- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.576
İyiyim tatlımm,sen nasılsın?İnşallah güzelciğimm sen nasılsın peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim tatlımm,sen nasılsın?İnşallah güzelciğimm sen nasılsın peki
İftar olsa da kahve içsem diye bekliyorum ben deNe olsun kuzu işte hep aynı, yemek topiklerine bakınıp canımı çektiriyorum
Allah kurtarsınNick değişimi mi oldu tanıyor muyum
Ve evet kv kb bir de görümce. Yaprak dökümü de kurtarmaz
Evet ama en değişik söylediği kelime KİLOT.Kuşoyu da zogur denişiki mi söylüyor beybito
Ben de iyi olmaya çalışıyorum kv ler geldi deİyiyim tatlımm,sen nasılsın?
Yooo kilot işte nesi değişikEvet ama en değişik söylediği kelime KİLOT.
Sen Zoğukan’dan duy bir de onu.Yooo kilot işte nesi değişik
Benimki hep yanımda yani çoğunlukla üstelik iki kv varBen de iyi olmaya çalışıyorum kv ler geldi de
Bi koşu duyup geliyorumSen Zoğukan’dan duy bir de onu.
İki kv mi, kimden beddua aldın sen böyle ajsjsjjsBenimki hep yanımda yani çoğunlukla üstelik iki kv var
Bi koşu duyup geliyorum
Çok geç bebeğim izledim bileLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bilmiyorum ki bir düşüneyim bulurum belki gjkkhkhh ......bu arada yanlış anlaşılmasın eşimi büyüten ve öz ailesi var o yüzden 2 kv 2 kb var bendeİki kv mi, kimden beddua aldın sen böyle ajsjsjjs
Kırışık aldırsak fena olmaz yaniNeyse ki ihtiyacımız yok
Teşekkür ederim canımŞükür ben de iyiyim benzer işler bende de yapma kızım hayır kızım seklinde canları sağ olsun napalım
Çok iyi yapmışsın güle güle kullan yeni haliyle çok yakışmıştır eminim
Sen kimsin?Nick değişimi oldu da önceden çok konuşmadık sanki. Abla beni niye arkidişlerime tanıştırmıyorsun ya
iyiyim canim benim ..baloncukla ozelden yazistik aktifken bayagi moral olarak kotu durumdaydi umarim toparlaniyordur artik uzun suredir girmiyor :/Merhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
@C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@yorgun anneanne
@Minnosprenses
@Oriana
@JOYz
@HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
alsem sen nasılsın aklıma düştün