• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Şerbetli Tatlı Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    503
  • Anket Kapalı .
Wunder 'im ya çok tatlısın yirim seni 🤭🤗🥰😍🍒🍒🍒 çok şükür bin şükür halimize, sen nasılsın bebe nasıl 🥰😍🍒🍒🍒 gelemiyorsun hissediyoruz yokluğunu 💜 baloncukumuz iyi şükür, ins bir önce döner 🤲💜😍🥰 evvayi bende çok özlüyorum 🥺 elif eylul siteden gitti .

Seviliyoorsuunn WunderCaann😍🥰🍒🍒🍒😘
🤗🤗🌸🌸🌸 Ben de iyiyim şükür bebişle delirmeceler büyüme tripleri klasik 😂 ohh iyi olmasına sevindim inşallah döner aramıza baloncuk🤗🌸 her bilmiyordum gittiğini hayırlısı olsun teşekkür ediyorum bilgiler için sosyalimm sen de seviliyorsunn😍😍😍❤️

beybim ❤️ İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Günlük işler. Ev iş, iş ev. Günün geri kalanı: Yapma oğlum, dur oğlum, aman Oğlum, hayır oğlum, elleme orayı oğlum 🫠

abudik gubidik şeylerle kafayı düzeltmeye çalışıyorum. Saçlarımı boyattım filan 🥹 öyle işte.
Şükür ben de iyiyim benzer işler bende de yapma kızım hayır kızım seklinde 😂😂 canları sağ olsun napalım 🤭
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan yeni haliyle çok yakışmıştır eminim 🌸🌸🌸

Bende iyiyim sağol 😊❤️ sen nasılsın? Kızın nasıl 😍
İyidir komşu ara tatile girdik ama kv ler geliyor yoldalar, dinlenemiycem yani 🥹🥹 kızım da iyi senin çocuklar da iyidir inşallah ❤️

İyidir komşu ara tatile girdik ama kv ler geliyor yoldalar, dinlenemiycem yani 🥹🥹 kızım da iyi senin çocuklar da iyidir inşallah ❤️
Kv mi 🥺 yaprak dökümü jenerik müziğinin alka planda çalması ricası ile 😊

Kankan yesin seni fıstığım,keyfini çıkar biraz uyumaya bak reyiz uyuyor demi hala :KK200:
Reyiz uyuyor, henüz kalkıp triplere başlamadı 😂 İlaç kullanıyor diye oruç tutamıyor; geçen sabah kalktı duşunu aldı, bende onu bekledim yanına oturayım sohbet ederiz diye, giyindi saçını fönledi falan… diyorki ; öğlen bir de kahvaltı ederim herhalde😂 ne zaman hazırlayacaksın demek istiyor 😇

Nick değişimi mi oldu tanıyor muyum 🤭🌸🌸

Ve evet kv kb bir de görümce.🥹 Yaprak dökümü de kurtarmaz
Nick değişimi oldu da önceden çok konuşmadık sanki. Abla beni niye arkidişlerime tanıştırmıyorsun ya 😍

Reyiz uyuyor, henüz kalkıp triplere başlamadı 😂 İlaç kullanıyor diye oruç tutamıyor; geçen sabah kalktı duşunu aldı, bende onu bekledim yanına oturayım sohbet ederiz diye, giyindi saçını fönledi falan… diyorki ; öğlen bir de kahvaltı ederim herhalde😂 ne zaman hazırlayacaksın demek istiyor 😇
Reyiz beeee selamlar olsun :KK53:

🤗🤗🌸🌸🌸 Ben de iyiyim şükür bebişle delirmeceler büyüme tripleri klasik 😂 ohh iyi olmasına sevindim inşallah döner aramıza baloncuk🤗🌸 her bilmiyordum gittiğini hayırlısı olsun teşekkür ediyorum bilgiler için sosyalimm sen de seviliyorsunn😍😍😍❤️
Beybiyi yerimize ye ye bitir wunderim🤭🤩🥰😍🍒🍒🍒😘

Back