsın aşkom
Aşkom dün hiç değildim ama bugün iyiyim şükürİyiyim aşkom, sen nasılsın? iyilestin mi tamamen ?
Bu ay herkes ayni şeyi söylüyor aşkom ya ,düzensizlik salgını mi var nedir anlamadım hep iyi ol inşallah aşkomAşkom dün hiç değildim ama bugün iyiyim şükür
Ramazanın başında regl olmuştum. Bugün yine geldiYine gitti oruç
Ya aşko benim zaten 26 günde bir oluyor. Keşke bayramda olsaydı.Bu ay herkes ayni şeyi söylüyor aşkom ya ,düzensizlik salgını mi var nedir anlamadım hep iyi ol inşallah aşkom
Ben de bayramda bekliyorum sürpriz yapmazsa neyse ki çok gezecek yer yok ,yoksa hiç sevmem evden çıkmayı,hele o halde ev hapsine aldım kendimiYa aşko benim zaten 26 günde bir oluyor. Keşke bayramda olsaydı.
Bizde eşim gelecek biraz dolaşırım diyordum. Ağrılarım kesilse rahat olacağım.Ben de bayramda bekliyorum sürpriz yapmazsa neyse ki çok gezecek yer yok ,yoksa hiç sevmem evden çıkmayı,hele o halde ev hapsine aldım kendimi
Bayrama biter ama senin herhalde ,en azından gezecek kadar az olur ağrın inşallahBizde eşim gelecek biraz dolaşırım diyordum. Ağrılarım kesilse rahat olacağım.
Ahhh aşkom bu ay hiç kesilmedi inan iki gündür yoktu. Bugün yine başladıBayrama biter ama senin herhalde ,en azından gezecek kadar az olur ağrın inşallah
Şu ameliyat bir olsa da bitse tüm ağrıların aşkoAhhh aşkom bu ay hiç kesilmedi inan iki gündür yoktu. Bugün yine başladı
Geçmiş olsun nevoşAhhh aşkom bu ay hiç kesilmedi inan iki gündür yoktu. Bugün yine başladı
Sağ ol canım benimGeçmiş olsun nevoş
Eşim gelsin gideceğim aşkomŞu ameliyat bir olsa da bitse tüm ağrıların aşko