Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı TarifiKolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri
Merhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum alsem
sen nasılsın aklıma düştün
Merhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum alsem
sen nasılsın aklıma düştün
beybim İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Günlük işler. Ev iş, iş ev. Günün geri kalanı: Yapma oğlum, dur oğlum, aman Oğlum, hayır oğlum, elleme orayı oğlum