- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.576
Neyse ki ihtiyacımız yokDüşüğnsene bide estetik olduğumuzu havamızdan geçilmez artık:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki ihtiyacımız yokDüşüğnsene bide estetik olduğumuzu havamızdan geçilmez artık:))
HellozzHelllllöööööö kıssslar
OlabilirEski nicki evva yazan bir üye var aynı kişimi bir kaç kez yazmıştı bir yerlerde denk geldi
Abla kankam ne olsun az önce yazdığım gibi oruç asabımı boziiiyiiiii benim duruyorum öyle yataktaKuzummm ne haberrr
Naber balkıııısHellozz
İyiyim canım,sen nasılsın?Naber balkııııs
Ben de iyiyim şükür bebişle delirmeceler büyüme tripleri klasik ohh iyi olmasına sevindim inşallah döner aramıza baloncuk her bilmiyordum gittiğini hayırlısı olsun teşekkür ediyorum bilgiler için sosyalimm sen de seviliyorsunnWunder 'im ya çok tatlısın yirim seni çok şükür bin şükür halimize, sen nasılsın bebe nasıl gelemiyorsun hissediyoruz yokluğunu baloncukumuz iyi şükür, ins bir önce döner evvayi bende çok özlüyorum elif eylul siteden gitti .
Seviliyoorsuunn WunderCaann
Kankan yesin seni fıstığım,keyfini çıkar biraz uyumaya bak reyiz uyuyor demi halaAbla kankam ne olsun az önce yazdığım gibi oruç asabımı boziiiyiiiii benim duruyorum öyle yatakta
Şükür ben de iyiyim benzer işler bende de yapma kızım hayır kızım seklinde canları sağ olsun napalımbeybim İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Günlük işler. Ev iş, iş ev. Günün geri kalanı: Yapma oğlum, dur oğlum, aman Oğlum, hayır oğlum, elleme orayı oğlum
abudik gubidik şeylerle kafayı düzeltmeye çalışıyorum. Saçlarımı boyattım filan öyle işte.
İyidir komşu ara tatile girdik ama kv ler geliyor yoldalar, dinlenemiycem yani kızım da iyi senin çocuklar da iyidir inşallahBende iyiyim sağol sen nasılsın? Kızın nasıl
Ne olsun kuzu işte hep aynı, yemek topiklerine bakınıp canımı çektiriyorumİyiyim canım,sen nasılsın?
İnşallah güzelciğimm sen nasılsın pekiBende numarası yok canım ,en son toparlanmaya çalışıyordu, insallah iyidir
Kv mi yaprak dökümü jenerik müziğinin alka planda çalması ricası ileİyidir komşu ara tatile girdik ama kv ler geliyor yoldalar, dinlenemiycem yani kızım da iyi senin çocuklar da iyidir inşallah
Nick değişimi mi oldu tanıyor muyumKv mi yaprak dökümü jenerik müziğinin alka planda çalması ricası ile
Reyiz uyuyor, henüz kalkıp triplere başlamadı İlaç kullanıyor diye oruç tutamıyor; geçen sabah kalktı duşunu aldı, bende onu bekledim yanına oturayım sohbet ederiz diye, giyindi saçını fönledi falan… diyorki ; öğlen bir de kahvaltı ederim herhalde ne zaman hazırlayacaksın demek istiyorKankan yesin seni fıstığım,keyfini çıkar biraz uyumaya bak reyiz uyuyor demi hala
Nick değişimi oldu da önceden çok konuşmadık sanki. Abla beni niye arkidişlerime tanıştırmıyorsun yaNick değişimi mi oldu tanıyor muyum
Ve evet kv kb bir de görümce. Yaprak dökümü de kurtarmaz
Olabilir o halde merhaba güzel insanNick değişimi oldu da önceden çok konuşmadık sanki. Abla beni niye arkidişlerime tanıştırmıyorsun ya
MerhabaOlabilir o halde merhaba güzel insan
Reyiz beeee selamlar olsunReyiz uyuyor, henüz kalkıp triplere başlamadı İlaç kullanıyor diye oruç tutamıyor; geçen sabah kalktı duşunu aldı, bende onu bekledim yanına oturayım sohbet ederiz diye, giyindi saçını fönledi falan… diyorki ; öğlen bir de kahvaltı ederim herhalde ne zaman hazırlayacaksın demek istiyor
Beybiyi yerimize ye ye bitir wunderimBen de iyiyim şükür bebişle delirmeceler büyüme tripleri klasik ohh iyi olmasına sevindim inşallah döner aramıza baloncuk her bilmiyordum gittiğini hayırlısı olsun teşekkür ediyorum bilgiler için sosyalimm sen de seviliyorsunn