- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
WunderLost beybi Ne kadarlık oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 yaşına bir ergenWunderLost beybi Ne kadarlık oldu?
O zaman botoxKırışık aldırsak fena olmaz yani
İnşallah canım ben de iyiyim kızım da iyi büyüyor günden güne senin çocuklar nasıliyiyim canim benim ..baloncukla ozelden yazistik aktifken bayagi moral olarak kotu durumdaydi umarim toparlaniyordur artik uzun suredir girmiyor :/
sen ve beben nasil
Ne kadar iyi olunabilirse o kaaBen de iyi olmaya çalışıyorum kv ler geldi de
Biraz spor
iyiler sukur iglanlar bilgisayara gomulmus vaziyette tam bir tatil yapiyorlarİnşallah canım ben de iyiyim kızım da iyi büyüyor günden güne senin çocuklar nasıl
Asdfsffddfd benimki de 13 aylık oldu. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hep bi mız mız hep bi ağlama Hep bi meme meme meme meme meme meme meme meme meme1.5 yaşına bir ergen
Allah bize sabır versinAsdfsffddfd benimki de 13 aylık oldu. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Hep bi mız mız hep bi ağlama Hep bi meme meme meme meme meme meme meme meme meme
Amin canım varlıklarına bin şükürAllah bize sabır versin
Allah kolaylık versin komşuİyidir komşu ara tatile girdik ama kv ler geliyor yoldalar, dinlenemiycem yani kızım da iyi senin çocuklar da iyidir inşallah
Nane limon kokusu oondan öncekileri hatırlamıyom bile nick değişimi için bu 3 ay süre uzatılsın sürekli değiştirme alışkanlık haline geldi...tanışmıyor da olabiliriz tabiNane Limon Kabugu sen de kimsin?
Evet ama en değişik söylediği kelime KİLOT.
Geçen dakikalarıniza yazık zalımın kızları, daha faydalı şeyler için kullanınÇok geç bebeğim izledim bile
Atom parçala parçala nereye kadar, arada kafa da dağıtmak lazım.Geçen dakikalarıniza yazık zalımın kızları, daha faydalı şeyler için kullanın
Eğleniyoruz işte daha ne olsun.Geçen dakikalarıniza yazık zalımın kızları, daha faydalı şeyler için kullanın
İyi değilim.Merhabalar hanımlar
Eskisi kadar aktif olamıyorum ama aklımın bir köşesindesiniz
Depremden etkilenen üyelerimizle iletişimde olanınız var mı iyiler mi ne durumdalar toparlandılar mı biraz olsun @Bal0ncuk vardı mesela bildiğim kadarıyla sizin bildiğiniz benim bilmediğim varsa onlar hakkında da bilgi verebilirsiniz
Bu arada
Nevreste
Jenna16
C A N O
@pearlshine
@Blue_Peri
Tenceresiz kaldim anne
@yasminsay
@yorgun anneanne
@Minnosprenses
@Oriana
@JOYz
HAbibte
Nasılsınız nasıl gidiyor
Sosyalimm etiket yapamadım kullanıcı adını tam bilemiyormuşum heralde görüyorsan cevap ver sen de
Ya bir de Filiz vardı o ne oldu elif Eylül diyeydi sanki kullanıcı adı
Bir dee evva vardı onu da hiç görmüyorum
alsem sen nasılsın aklıma düştün